Ha gondolod ismerkedhetünk
(Ez egy válasz nyiregyipar34 üzenetére (2022. 09. 23. péntek 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Na egy ilyen tuti belevalo csaj kellene nekem amilyen te vagy aki mindent szeret és mindenkivel
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 23. péntek 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 23. péntek 19:56
Törölt felhasználó (4222642)

Több fiú pohárba engedi a spermát és utána azt kell kortyonként kiinnom. :P
Három - négy meztelen férfi előtt térdelni. Sorban a számba adnák kemény faszukat, a második körben pedig a számba élveznének. Aztán kezdhetjük előlről...
Másik pár mellett szexelni…

Sziasztok. Egy korombeli, vagy tőlem idősebb hölgyet kényeztetni orálisan. Erre vágyom most.
Egy kedves hölgyet, párt hosszú távra!
Extrém nagy méretű,200 kg körüli hölggyel szerelmeskedni,összebújni.
Egy 40-50 év közötti hölgyel aki nem finnyás sex szopás nyalás minde finomság
Egy csinos hölgyet megöklözni...
Találni egy igazán sub ribancot... Akit ha este/éjszaka felhívok, beül az autómba, és hagyja, hogy használjam. Ott és úgy, ahogy én akarom...
Szívesen társulnék egy párhoz, ahol a hölgy aktív vagy passzív közremüködése mellett a férfi a szájába venne engem és én is őt!

Találni egy csinos lányt,hölgyet,akivel ketten masszírozzuk,hosszan érzékien simogatjuk,kényeztetjük a csinosan telt,nagycicis hölgytagunkat.. És utána viszonoznánk neki ugyanezt...
Ezt esetleg négyesben az hülyeség ?
(Ez egy válasz zolka74 üzenetére (2022. 09. 27. kedd 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 27. kedd 13:11

Találni egy csinos lányt,hölgyet,akivel ketten masszírozzuk,hosszan érzékien simogatjuk,kényeztetjük a csinosan telt,nagycicis hölgytagunkat.. És utána viszonoznánk neki ugyanezt...
Ez nagyon jól hangzik, feleségemet is benevezném egy ilyenbe!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 05. hétfő 03:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 05. hétfő 03:55

Gangbang minimum 50 pasival. :P
Sok ilyen videot láttam, nagyon izgi... :P
Sziasztok. Egy szép csupasz, vagy fazonos puncit élvezésig nyalni. Erre vágyom most.
Küldhetnél ilyenről linket, hogy neked mi tetszik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 05. hétfő 03:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 05. hétfő 03:55

Gangbang minimum 50 pasival. :P
Sziasztok. Az én vágyam egy szimpatikus pár szeretkezését végig nézni.
Szívesen beleélveznék egy szimpatikus 55 év körüli hölgybe, miután kielégítettem, ahogy szeretné!
Olyan hölggyel ismerkednék meg szivesen aki szereti ha megkötözik majd abban az allapotba hagyná hogy szétnyaljam es jol megdugjam.
Szerintem simán összejönne!
(Ez egy válasz YoloPár üzenetére (2022. 09. 28. szerda 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)