Spriccekben gazdag boldog új évet mindenkinek
A feleségem előtt szopni, megbaszatni magamat.
Ez jól hangzik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 23. péntek 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 23. péntek 11:49
Törölt felhasználó (4672959)

Végignézni egy pár szeretkezését és miután a pasi belement a párja puncijába én következnék. Lassan betolnám tövig a spermától lüktető puncijába a farkam és én is hatalmasat élveznék ott bent! Aztán lehetne folytatni felváltva vagy ketten együtt.
Kipróbálni a szopást, akár hármas közben a férfi tagot kényesztetni, vagy akár szólóban is.

egy fiatalabb pasi aki felvenne egy fekete harisnyát, én símogatnám aa lábát és ő meg közben kiverné a farkát!
Szeretnék heti rendszeresen szopni, Kipróbálnám, milyen, ha megdugnak. Biszex, női fehérneműs vagyok. Szfvár.
Ha jönne hozzánk egy ismerős házaspárunk és felvetnék, hogy legyünk 4 ben
Jelenleg egy csinos de nagyon-nagyon szőrös puncijú nővel hatalmasat kefélni! Mondjuk olyan Winnie Helenka szerű.

EGY HŐLGYET TALÁLNI MINDEN JÓRA,BUDAPESTEN.
Nagymellű nők melleit gyúrnám sokáig,
hol az egyikét hol a másikét!
hol az egyikét hol a másikét!
Nekem az egyik vagyam a parommat ra venni hogy legyen tobbes (3 as) sex legalabb probaljuk ki , es egy titkolt vagyam is lenne ki probalni magam pasikkal mivel regota erdekel milyen lejet pasikkal a sex
Csak egy hozzánk illő barát kell hozzánk.
Térdelni több 4-5 farok előtt!
puncit nyalni
egy párt találni, és a tele élvezet punust kinyalni

70 körüli nővel szerepjatékot játszani.
Anya fiát.
Anya fiát.
Éppen most húztam ki a farkam a nejem teleélvezett puncijából igazán tisztára szophatná valaki
Sziasztok. Egy szép szőrös puncit élvezésig nyalni. Erre vágyom most.
Arra vágyom,hogy valaki kölcsön adja nekem a feleségét,vagy a barátnőjét,és elvinném Őt Szwingersz-clubba...
Teleélvezett puncit nyalni élvezésig. Erre vágyom most.