Más pasi után kinyalni a páromat.
Ne ítélj, hogy ne iteltess
a topic neve: vágyak… csak őszintén.

Az egyik legjobb a popsinyalás!
(Ez egy válasz dolomite üzenetére (2023. 10. 29. vasárnap 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 29. vasárnap 09:59

Találkozni egy félreeső de nyilvános helyen egy párral, és a hölgy popsiját alaposan kinyalni hátulról miközben a férj nézi!
Találkozni egy félreeső de nyilvános helyen egy párral, és a hölgy popsiját alaposan kinyalni hátulról miközben a férj nézi!
Egy gyönyörű punci ami elöttem meg lett dugva és egyszercsak előbukkan belőle egy nagy, masszív, sűrű hófehér spermacsepp ami lassan elkezd lefelé folyni a szemeremajkakon egészen be a popsilyukig. Gyönyörködök benne egy ideig, majd a meredező farkammal vissza terelem a kifolyt anyagot a bejárat irányába, majd lassan visszamasszírozom bele mélyen a puncijába és úgy dugom tovább az újabb élvezésig! Ez nagy vágyam lenne negélni.

Ezen én is szoktam gondolkodni ,hogy más veri a feleségem elött .Kíváncsi lennék a reakciójára .Vajon mit csinálna .
(Ez egy válasz Akodka üzenetére (2023. 10. 29. vasárnap 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 29. vasárnap 06:27

Mostanában arra vágyom, hogy egy diszkrét feleséggel szeretkezzek, vagy csak kiverhessem előtte.
Megismerkedni egy párral a hármas szexszet átélni a hölgy punciját kinyalni.
Mostanában arra vágyom, hogy egy diszkrét feleséggel szeretkezzek, vagy csak kiverhessem előtte.
Régi vágyam-részt venni egy PINÁBA ÉLVEZŐS GANG-BANG Partin...
Megismerkedni egy perverz 50-hölgyel vagy párral.
60 plusszos érett hölggyet kipróbálni kényeztetni.
Párral szexelni mindenki -mindenkivel alapon hosszútávra olyan házibarát lennék / lehetnék / teleélvezett spermás puncit kinyalni /
A páromnak volt-van egy nagy vágya amit már sajnos èn nem tudok teljesiteni,a szègyenèrzete miatt soha nem mondta mig aktivan bennevoltam minden fèla felállásu kapcsolatban,pedig lett volna alkalma!Röviden,ki szerette-szeretnè probálni,hogy miljen amikor a lány háttal lovagol a fiunak ès ő nyalogatja a csikolját...
Megismerkedni egy normális bi párral.
Maszkban lekúrni több nőt aki erre vágyik.
Szolga lány, az kellene nekem
18-22 közötti. Amint megérkezik már vetkőzhet is, csak egy fekete tanga lehetne rajta. Csak négykézláb közlekedhetne a lakásban. Kezdésnek agyon fogdosnám aztán kézi kefével felsöpörné a padlót, ha végzett a lábamhoz leülhet. Akkor már faszozhatna kicsit. Élvezésig szopatnám vele a faszom aztán mehet mosogatni.
Ha végzett jöhet a kv, cigi és közben keményre szopja a farkam, majd seggbe baszás. A lakásnak ragyogni kell mire az asszony haza ér. A jól végzett munka örömére punci döngetéssel zárunk. Aztán öltözik és megy.

18-22 közötti. Amint megérkezik már vetkőzhet is, csak egy fekete tanga lehetne rajta. Csak négykézláb közlekedhetne a lakásban. Kezdésnek agyon fogdosnám aztán kézi kefével felsöpörné a padlót, ha végzett a lábamhoz leülhet. Akkor már faszozhatna kicsit. Élvezésig szopatnám vele a faszom aztán mehet mosogatni.
Ha végzett jöhet a kv, cigi és közben keményre szopja a farkam, majd seggbe baszás. A lakásnak ragyogni kell mire az asszony haza ér. A jól végzett munka örömére punci döngetéssel zárunk. Aztán öltözik és megy.
Na igen.
Ez jo kis kalandnak tűnik.
Fel idézett bennem egy pár ilyen kalandot
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2023. 10. 18. szerda 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 18. szerda 12:08
Ez jo kis kalandnak tűnik.
Fel idézett bennem egy pár ilyen kalandot

Több téma felé is érdeklődünk mostanában...
69-es orál közben a párom egy nagyfarkú férfi dugja, időnként a számba is átteszi, majd a végén a popsira élvez amit én tovább nyalok,
Párom egyszerre kapjon 3 farkat, azaz a szája, puncija, popsija egyszerre ki legyen tömve,
Ugyanez, csak a két farok a punciban egyszerre,
Kezét hátrakötve három pasit végezzen ki szájjal, s mindenki a szájába, arcára mellére élvezzen,
és végül egy helyes igényes pasit ketten végezzünk ki szájjal, s a végén a szánkba élvezzen, majd mi az eredménnyel csókolózzunk...
69-es orál közben a párom egy nagyfarkú férfi dugja, időnként a számba is átteszi, majd a végén a popsira élvez amit én tovább nyalok,
Párom egyszerre kapjon 3 farkat, azaz a szája, puncija, popsija egyszerre ki legyen tömve,
Ugyanez, csak a két farok a punciban egyszerre,
Kezét hátrakötve három pasit végezzen ki szájjal, s mindenki a szájába, arcára mellére élvezzen,
és végül egy helyes igényes pasit ketten végezzünk ki szájjal, s a végén a szánkba élvezzen, majd mi az eredménnyel csókolózzunk...
alaln egy 35-45 éves nőt akivel kellemesen eltöltenénk heti 1-2 alkalmat smile Csupan ennyi a vágyam....
Miért nem megy bele? Nem volt neki jó élmény?
(Ez egy válasz Levrol85 üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 05:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 22. vasárnap 05:43

Bárcsak a feleségem belemenne ,hogy a nagyfaszú barátom megint megkefélné .Nagyon jó volt hallani és nézni őket .
Bárcsak a feleségem belemenne ,hogy a nagyfaszú barátom megint megkefélné .Nagyon jó volt hallani és nézni őket .