Holnap hajnali afterhoz találni egy hölgyet aki kinyalná a párom felpumpált punciját.. Ő sem maradna adós..

Az egyik vágyam! Két 35-40 év körüli milfet egyszerre kényeztetni egyik lovagolna még a másik a számra ülve nyalnám.
Szia!
Nem szeretnék siránkozni, csak őszinte leszek: semmi kedvem egyedül tölteni az ünnepeket, és a további életemet.
Keresem Kedvesem (Nőt), akár egy életre.
Zalaegerszegi, 50 éves, fiatalos, szexet imádó, alul fazonra borotválat pasi vagyok.
Nyugodt helyen élek.
Ez (is) a vágyam.
Nem szeretnék siránkozni, csak őszinte leszek: semmi kedvem egyedül tölteni az ünnepeket, és a további életemet.
Keresem Kedvesem (Nőt), akár egy életre.
Zalaegerszegi, 50 éves, fiatalos, szexet imádó, alul fazonra borotválat pasi vagyok.
Nyugodt helyen élek.
Ez (is) a vágyam.
Ha a barátom mégegyszer megdugná a feleségem nagy húsos pináját .Jó volt látni ,ahogy belemegy a 19 centis fasza .
Szeretnék egy legalább fél órán át tartó olajos masszázst adni, melynek során nem csak az ujjaim kalandozhatnak el a szemèremajkak, ombok belső oldala, talpak, punci, popsi irányába. A szeméremajkakra is lehelnék kis puszikat, puha csókokat, popsit is alaposan àtmasszíroznám. Majd heves csókcsatát kezdenèk, közben vágytól lüktető, meredező farkammal kényeztetném a hölgyet. Most erre vágyom
Ismerkedni egy idősebb 50+ hölggyel, és ha szimpik lennénk egymásnak akár több is lehetne belőle.....
Csinos barátnőmet kényeztetni ,hófödte táj és meleg paplan
Elég hidegen hagyott akkor téged.Én tuti felajánlottam volna azt,hogy szívesen kisegítem élőeszközzel!
(Ez egy válasz Triboro üzenetére (2023. 11. 29. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 29. szerda 17:05

Semmi. Csak beszélgettünk, hogy hónapok óta nincs pasija, és nem talál senkit. Javasoltam vegyen egy kedvére való vibrátort, erre ő elmesélte, hogy kézzel jobban szereti, és viszonylag részletesen el is mesélte, hogy hogyan szokta csinálni. Ennyi a sztori, de úgy tűnik rendesen befeszkelte magát a tudatalattimba.
Semmi. Csak beszélgettünk, hogy hónapok óta nincs pasija, és nem talál senkit. Javasoltam vegyen egy kedvére való vibrátort, erre ő elmesélte, hogy kézzel jobban szereti, és viszonylag részletesen el is mesélte, hogy hogyan szokta csinálni. Ennyi a sztori, de úgy tűnik rendesen befeszkelte magát a tudatalattimba.
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2023. 11. 29. szerda 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Elmesélte? S a mesélés után mi volt?
(Ez egy válasz Triboro üzenetére (2023. 11. 28. kedd 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 28. kedd 16:19

Úgy egy éve a sógornőm részletesen elmesélte hogyan szokott maszturbalni. Azóta visszatérő álmom, hogy egy hatalmas franciaágyon hagyatfekve, a feje lelóg az ágy szélén, és idegen pasik szopatják. Egymás után élveznek a szájába, és a meztelen testére. Én álló fasszal terdepelek a széttárt combja közt, és szétkenem rajta a rengeteg gecit, a lecsorgó gecivel keveredett nyálát az arcán, a mellein, a fazonra borotvált pináján, szinte fürdik benne. Amikor az utolsó is végzett, rámnéz, és azt mondja : mostmár megbaszol végre? Sajnos kb ennél a résznél szoktam felébredni.
Úgy egy éve a sógornőm részletesen elmesélte hogyan szokott maszturbalni. Azóta visszatérő álmom, hogy egy hatalmas franciaágyon hagyatfekve, a feje lelóg az ágy szélén, és idegen pasik szopatják. Egymás után élveznek a szájába, és a meztelen testére. Én álló fasszal terdepelek a széttárt combja közt, és szétkenem rajta a rengeteg gecit, a lecsorgó gecivel keveredett nyálát az arcán, a mellein, a fazonra borotvált pináján, szinte fürdik benne. Amikor az utolsó is végzett, rámnéz, és azt mondja : mostmár megbaszol végre? Sajnos kb ennél a résznél szoktam felébredni.
Tetszik
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 27. hétfő 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 27. hétfő 17:34
Törölt felhasználó (4723402)

Meglepni a feleségemet 2 ferfival, akik megszopatjak és megbasszák előttem
Ebbe az esős időben nem jó egyedül. Inkább egy szexi érett hölggyel enyelegni lenne jó!
Én egyszer meglestem az enyémet zuhanyzás közben. Azóta is kívánom
(Ez egy válasz Akodka üzenetére (2023. 11. 14. kedd 04:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy férj előtt a feleségét szopatni és megbaszni akár a lakásukban vagy autóban.Közben a férj utasít minket hogyan csináljuk.Izgi lenne.
Meglepni a feleségemet 2 ferfival, akik megszopatjak és megbasszák előttem
Egy ideje ezt az almot kerulgetem, jo lenne megvalositani.
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2023. 11. 27. hétfő 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 27. hétfő 11:01

a két férfi, egy női felállásra vonatkozó vágyainkat kicsit bővítettük.
egy fiatal, helyes szépfarkú biszex srácot szívesen szopnánk a párommal, majd miközben a srác a párom punciját nyalná, én szívesen dugnám a formás fenekét... majd csere, és a végén mindketten a párom arcára, vagy puncijára élveznénk, s lenyalnánk róla...
egy fiatal, helyes szépfarkú biszex srácot szívesen szopnánk a párommal, majd miközben a srác a párom punciját nyalná, én szívesen dugnám a formás fenekét... majd csere, és a végén mindketten a párom arcára, vagy puncijára élveznénk, s lenyalnánk róla...
Intelligems vonzo parral elvezni egy gatlastalan, fekek nelkuli harmast ahol a 2 pasi kemyezteti a not es egymast is.
Sokaszor gondoltam már hasonló szitura. Engem érdekelne.
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2023. 11. 27. hétfő 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)

De jól hangzik