Olyan hölggyel vagy párral ismerkedni ahol a hölgynek Nagy lógós melle és szőrös puncija van
Van egy vissza-vissza tèrő vágyam,álmom,egy vèkony-formás-csinos párral szeretkezni ès nyalni a lány csiklojat miközben dugja a párja,hogy az izgalom hevèben mi törtènhetne mèg az egyelöre rejtèly!
Heteró pasi ként aki imàdja a puncit ,és sosem volt bi élménye eddig, De egy bi vagy meleg pasi minden àron a kemény faszomra pàlyàzna, mi olyat tudna ajánlani hogy rà vegyem magam hogy kipróbàljam? De szerintem egy lucskos ,sorozatélvező puncit egy pasi sem tudna überelni! Vagy igen???
Szép puncija van a nejednek. Imádnám...
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 03. 08. péntek 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia megmutatom pàrom ha kell kèpeken
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 24. szombat 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 24. szombat 15:56

Törölt felhasználó (4734931)
VIP

Sziasztok, izgatna ha megmutatni valakinek a párom és közben ő is megmutatja kölcsönösen a párját és dumálni róluk, ha te is így érzel írj privátban!
Találni valakit, akit nézhetek Skype -on, miközben kiveri a párom képére...
Csak egy olyan csajszi kellene, aki mellett mindketten saját magunk lehetünk. Szeretni egymást, de közben megélni a vágyainkat..
Talalni egy kedves hölgyet vagy párt, valakit akivel küldözgethetük szexi képeket magunkról a másiknak.
Idegen lányt hölgyről erotikus akt es testrész képeket készíteni.aztán jól kiverni a farkam.
Olyan férfit találni akinek szintén tud arról a neje, hogy kipróbálná a férfi szexet. Akit szokott is vibrizni a neje, de állítása alapján, nem nézné meg a férjét egy másik pasival. Hátha aztán mindkettőnk nejét bele tudnánk vinni, hogy nézzenek.
Hát igen. Erotikus ötletek vannak,de nem mind megvalósítható.
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2024. 02. 29. csütörtök 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 29. csütörtök 06:30

Azért ez...
a Párommal jót nevettünk. A technikai nehézségekről nem mesélnek a többiek

Azért ez...
a Párommal jót nevettünk. A technikai nehézségekről nem mesélnek a többiek
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2024. 02. 28. szerda 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 28. szerda 11:59

Úgy próbáltuk elsőre,de a barátom golyói a homlokomon csúszkáltak és alíg érte el a nyelvem a Nő csiklóját.
Kívánom,hogy sikerüljön.
Úgy próbáltuk elsőre,de a barátom golyói a homlokomon csúszkáltak és alíg érte el a nyelvem a Nő csiklóját.
Nehézkes tud lenni! Csak ha háttal ül bele a másik farokba.
Mennyire szerettük anno, hogy a teli buszon egymáshoz érhettünk, húú, nagyon izgalmas volt! Ilyen videókat én is néztem, jellemzően japán mind, tényleg vágykeltő egy idegenhez érni, egy idegen érintése!
(Ez egy válasz Tamara1 üzenetére (2024. 02. 15. csütörtök 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 15. csütörtök 20:28

láttam egy filmben,hogy a nőt,a buszon körbevették férfiak és felhúzták a szoknyáját,és fogdosták,simogatták mindenét
nem tudom mit tennék ilyen helyzetben,de izgi volt látni

Az nagyon jó làtvàny!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 28. szerda 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 28. szerda 07:06
Törölt felhasználó (4447572)

Nézni ahogy a párom leszop egy fiatal farkat és a szájába élvez.
Nézni ahogy a párom leszop egy fiatal farkat és a szájába élvez.
Nekem az a vágyam, hogy a hülyék itt kerüljenek el. Ez biztosan csak vágy marad, De van szexuális is. Azt megvalósítom.
Sziasztok, izgatna ha megmutatni valakinek a párom és közben ő is megmutatja kölcsönösen a párját és dumálni róluk, ha te is így érzel írj privátban!