Két pasi keféljen egyszerre punciban
Meleg dolgokban járatlan, de kivancsi heteró pasi szőrös farkát masszírozni amíg el nem élvez.
Bi férfitagú házaspárnál hosszútávú házibarát lenni .
A legnagyobb vágyam, hogy anyósom letérdeljen elém, összefogja a fekete hosszú haját, lehúzza a nadrágomat, és tövig szopjon. Kutya pózban megdugni,és élvezeti nyalni.
A legnagyobb vágyam, hogy anyósom letérdeljen elém, összefoglaló a fekete hosszú haját, lehúzás a nadrágomat, és tövig szóljon. Kutya pózban megdugni,és élvezeti nyalni
Huhhh igen ez nagyon izgat engem is!
(Ez egy válasz princ3 üzenetére (2024. 05. 22. szerda 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 22. szerda 17:37

Pár napra elmenni egy olyan helyre a nejemmel ahol legalább két apartman van. Dézsával szaunával stb A második apartmanban lenne mondjuk "véletlenül !!!" egy két fiatal srác akik naturisták. Így nekünk is meztelenül kellene szaunázni, dézsázni. Aztán megpróbálnák elcsábítani a nejem! Akit természetesen én bátorítanék!
Szőrös puncis, szőrös hónaljú párral, nővel ismerkedni.
Csak természetesen!
Csak természetesen!
Igen! Ő a gyenge pont! A meztelenkedésben biztos benne lenne mert már többször voltunk nudizni. De elmenni szerintem esetleg egy masszázsig merne elmenni.
(Ez egy válasz légiós113 üzenetére (2024. 05. 22. szerda 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 22. szerda 18:24

Igényel némi szervezést a megvalósítás, de nem lehetetlen összehozni.Előtte azonban mindenképp érdemes az asszonynál puhatolózni óvatosan , hogy nem zárkózik e el teljesen egy ilyen többes dologtól,mert ha igen, akkor teljesen felesleges energiát beleölni.Amennyiben nem utasítja el kategórikusan, ellentmondást nem tűrően, akkor ha van benne egy kis kíváncsiság, könnyen előfordulhat, hogy pláne ha a "véletlen helyzet" lehetővé is teszi, és a fiúk is tetszenek neki, belemegy. Soktényezős dolog ez ami elsülhet jól és rosszul is. Ez egyébként nekem is vágyam, megnézném a nejem más pasival, akár pasikkal, passzív, vagy aktív részvétellel. Sokszor fantáziálok ilyesmiről.
Igényel némi szervezést a megvalósítás, de nem lehetetlen összehozni.Előtte azonban mindenképp érdemes az asszonynál puhatolózni óvatosan , hogy nem zárkózik e el teljesen egy ilyen többes dologtól,mert ha igen, akkor teljesen felesleges energiát beleölni.Amennyiben nem utasítja el kategórikusan, ellentmondást nem tűrően, akkor ha van benne egy kis kíváncsiság, könnyen előfordulhat, hogy pláne ha a "véletlen helyzet" lehetővé is teszi, és a fiúk is tetszenek neki, belemegy. Soktényezős dolog ez ami elsülhet jól és rosszul is. Ez egyébként nekem is vágyam, megnézném a nejem más pasival, akár pasikkal, passzív, vagy aktív részvétellel. Sokszor fantáziálok ilyesmiről.
(Ez egy válasz princ3 üzenetére (2024. 05. 22. szerda 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 22. szerda 17:37

Pár napra elmenni egy olyan helyre a nejemmel ahol legalább két apartman van. Dézsával szaunával stb A második apartmanban lenne mondjuk "véletlenül !!!" egy két fiatal srác akik naturisták. Így nekünk is meztelenül kellene szaunázni, dézsázni. Aztán megpróbálnák elcsábítani a nejem! Akit természetesen én bátorítanék!
Vágyam megismerkedni egy párral vagy hölgyel ès elöttük maszturbálni.
Több potens férfi a saját házunkban dugná a duci feleségem egész hétvégén ... végig meztelenül lenne...
az igazán őszinte vágy
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 12. vasárnap 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 12. vasárnap 22:28

Törölt felhasználó (869024)

Elszökni Spanyolba, örökre.
Domináns lány parancsára leszopni egy méretest faszt
Én is kibírnám, sőt! Nem csalnám meg soha a páromat de egy ilyen kalandban benne lennék! Azt nem bírnám ki hogy közben ne verjem ki párszor a farkam
(Ez egy válasz Edisex84 üzenetére (2024. 05. 19. vasárnap 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Mi a legnagyobb vágyam, hogy végre találjak egy lányt/nőt/hölgyet..., aki szereti és élvezi is a kisebb méretet.
Mi a legnagyobb vágyam, hogy végre találjak egy lányt/nőt/hölgyet..., aki szereti és élvezi is a kisebb méretet.
Szerintem igen.
(Ez egy válasz Edisex84 üzenetére (2024. 05. 19. vasárnap 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Kibirnad hogy csak nézzed ahogy rommá dugom a párom
(Ez egy válasz A férfi üzenetére (2024. 05. 18. szombat 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 18. szombat 07:18

Minden vágyam hogy végig nézem hogy egy idegen pár hogy szexel elötem.
Sajnos igazatok van itt mindenki csak üríteni akar nem ismerkedni valós embereket keresni sok a kamus sajnos
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2024. 05. 18. szombat 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 18. szombat 17:22

Ahhoz persze arra is szükség volna, hogy legalább tized annyira tiszteld meg a párokat mint amennyire szépeket sikerült összeirogatnod a bemutatkozóban. Nekünk két három hetente válaszoltál, kitaláltál minden féle külföldi utakat ahol net sem volt, aztán azt sem tudtad kivel levelezel, szóval maradj inkább a vágyakozásnál, abból bajod nem lehet.
Ahhoz persze arra is szükség volna, hogy legalább tized annyira tiszteld meg a párokat mint amennyire szépeket sikerült összeirogatnod a bemutatkozóban. Nekünk két három hetente válaszoltál, kitaláltál minden féle külföldi utakat ahol net sem volt, aztán azt sem tudtad kivel levelezel, szóval maradj inkább a vágyakozásnál, abból bajod nem lehet.
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2024. 05. 18. szombat 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 18. szombat 08:56

Nekem olyan vágyam lenne.
Hogy: Találni egy olyan párt aki igényelne engem kb úgy ahogy leírtam az adatlapomon.
Hogy: Találni egy olyan párt aki igényelne engem kb úgy ahogy leírtam az adatlapomon.