Én szurkolok nektek.
(Ez egy válasz luckyparos üzenetére (2024. 07. 30. kedd 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Más feleségét kölcsön kapni.
péntek este egy párt kényeztettni Tatán ..
Valaki megmászirozna a parom es utanna jol ellatna utanna csatakoznank
Mostan i vágyam hagy egy idegen pasival egymás melett hokizunk még soha nem csináltam ijet de izgat.
Szerintem ez a vágy a leghamarabb beteljesülhet.
(Ez egy válasz luckyparos üzenetére (2024. 07. 30. kedd 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy teleélvezett pisilő puncit kinyalni

Együtt szopni 1-2 szép farkat. Naaa az izgi lenne
Vágyam hogy végig nézem egy pár szeretkezését csak is diszkréten.
Egy lassú, elnyújtott kézimunkát kapni egy csinos travitól vagy lánytól.

Adatlapom őszinte vágyam.
Találni olyan kapcsolatot amit leírtam ott.
Remény hal meg utoljára.

Találni olyan kapcsolatot amit leírtam ott.
Remény hal meg utoljára.

Biztos találsz ilyet
(Ez egy válasz fecó0405 üzenetére (2024. 07. 24. szerda 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 24. szerda 09:56

Ha egy idősebb nagyobb farkú pasi elcsábítaná a párom és 3 asban megadnánk neki minden jót!
Ha elmegy egy vonat, jön a másik
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 07. 25. csütörtök 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 25. csütörtök 16:15

Szia ez nàlam is vàgy , de nem korfüggő, de sajna úgy èrzem ez a vonat el ment
Én is imádom,külföldi munka miatt most pár hónap kimaradt,de alig várom hogy újra átèljük.Főleg ha találunk kèt pasit egyszerre a kiéhezett puncijának.Háromszor élveztem el csak attól hogy néztem ,közben megkérdezi hogy tetszik a látvány?Isteni,legjobb.
Huu jobban megfogalmaztad a vágyam mint én magam...
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2024. 07. 29. hétfő 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 29. hétfő 09:53

A feleségemmel szemezni, mikozben tövig süllyed egy idegen faszban. Végignézni azt, ahogy levetkőzi a hűtlenség tudatát és átadja magát a fülledt kéjnek. Oda bújni mellé és megkérdezni tőle, hogy milyen érzés? Fogni a kezét és simogatni, miközben nyögdécselve elélvez. Majd a végén átölelni és megpuszilni a zsibbadt csiklóját…
Szerelmeskedni egy extrém méretű,200 kg feletti nővel. Fél karomat odaadnám egy ilyen hölgyért.....
A feleségemmel szemezni, mikozben tövig süllyed egy idegen faszban. Végignézni azt, ahogy levetkőzi a hűtlenség tudatát és átadja magát a fülledt kéjnek. Oda bújni mellé és megkérdezni tőle, hogy milyen érzés? Fogni a kezét és simogatni, miközben nyögdécselve elélvez. Majd a végén átölelni és megpuszilni a zsibbadt csiklóját…
Nagyon kipróbálnám, milyen egy pasit leszopni. Kézbe venni a farkát, majd a számba. Érezni milyen, ahogyan keményedik és rángatózik!

Egy haverommal a barátnőjét ketten dugtuk. Egyszerre és felváltva. Elképesztő élmény volt egyszerre ketten benne lenni, gyakorlatilag állandóan élvezett a lány. Sajnos külföldre költöztek, de újra kipróbálnám.