Minél nagyobb jó szőrős puncit nyalnék
Jo reggelt.
Találni egy párt, olyas kapcsolatot amit nagyábol le irtam adatlapomon.
Igérgetők, kamusok, vannak, nem kevés.
Csak komoly jelentkezőt várnék hisz komoly vagyok én is.
Köszönöm szépen. Várom a jelentkezést
Találni egy párt, olyas kapcsolatot amit nagyábol le irtam adatlapomon.
Igérgetők, kamusok, vannak, nem kevés.
Csak komoly jelentkezőt várnék hisz komoly vagyok én is.
Köszönöm szépen. Várom a jelentkezést

Feleségemet ha valaki fel tudná szedni, és jól megkefélné aztán videón elküldené nekem.
Pedig csinos képek vannak fenn a párodrol.
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedid csinos képek vanak fenn a párodrol.
is is sajnos
(Ez egy válasz A férfi üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
....egy bi házibarát....
A párod vagy a haverod nem akarta.
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
az izgi átélném
(Ez egy válasz Anetia üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 07:24

Feleségemet ha valaki fel tudná szedni, és jól megkefélné aztán videón elküldené nekem.
ááá dinka semmi se volt
(Ez egy válasz A férfi üzenetére (2024. 08. 31. szombat 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Irigylem a haverod.
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 08. 31. szombat 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 31. szombat 09:44

Mai vàgyam hogy este haver ha àtjön , akkor legyen kis extrém jàték vègre hàrmasba leginkàbb nèznèm.
Mai vàgyam hogy este haver ha àtjön , akkor legyen kis extrém jàték vègre hàrmasba leginkàbb nèznèm.
Vágyam hogy kölcsön adja valaki a feleségét vagy a barátnőjét egy párora hoszára.
Leginkább olvasni azoknak az üzenetét válaszban akiknek írtunk meg még akiknek elérhetőséget adtunk . Sajnos beszari nagyon sok van itt akik ide bújnak a valóságtól. Üdv N&K.
Kaptál választ?
(Ez egy válasz motmen üzenetére (2024. 08. 28. szerda 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 28. szerda 17:37

Én most arra, hogy választ kapjak a masszőrt kereső pártól, akiknek írtam...
A remény hal meg utoljára...

Párnak nyalnék dugás közben és utána is mindenkinek mindent + pisi is jó lenne
Az nem lenne rossz, erre én is vágyom
(Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (2024. 08. 28. szerda 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Én most arra, hogy választ kapjak a masszőrt kereső pártól, akiknek írtam...
A remény hal meg utoljára...

Egy hölgynek addig nyalni a punciját míg sikítva el nem élvez.