Lennék a fiad egyik osztálytársa...
(Ez egy válasz Farkas_Puncica üzenetére (2025. 03. 28. péntek 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 28. péntek 00:24
(Ez egy válasz Farkas_Puncica üzenetére (2025. 03. 28. péntek 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Imádnám ha a fiam osztály társai jól megdugnának, minden lehetséges módon. Dupla behatolás és tele élvezés, a lényeg hogy 18 körül legyen mind. Lehetőleg 10 fő plusz
Jelenleg vágyok arra hogy kiverjem a farkam egy idegen nő elöt.
fuh élnék egy ilyen nőt
Már teljesen oda vagyok egy közös kiverésért.
Egy nőt aki nézné ahogy ketten kényeztetjük a nejem,s ha élvezné beszállna 4.-nek
(bár ,rajta vagyunk a szervezés folyamatban)
(bár ,rajta vagyunk a szervezés folyamatban)
Szerintem összes pasi álma Te vagy
Már volt benne részem, de még szeretném átélni. Felcsatolhatóval magáévá tenne egy őrült nő
Imádnám!
Erre vágyok Én is.Egy igazán belevaló Nő aki felcsatolhatóval kiélné magát.
De erre nem sok esély van azt hiszem. :( (Ez egy válasz Jozsfm üzenetére (2025. 03. 29. szombat 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 29. szombat 13:57
De erre nem sok esély van azt hiszem. :( (Ez egy válasz Jozsfm üzenetére (2025. 03. 29. szombat 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Már volt benne részem, de még szeretném átélni. Felcsatolhatóval magáévá tenne egy őrült nő
Ezt én is eltudnám képzelni!
Az asszony most bent van a városban. A vágyam az, ha úgy jönne haza, hogy elmesèli, hogy valaki kikezdett vele
Hölgyet találni aki szeret szopni szereti ha kinyalják.
Egy wellness hotelben, a szobában várni, míg a feleségemet egy masszőr lent megdugja. Ezután mikor feljön a szobába, elmeséltetni vele, hogy milyen volt és közben persze beleélvezni egy jó nagyot.
yoni masszázst kipróbálni
Szeretnék egy idösebb házaspár hosszútávú házibarátja lenni.
Csak idősebb hölggyel ismerkednék meg már végre
Találni egy szimpi tabumentes párt
Egy pár szeretkezne mellettem. Én a Hölgy mellbimbóját nyalogatnám végig! A Hölgy benyúlna a nadrágomba és elélveztetne a kezével!
Hölgyeket kérdezném.. Ti hogy viszonyultok a kikötözéshez?
Arra gondolok, hogy pl. kezetek és lábatok az ágyhoz bilincselve és úgy kényeztetve nyelvvel, ujjal, játékokkal.
Arra gondolok, hogy pl. kezetek és lábatok az ágyhoz bilincselve és úgy kényeztetve nyelvvel, ujjal, játékokkal.

vazelinator

triznyak1313
(tini) Petra