huu ez jóóó
(Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (2025. 05. 25. vasárnap 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Szőrös puncit kényeztetni

Na most a nejemnek pont ilyen, egy ideje nem szedte és baromira élvezem. Például tegnap este is így kényeztettem szájjal
(Ez egy válasz Axel0123 üzenetére (2025. 05. 27. kedd 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy gyönyörű lábfejet kényeztetni, csókolni, nyaldosni.
Egy szép nagy szilikon cicit megérinteni, megmarkolászni..Kíváncsi vagyok milyen érzés illetve milyen hatást vált ki. A másik pedig egy feltöltött ajkú hölgy orálja lenne..
Nekem megvolt és hatalmas csalódás volt.
(Ez egy válasz wbooy80 üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 29. csütörtök 08:49

Egy szép nagy szilikon cicit megérinteni, megmarkolászni..Kíváncsi vagyok milyen érzés illetve milyen hatást vált ki. A másik pedig egy feltöltött ajkú hölgy orálja lenne..
A nagy mell okes de a szaj az semmi extra.
(Ez egy válasz wbooy80 üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Még tavasszal egy swingerbulin egy már régóta ismetős hölgy kezdett el csábítgatni minket akivel még sosem szexeltünk. Ő egy 40 plusszos hölgy aki bizony teljesen át volt szabva, nagy szilikon cici, feltöltött száj, a hasa is plasztikázni volt, szóval minden. Mégis izgató volt milyen lehet. Feleségemnek amúgy természetes gyönyörű nagy mellei vannak de igen a kíváncsiság
szerencsére biszex volt így kezdetben hármasban játszottunk. Csalódást nem éreztem, kemény cici ami fekve is hetyén áll, nem törődtek a mű hatással, jól éreztük magunkat. Mivel bulinután ott aludtunk és egyik oldalamon ő feküdt hajnalban még játszottam vele. Jó élmény volt

Hasonlóképp én is! :-(
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Pár pasinak lehet csalódás volt, de lehet nekem nagy élmény lenne. Esetleg ha sikerül megvalósítani akkor megírom a tapasztalatokat.
Végre magamévá tenni a csajt akivel fél éve flörtölünk, igaz pár hónapja terhes lett, viszont így még izgatóbb.
Ápolt +60 as nővel nagyot szeretkezni.
Valakinek a nőjére egy nagyot spriccelni, ha küld képet akár arra is...
Egy nagyon vékony, szűk nőt tövig felhúzni :p
Egy pasis bulin 5-6 kan gátlástalanul használja a számat és a seggem. Számba testemen popsimban mindenütt geci...
Az nekem is nas vágyam lenne.
(Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy igazán méretes és formás farok elé térdepelni alázatosan, majd simogatni és masszírozni a farkat, és finoman puszilgatni, és a nyelvemmel lassan körbe-körbe nyalni a makkot, nagyon lassan szívni és szopni a makkot, közben verve a farkat a számba.
Már annyira vágyom egy ilyen élményre, a mindenem a spriccelő spármát látni és éreznem
Már annyira vágyom egy ilyen élményre, a mindenem a spriccelő spármát látni és éreznem
Talàlni vègre egy baràtot vagy pàrt, mindenre.
Mintha csak én fogalmaztam volna! Pont erről ábrándozok!
(Ez egy válasz william50 üzenetére (2025. 06. 03. kedd 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 03. kedd 11:41

Egy igazán méretes és formás farok elé térdepelni alázatosan, majd simogatni és masszírozni a farkat, és finoman puszilgatni, és a nyelvemmel lassan körbe-körbe nyalni a makkot, nagyon lassan szívni és szopni a makkot, közben verve a farkat a számba.
Csókolózni miközben szopják a farkamat.
Nyalni egy Nőt, miközben dugják.
Nyalni egy Nőt, miközben dugják.