Nem a punciba muszáj!
Van a szád és a popsid is! (Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 07. 05. szombat 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Van a szád és a popsid is! (Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 07. 05. szombat 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem, nem lehet
(Ez egy válasz Belédélvezni üzenetére (2025. 07. 05. szombat 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
És hab a tortára, ha bele is lehet élvezni!
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 07. 05. szombat 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
két pasival lenni

Én is
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2025. 07. 05. szombat 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
most arra hogy haver jöjön és ismét párom kinyalja de most dugja is meg
imádnám
(Ez egy válasz Fetiszeged üzenetére (2025. 07. 05. szombat 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 05. szombat 06:44

Összehaverkodni, egy olyan pár férfi tagjával, aki arra vágyik, hogy a párját egy 4 es gabalyodásban lássa, de még eddig nem valósúlt meg!!!
Vágyok egy molett hölgyre akinek kielégithetném szexuális kéréseit.
Sexy nagymamát dugni.. Punci száj popo minden lukát ahogy eddig még senki...
Összehaverkodni, egy olyan pár férfi tagjával, aki arra vágyik, hogy a párját egy 4 es gabalyodásban lássa, de még eddig nem valósúlt meg!!!
Sziasztok az én vágyam Bicsken a Tesco parkolóban a szexi csulkosnenit megcsinalni ooooooo.
Sziasztok!Az én vágyam, egy pár szeretkezését végig nézni.
Sziasztok vagyam hagy egy idös hölgyet orálisan kényeztesek cirogasak.
Nagyon jó, izgató!

Nagyin jó, izgató!
(Ez egy válasz adm.ngy üzenetére (2025. 07. 02. szerda 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 02. szerda 11:27

Rég óta kíváncsi vagyok milyen lehet megfogni vagy bekapni egy másik fiú farkát. Ez nagyon gáz? Egyszerűen csak tetszik a látvány. Aztán lehet, hogy undorodnék tőle... passz
Dehogy gáz! Ezzel nagyon sokan így vannak! Többek között én is ...
(Ez egy válasz adm.ngy üzenetére (2025. 07. 02. szerda 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 02. szerda 11:27

Rég óta kíváncsi vagyok milyen lehet megfogni vagy bekapni egy másik fiú farkát. Ez nagyon gáz? Egyszerűen csak tetszik a látvány. Aztán lehet, hogy undorodnék tőle... passz
Vágy az csak vágy marad ezen a fórumon.
Gondolod, hogy a fiad örülne, ha megdugnád a feleségét?
(Ez egy válasz arpad2 üzenetére (2025. 06. 27. péntek 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 27. péntek 22:23

Együtt nyaralunk a mennyünkel.
Szokta mondani hogy hétvégente barátokhoz mennek. De amikor vissza jönnek mindig nagy karikás szemekkel látom.
Gondolom milyen buli lehet.
Arra gondoltam ha egyszer lesz rá mód elmondom neki hogy anno az ex barátnőm is szervezet nekem bulit de az egy kicsit más volt.
Konkrétan Gang-Bang buli volt, kíváncsi volnék a mennyem arcára.
Bele vörösödne e.
Egyébként egy vékony alkatú nő max 50kg.
Formás kerek popsival.
A combját között át lehet látni annyira vékony.
Arra vágyom hogy jól meg szopasam a száját és utána szét dugjam a kis punciját.
Rá nézek mindig a dugás jár a fejemben.
Szokta mondani hogy hétvégente barátokhoz mennek. De amikor vissza jönnek mindig nagy karikás szemekkel látom.
Gondolom milyen buli lehet.
Arra gondoltam ha egyszer lesz rá mód elmondom neki hogy anno az ex barátnőm is szervezet nekem bulit de az egy kicsit más volt.
Konkrétan Gang-Bang buli volt, kíváncsi volnék a mennyem arcára.
Bele vörösödne e.
Egyébként egy vékony alkatú nő max 50kg.
Formás kerek popsival.
A combját között át lehet látni annyira vékony.
Arra vágyom hogy jól meg szopasam a száját és utána szét dugjam a kis punciját.
Rá nézek mindig a dugás jár a fejemben.