Sziasztok!
Mi a párommal párt keresünk párcserére, de sajnos nem jártunk sikerrel eddig :(
Mi a párommal párt keresünk párcserére, de sajnos nem jártunk sikerrel eddig :(
két pasival lenni, egy farok a fenekemben, egy farok a puncimban

Találni egy igazi nimfomániás szeretőt aki imádja a creampie szexet, csinos és nagyon impulzív.
Hasonló a vágyam, én arra vágyom hogy a feleségem egy igazán nagy farkú pasi bassza meg előttem. Velem.
(Ez egy válasz Párban párt11 üzenetére (2025. 08. 01. péntek 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 01. péntek 16:17

Szeretném ha egy igazán nagy farkú ferfi a párom előt baszna meg .
Milyen idegen? Idegen nő vagy idegen pasi?
(Ez egy válasz A férfi üzenetére (tegnap 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy nagy méretű kemény farkat találni amellyel elvernék a számat és az arcomat is, majd a nyelvemmel körözni a makkon, és úgy szopni a makkot, hogy a szám széle pattogjon a makk alján, annyira jól esne.
Vágyok rá hogy kiverje egy idegen a farkam.

Egy idegen orál kedvelő nő rám írna ,találkoznánk és leápolná a farkam .Autó-lakás bárhol. Persze én is kényeztetném ahogy szeretné. finom Nyelvpiercing már csak állom lenne
Ráélvezni valaki boxeralsójára
Amire vágyom és amit keresnék az elkövetkező időszakban...Szép nagy szilikon cicit megérinteni, megmarkolászni..Kíváncsi vagyok milyen érzés illetve milyen hatást vált ki. A másik pedig egy feltöltött ajkú hölgy orálja lenne..
Most alvó nejemre valakivel közössen kiverni rá
Nagyon szeretnék már ,egy szép farkat szopni. Akár töbször is,látni is szeretem ha kitör belőled a sperma, és a számba is szeretem ha spriccel a forró geci. Helyem sajnos nincs
Szeretném ha egy igazán nagy farkú ferfi a párom előt baszna meg .
Egy idegen orál kedvelő nő rám írna ,találkoznánk és leápolná a farkam .Autó-lakás bárhol. Persze én is kényeztetném ahogy szeretné. finom Nyelvpiercing már csak állom lenne
Hétvégén napközbe Bp-i párral találkoznék.Enyhe bi játékkal fűszerezett hármas élvezethez!
Egy párt nézni, miközben szexel.
Autóban vagy szabadban valaki mellére élvezni most
Egy szimpi párt találni,esetleg egy hazibaraátot hosszútávra.
Szeretnék férfiként leszopni egy férfit, első alkalom lenne, nagyon kíváncsi vagyok. Csókolgatnám is az izmos testét, hasát... és jól leszopnám amíg a számba nem élvez.