Szeretnék passzív lenni több aktív pasi mellett!
Tartós szexhaver vagy cuckold. Imadnam
Ha egy férj felkérne,,,,
hogy szopassam meg, vagy esetleg basszam meg, lovagoltassam meg a feleségét heti 1-2 alkalommal, mert azt élvezné ha a neje pinájába belemártogatom a szőrös vastag nem túl nagy faszomat, ami mindig teli van.És írányítana engem hogyan csináljam.Vagy épen megmondaná hova spricceljem a forró gecimet a nejére.
hogy szopassam meg, vagy esetleg basszam meg, lovagoltassam meg a feleségét heti 1-2 alkalommal, mert azt élvezné ha a neje pinájába belemártogatom a szőrös vastag nem túl nagy faszomat, ami mindig teli van.És írányítana engem hogyan csináljam.Vagy épen megmondaná hova spricceljem a forró gecimet a nejére.
sya) voltam cipődbe... hasonlóan voltam én is.. egyszer fejest ugrottam 1 sexrandiba pasival.
kívantam a faszt, tetszett is az övé.. mikor elkezdtem szopni... finom volt, élveztem.. végén kívántam, hogy a számba élvezzen.. ízlett az ondó le is nyeltem... utána már több pasival is randiztam, megszerettem a fasz szopást... (Ez egy válasz foursomefan üzenetére (2026. 03. 04. szerda 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
kívantam a faszt, tetszett is az övé.. mikor elkezdtem szopni... finom volt, élveztem.. végén kívántam, hogy a számba élvezzen.. ízlett az ondó le is nyeltem... utána már több pasival is randiztam, megszerettem a fasz szopást... (Ez egy válasz foursomefan üzenetére (2026. 03. 04. szerda 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Izgat ha videóznak szex közben
perverz nővel párral szexelni.
Ápolt elhanyagolt pinát élvezésig kinyalni.
Ettől egy kicsit tartok.
(Ez egy válasz Bihármas5967 üzenetére (2026. 03. 03. kedd 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 03. kedd 08:51
Egyszer belekóstolsz és aztán egyre többször fogod kívánni!
Én is igy voltam, hajtott a kíváncsiság!
Én is igy voltam, hajtott a kíváncsiság!
Nem is gondolom bonyolultnak, inkább a szégyenérzet és hely idő és a megfelelő partner kiválasztása a nehéz.
(Ez egy válasz miegypar50 üzenetére (2026. 03. 04. szerda 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
ennek a vágyadnak a megélése egyszerűen kivitelezhető. GC
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2026. 02. 28. szombat 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 28. szombat 11:55
Full heterónak gondolom magam. Anniyra szeretem a szopást, hogy sokszor gondolkom azon és néha elfog a vágy hogy kipróbáljam milyen ha egy farok van a számban és leszopni. Milyen íze lehet másnak, milyen amikor elélvez. Milyen amikor a számba kapom.
Sajátomat nem tudom elérni, így marad más.
De nem érdekel sem a hozzá tartozó férfi se semmi. Csak ki akarom próbálni hogy milyen a másik oldalon. De a több nem érdekel. Se a neve se a színe se a származása semmi.
De nem érdekel sem a hozzá tartozó férfi se semmi. Csak ki akarom próbálni hogy milyen a másik oldalon. De a több nem érdekel. Se a neve se a színe se a származása semmi.
Kár,hogy messze vagytok.....
(Ez egy válasz fecó0405 üzenetére (2026. 03. 04. szerda 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez nagyon jó
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (2026. 03. 04. szerda 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 04. szerda 10:29
Hanyatt fekve,egy Hölgy a számon ülve nyalatja magát velem,közben a Nejem úgy szopja a farkam,hogy hátulról kefélik rendesen.... Imadnám.....
Hanyatt fekve,egy Hölgy a számon ülve nyalatja magát velem,közben a Nejem úgy szopja a farkam,hogy hátulról kefélik rendesen.... Imadnám.....
Igényes hölgyet orgazmusig masszírozni igényeinek megfelelően!
Extra ha Roma a hölgy!
Extra ha Roma a hölgy!
1/2 napra lelépni a nejemtől, hogy a vágyaimat gyakorolhassam.
50+ -os hölgyet keresek, minden földi jóra!
Egyszer belekóstolsz és aztán egyre többször fogod kívánni!
Én is igy voltam, hajtott a kíváncsiság! (Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2026. 02. 28. szombat 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 28. szombat 11:55
Én is igy voltam, hajtott a kíváncsiság! (Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2026. 02. 28. szombat 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Full heterónak gondolom magam. Anniyra szeretem a szopást, hogy sokszor gondolkom azon és néha elfog a vágy hogy kipróbáljam milyen ha egy farok van a számban és leszopni. Milyen íze lehet másnak, milyen amikor elélvez. Milyen amikor a számba kapom.
Egy kedves pár hölgytagját masszírozni ahogy kívánjja!
Egy elhanyagolt hölgynél rendszeresen pókhálózni, karbantartani . . . Esetleg egy párhoz beszállni kizárólag a hölgy örömére, hogy egy kis színt vigyek a hétköznapokba, esetleg hogy besegítsek apunak, ha nem bírná már annyira vagy ha aput izgatja, ha a párját kényeztetik.
Nagyon nagy fétishem a női spriccelés, az igazi nem csak a pisi.
Volt egy lány aki nyalás közben is tudott...
Minden vágyam, hogy egy nő a számra üljön én pedig addig nyaljam míg bele nem spriccel a szamba.
Volt egy lány aki nyalás közben is tudott...
Minden vágyam, hogy egy nő a számra üljön én pedig addig nyaljam míg bele nem spriccel a szamba.

vazelinator

andrea83