Bepróbálkozni egy foglalt nőnél, úgy, hogy a Párja tudja. Női hűség teszt
Huu , ez de jól hangzik!
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (ma 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:36
vágyaim:
1. Közös farok verés
2. feleségem újból belemenjen egy cuckold játékba (részéről érzelem mentesen) majd mind 2 jól megdugjuk.
1. Közös farok verés
2. feleségem újból belemenjen egy cuckold játékba (részéről érzelem mentesen) majd mind 2 jól megdugjuk.
vágyaim:
1. Közös farok verés
1. Közös farok verés
Egy elhanyagolt hölgynél rendszeresen pókhálózni, karbantartani . . . Esetleg egy párhoz beszállni kizárólag a hölgy örömére, hogy egy kis színt vigyek a hétköznapokba, esetleg hogy besegítsek apunak, ha nem bírná már annyira vagy ha aput izgatja, ha a párját kényeztetik.
Találni a közelben egy házaspárt erotikus szexre.Akik türelmesek ügyesek szeretnék olyan nőt elcsábitani, akit csak szex közben izgat a többes és a biszex. Pl. nejemet
Találni adatlapom szerint egy párt
Tudom, hogy ritka de olyan nőt találni akiből még nem halt ki a szex iránti vágy és jobban szereti megélni mint fantáziálni róla...
Én is imádom így nyalni
(Ez egy válasz Szerelő01 üzenetére (tegnap 06:07), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:07
Érett HP kúràsàt végignézni nyelvvemmel a kapcsolatot nyalni,a végén tisztàra nyalni a pinàt faszt
Végig nézném ahogy a páromat szét dugja egy nagyfarkú pasi
Izgató Roma hölgyet orgazmusig nyalni!
Végig nézni egy pár szeretkezését
Kiverni valakiét egy műpuncival
Egy idös hölgy huncut titka lenni hosszutávon.
Nagy farok imàdó nő,
Nejem belemenne egy négyes szexben.
Vágyam találkozni egy nővel akit ugyan úgy elhanyagolnak mint engem. Közös maszti és orál játèk amiben nagyon règ volt rèszem.
Érett HP kúràsàt végignézni nyelvvemmel a kapcsolatot nyalni,a végén tisztàra nyalni a pinàt faszt
nő dugjon műfarokkal.
Egy biszex páros szeretkezését nézni és besegiteni mindketönek.
Párommal megnézni egy lány,nő masztiját testközelből.. igény esetén kézzel,nyelvvel besegíteni,de bármi elképzelhető lenne..

vazelinator

Nyunyoka76