Vagy egy próbafülkébe megbeszélni a találkozót ahol meztelenül, álló farokkal lennék.
(Ez egy válasz Nicefallosz80 üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 13. vasárnap 10:15
Bekötött szemmel, álló farokkal várni az autó hátsó ülésén egy hölgyet aki így anonim használhatná. Estleg fordítva is lehetne, a meztelen hölgy szeme lenne takarva és várna nedves puncival.
Találni egy sub bi. ffi tagú párt,ahol használhatnám a férjet a feleség elött…
Egy igènyes, ápolt puncit nyalni èlvezèsig, akár a fèrje előtt. Diszkrèció adott.
Vágyam adatlapom szerint találni egy párt.
Egyszerre?
Vagy sorba?
(Ez egy válasz colamatyi üzenetére (2026. 09. 09. szerda 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy sorba?
(Ez egy válasz colamatyi üzenetére (2026. 09. 09. szerda 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Hajrá!!
Sok sikert.
Remélem összejön
(Ez egy válasz Ibolya.ib üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 14. hétfő 12:39
Sok sikert.
Remélem összejön
(Ez egy válasz Ibolya.ib üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Férjemmel közösen egy fiatal, izmos jó farkú pasi megdugjon
De csak fantázia még, nem mertem lépni, pedig a férjem is izgatja
Férjemmel közösen egy fiatal, izmos jó farkú pasi megdugjon
21akkor is
(Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy fiatal csajjal szexelni a szabadban… ez a vágyam !
A folyosón meg-megállunk csókolózni, simogatni, kényeztetni egymást. Az ajtófélfának nekidöntöm, és lejebb csúszom, csodás vénuszdombjáig, melyet lágyan harapdálok, puszilgatok, majd amikor egyik lábát egy kanapéra felrakja, így felkínálva édes finom punciját, a nagyajkai közzé kalandozok a nyelvemmel. Csiklóját és kisajkait nyalogatom, s amikor jobban szétnyitja lábait, belenyalok kéjre vágyó kelyhébe. Ekkor fejemet két kézzel magához szorítja.
Coutch.
Ülök, és Ő lovagol rajtam. Imádom a ringatózó kebleit nézni, simogatni, csókolni. Néha egy-egy idegen kéz is végigsimít rajta itt s ott... Majd váltunk.
Coutch.
Feleségem előttem térdel, és ajkaival kényeztet. Egy magas, egyetemista korú srác simogatja a fenekét, a hátát, bugyiját félrehúzva a punciját kényezteti.
Coutch.
Még nem akarok elélvezni, mert izgató a látvány, izgató az izgalma, amit az ajkai munkáján és a nyögésein is érzek, ezért felsegítem, és hanyatt döntöm a kanapén.
A hátán fekszik, szeme lehunyva, egyik lába a háttámlán, a másikat felhúzza. Simogatom, kényeztetem, a fekete fehérneműből kellemes dolog kisimogatni Őt. A srác kérdőn néz reám, s mutatom neki, hogy Ő is tegye azt, amit szeretne. Kissé meglepődöm azon, hogy megcsókolja. Ilyet nem szoktunk, de látom azt, hogy ez most jól esik a feleségemnek is, mert átöleli a srác nyakát.
Coutch.
Felváltva dugjuk, kényeztetjük, csókolgatjuk, simogatjuk.
Kicsit elfáradtunk, de nagyon kellemes, gyönyörteli érzéssel megyünk zuhanyozni.
Sokfelé.
Az este folyamán még kétszer csatlakozik hozzánk a srác.
Megbeszéljük, hogy a következő tematikus estén újra találkozunk "itt".
Vágyom egy ilyesmire...
Coutch.
Ülök, és Ő lovagol rajtam. Imádom a ringatózó kebleit nézni, simogatni, csókolni. Néha egy-egy idegen kéz is végigsimít rajta itt s ott... Majd váltunk.
Coutch.
Feleségem előttem térdel, és ajkaival kényeztet. Egy magas, egyetemista korú srác simogatja a fenekét, a hátát, bugyiját félrehúzva a punciját kényezteti.
Coutch.
Még nem akarok elélvezni, mert izgató a látvány, izgató az izgalma, amit az ajkai munkáján és a nyögésein is érzek, ezért felsegítem, és hanyatt döntöm a kanapén.
A hátán fekszik, szeme lehunyva, egyik lába a háttámlán, a másikat felhúzza. Simogatom, kényeztetem, a fekete fehérneműből kellemes dolog kisimogatni Őt. A srác kérdőn néz reám, s mutatom neki, hogy Ő is tegye azt, amit szeretne. Kissé meglepődöm azon, hogy megcsókolja. Ilyet nem szoktunk, de látom azt, hogy ez most jól esik a feleségemnek is, mert átöleli a srác nyakát.
Coutch.
Felváltva dugjuk, kényeztetjük, csókolgatjuk, simogatjuk.
Kicsit elfáradtunk, de nagyon kellemes, gyönyörteli érzéssel megyünk zuhanyozni.
Sokfelé.
Az este folyamán még kétszer csatlakozik hozzánk a srác.
Megbeszéljük, hogy a következő tematikus estén újra találkozunk "itt".
Vágyom egy ilyesmire...
biszex párral szexelni
És mekkora ha leveszed a sleeve-et?
(Ez egy válasz Norbi párt keres üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Találni egy fiatal travit vagy CD t aki mer is találkozni eljönne hozzám.
Cam-on vetkőzni idegen pasiknak(22 sportos fiu) pm jöhet
Na, ez szuper ötlet !
Nagyon izgalmas lehet bármelyik formában! (Ez egy válasz Nicefallosz80 üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 13. vasárnap 10:15
Nagyon izgalmas lehet bármelyik formában! (Ez egy válasz Nicefallosz80 üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Bekötött szemmel, álló farokkal várni az autó hátsó ülésén egy hölgyet aki így anonim használhatná. Estleg fordítva is lehetne, a meztelen hölgy szeme lenne takarva és várna nedves puncival.
Nagy farkat imàdó hàzaspàrral megismerkedni.
Csepel Dunaparton dugni fiatal pasival! Kipróbálnám szívesen.
tőbb pasi megdugjon.
Élvezni az életet

vazelinator

andianti
Lioness