Most pl ez... így nagyon tetszene... nézi ahogy simogatom magam.....

Szívesen kipróbálnám milyen érzés amikor egy 50-60 év körüli érett nő szopja a farkamat hmmm...
Most ebben a percben minden vágyam,hogy érezzem a forr,kemény farkát!!!Mindegy,hogy hol és hogyan csak lüktessen a vágytól és veszítse el a fejét...hallani akarom a hangjàt ahogy elélvez bennem...jaj,de imádom!!!!<3
Szexuális vágyakat lehet ideírni és mivel nekem ez a legnagyobb vágyam,leírtam...
Egyébként miért ne lenne rá esélyem? Van 3 biszex csaj ismerősöm,akik közül kettővel elég jóban vagyok.Ők egymást viszont nem ismerik.Szóval az lenne a feladat,hogy megismertessem őket egymással és már csak egy kis meggyőzőbeszédre van szükség.
Viszont a megismertetésük elég nehéz feladatnak bizonyul,mert kb 200Km-re vannak egymástól.Drukkoljatok
Egyébként miért ne lenne rá esélyem? Van 3 biszex csaj ismerősöm,akik közül kettővel elég jóban vagyok.Ők egymást viszont nem ismerik.Szóval az lenne a feladat,hogy megismertessem őket egymással és már csak egy kis meggyőzőbeszédre van szükség.
Viszont a megismertetésük elég nehéz feladatnak bizonyul,mert kb 200Km-re vannak egymástól.Drukkoljatok

Szerintem,van rá esélye.
))Elmegy discoba,vagy nem is tudom,hogy hivják most már..
)))

Egy nagy vízióm,hogy egyszer két fiatal (20 körüli) vékony lánnyal szexelek,akik barátnők és tudják mit szeret a másik.Hozzájuk csapódnék nevető harmadikként és csapnánk egy testnedvekben és élvezetben gazdag hosszú hétvégét.Jelen pillanatban ez a legnagyobb szexuális vágyam

Már mint a nőt
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 22. szerda 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 22. szerda 23:15

Törölt felhasználó (388655)

Pasik ha összejönnek
Jól eldöntöttétek ki mit fog csinálni

Hát én téged kényeztetnélek
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 22. szerda 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 22. szerda 23:15

Törölt felhasználó (388655)

Pasik ha összejönnek

Egy kellemes harmas kapcsolat egy nyitott gondolkodasu parral a holgy oromere....mmmm
Egy vonzo 40-es elvigyen vacsorázni...

nekem az lenne a vágyam hogy egy jó nagy farkú fekete hapsi dúgna a férjem ellőt csak nem jön össze mert nincs egy fekete hapsi
Ha a lány sex közben be-be csurrant

Pasik ha összejönnek
(Ez egy válasz gerisso üzenetére (2013. 05. 22. szerda 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha gondolod,ok
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 22. szerda 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 22. szerda 22:12

Törölt felhasználó (864795)

Újra szopni egy faszt . Az lenne a vágyam . Nagyon régen szoptam és nem feledem el , szuper volt . Jó lenne valakivel újból feleleveníteni és a számba spriccelhetne.
Újra szopni egy faszt . Az lenne a vágyam . Nagyon régen szoptam és nem feledem el , szuper volt . Jó lenne valakivel újból feleleveníteni és a számba spriccelhetne.
Jó lenne megismerkedni egy párral. Először minden simán menne, simogatnánk, csókolgatnánk egymást. Majd a hölgy először megkötözné a férjét aztán engem. Ekkor fordulna a kocka. A férjét elengedné és nekem teljesítenem kellene a kívánságaikat. A férjet kellene leszopnom, a számba élvezne, a a feleséget kellene nyalnom, majd a feleség fogná a férje farkát és a fenekembe tenné. Beleélvezne a fenekembe majd tisztára kellene nyalnom a farkát. Közben végig a feleség parancsolgatna.
az az igazság, h alapjában véve, egy farok, általában van itthon.
a vágyamnak pont az a lényege, h ne kelljen játékszerrel pótolni a többit.
de azért örülök, ha erős karod van, majd észben tartalak
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 07. csütörtök 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 07. csütörtök 15:51
a vágyamnak pont az a lényege, h ne kelljen játékszerrel pótolni a többit.
de azért örülök, ha erős karod van, majd észben tartalak

Törölt felhasználó (870748)

Hát igen! Igazad van! DE téged kényeztenélek, És errös karjaim vannak. Ja és Nimfomániás vagyok.
igen, ez igaz
ebbe bele sem gondoltam (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 07. csütörtök 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 07. csütörtök 15:41

ebbe bele sem gondoltam (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 07. csütörtök 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)

Felébe-harmadába azért ott van. Ne légy telhetetlen.

Köszike OKOSKA! Akkor ma is tanultam valamit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 07. csütörtök 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 07. csütörtök 16:00
Törölt felhasználó (760203)

Nimfomániásak (más szóval andromániásak) csak a hölgyek lehetnek! Ezek szerint te nő vagy? Vagy csak tudatlan?
Nimfomániásak (más szóval andromániásak) csak a hölgyek lehetnek! Ezek szerint te nő vagy? Vagy csak tudatlan?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 07. csütörtök 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 07. csütörtök 15:51
Törölt felhasználó (870748)

Hát igen! Igazad van! DE téged kényeztenélek, És errös karjaim vannak. Ja és Nimfomániás vagyok.