Szeretném ha visszakapnánk Elszász-Lotaringiát... ja hogy az nem is volt a miénk...
Egy sima kiados anal a felesegemmel!
Mindkettő nagyon klassz dolog
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2013. 08. 25. vasárnap 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 25. vasárnap 14:26

Szeretnék egy napra pasi lenni, kiverni a farkam és megdugni pár nőt.
Sajnos ezt soha nem tudom meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 09. szerda 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 09. szerda 09:30
Törölt felhasználó (829619)

Mindkettő nagyon klassz dolog

Azt szeretném ha az itt lévő álnevek mögé rejtőzött emberek azért mernének néha őszinték is lenni..........
Tisztelet a kivételnek!

Tisztelet a kivételnek!
Aki inkognitóban nem tud (nem mer, nem akar) őszinte lenni, az vajon IRL hogyan lenne képes erre?
Ennek tükrében sajnos ez csak egy a beteljesületlen vágyak között.
(Ez egy válasz Gyugyu62 üzenetére (2013. 10. 09. szerda 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 09. szerda 12:50

Azt szeretném ha az itt lévő álnevek mögé rejtőzött emberek azért mernének néha őszinték is lenni..........
Tisztelet a kivételnek!

Tisztelet a kivételnek!
Jól látod..............
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 09. szerda 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 09. szerda 13:28

Törölt felhasználó (857830)

Aki inkognitóban nem tud (nem mer, nem akar) őszinte lenni, az vajon IRL hogyan lenne képes erre?

Az én nagy vágyam, hogy 2 vagy több nővel eltölteni egy éjszakát vagy hétvégét.. Ahol minden megtörténne...
Egy formás makkot a lányal közösen nyalogatni és míg felváltva szopnánk amikor nem az én számba van akkor a zacskót popsit nyalogatni bő nyállal

Szeretnék találni GG-n egy nőt/párt akikkel el lehet normálisan chatelni, levelezni.. Kaphatóak cyberes játékokra (cam, teleofon) és akikkel a szexen kívül is el lehet beszélgetni bármiről.
Megnézni ahogy a feleségemet kinyalja egy lány /sajnos nem bi/ ... izgatna nagyon. Közbe beszállnék és a cerkámat leszophatnák együtt, miközben a punijukkal játszok és (és ők is egymáséval) . Aztán megdugnám mind a kettőt úgy ,hogy közbe izgatják egymás puncusát ! . Izgató lenne hallani a nyögéseket és érezni az illatokat .
dzivkane jo lenne ujra 25evesnek lenni, akkor mar ferjnel voltam de meg kulon eltunk a ferjem magyaron. en meg itthon lengyelbe az volt az istenien szep es jo ido.ha vissza gondolok meg most is nedves lessz a puncim
Szendvicsben megdugni egy csajt. Sajnos még nem jött össze. Csajt már találtam aki csinálja ( igaz pénzért...), már csak egy harmadik kellene akivel kölcsönös szimpátia esetén kipróbálnánk.
Fenéknyalás, hármas vagy többes
Mesélj!!! Meg csaltad?
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2013. 10. 11. péntek 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 11. péntek 09:24

dzivkane jo lenne ujra 25evesnek lenni, akkor mar ferjnel voltam de meg kulon eltunk a ferjem magyaron. en meg itthon lengyelbe az volt az istenien szep es jo ido.ha vissza gondolok meg most is nedves lessz a puncim
Sziasztok!
Én egy bi barátnőre vágyom.
Én egy bi barátnőre vágyom.
egy spontán szex lányal vagy hölgyel bp , tali szex és ha jo máskor is szintén igy bárhol automban lakáson szabadban.

Régóta álmodozom arról hogy anya-lánya egyszerre egy ágyba. Már föl is állt.
Ha két fiatal pasi kényeztetné a párom ,azt szívesen megnézném
Megértelek, ezzel én is így vagyok, és ha jól látom a srácok is jól járnának.
(Ez egy válasz egypár4050 üzenetére (2013. 10. 13. vasárnap 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 13. vasárnap 15:05

Ha két fiatal pasi kényeztetné a párom ,azt szívesen megnézném