Szeretnék a párom fejébe bele látni.Mik a legrejtettebb vágyai.Ti mit gondoltok a vagina fistingröl?
barátnőm mellére ráélvezni 1 másik nagy farkú sráccal miután jól meg dugtuk hmm

Találni egy olyan szimpatikus nőt szeretőnek,aki az análszexet is kedveli....Esetleg párt a nő örömére.
A páromat kinyalni miután más tele élvezte.
Egy jó vastag tele faszt szopni élvezésig valaki jelentkezzen köszi hogy a nejem ne tudja meg !!
Most épp dolgozom, elég unalmasan telik a nap... Imádnám, ha 20 percre elszökhetnék egy ismeretlen hölggyel a (nem publikus) mosdóba és kefélnénk egy gyorsat majd kinyalnám! Ha valaki úgy érzi épp erre van szüksége, dobjon egy üzenetet, Pesterzsébet városközpont a CBA-nál

Este egy nem túl forgalmas úton,kocsiban szeretkezni a párommal,miközben egy srác fuvaroz minket a városban!Páromnak is tetszik,remélem.......egyszer talán........
Köszönöm szépen!
az a fránya távolság. ...
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2014. 01. 04. szombat 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 04. szombat 12:12

Csak a szép tested miatt, sajna messze vagy így ez nem szokott működni.
Ettől ami igaz az igaz. Jól nézel ki .

Csak a szép tested miatt, sajna messze vagy így ez nem szokott működni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 03. péntek 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 03. péntek 15:29

Törölt felhasználó (44613)

Oh, hát így magadra ismertél?

Nekem régi vágyam, hogy arra ébredjek, hogy a párom orálisan kényeztet majd a végén a mellére élvezzek amit aztán szétknek a farkammal majd egy jót csókolózunk. Sajnos eddig ebben nem volt részem.
Azért szeretem ezt az oldalt, mert ide mindenki azért
regisztált, mert vagy így-vagy úgy, de baszni akar! Legtöbb
esetben valakit, de néha valakivel! De, mindenki megtalálja
a magyarázatot, hogy miért nem!
) Most konolyan, van
már a mai modern világban: álmodozzunk együtt oldal is..
van verjük együtt, és van olyan mikor arról álmodozom,hogy
megbaszatnám a feleségem, hidd el találsz még 100, na jó
kicsit eltúloztam
1000embert akik arra verik amire TE! Nem
lehet tőletek partnert találni, mert feláll a cerka, vagy dícséretet,
vársz a puncidra amire felizgúlsz, és megdugatod magad
(valószínűleg nem rendesen) és írsz, válaszolsz!!
)
Hagyjátok aki partnert keres, nektek meg jó álmodozást kívánok!
És sok élvezetet benne...
regisztált, mert vagy így-vagy úgy, de baszni akar! Legtöbb
esetben valakit, de néha valakivel! De, mindenki megtalálja
a magyarázatot, hogy miért nem!

már a mai modern világban: álmodozzunk együtt oldal is..
van verjük együtt, és van olyan mikor arról álmodozom,hogy
megbaszatnám a feleségem, hidd el találsz még 100, na jó
kicsit eltúloztam

lehet tőletek partnert találni, mert feláll a cerka, vagy dícséretet,
vársz a puncidra amire felizgúlsz, és megdugatod magad
(valószínűleg nem rendesen) és írsz, válaszolsz!!

Hagyjátok aki partnert keres, nektek meg jó álmodozást kívánok!
És sok élvezetet benne...
Oh, hát így magadra ismertél?
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2014. 01. 02. csütörtök 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy nőtt hátulról baszni, miközben a hátán egy másik nő feküdne, akinek a punciját nyalnám
.

Engem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 02. csütörtök 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 02. csütörtök 08:32

Törölt felhasználó (44613)

Olyam értelmes, sexy szeretőt találni ( hölgy személyében ) akivel barátság is kialakulhatna.....
Temetkezési vállalkozót!!
(Ez egy válasz love211 üzenetére (2014. 01. 02. csütörtök 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 02. csütörtök 14:14

Engem mindig az uj punci izgat fel.Sokszor a kor nem is számít ,csak frissen levadászott pina legyen.Ezért nagy a szóródás az életkorukban a nőknél,volt már lány és asszony és volt idős nő is.Ha baszni akarok akkor olyat keresek.
Orvost!
(Ez egy válasz zoli810417 üzenetére (2014. 01. 02. csütörtök 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 02. csütörtök 20:22

a vâgyam meg dugni a sogornőm régen amikor ott laktam nàluk elvettem a levetet bugyiàt nyaltam szagoltam es ràvertem a bugyira es gecisen raktam vissza a szenyesbe most mâr jo volna tele élvezni a punciàt de semi eséj rà marad az emlék a bugyirol.
a vâgyam meg dugni a sogornőm régen amikor ott laktam nàluk elvettem a levetet bugyiàt nyaltam szagoltam es ràvertem a bugyira es gecisen raktam vissza a szenyesbe most mâr jo volna tele élvezni a punciàt de semi eséj rà marad az emlék a bugyirol.
Engem mindig az uj punci izgat fel.Sokszor a kor nem is számít ,csak frissen levadászott pina legyen.Ezért nagy a szóródás az életkorukban a nőknél,volt már lány és asszony és volt idős nő is.Ha baszni akarok akkor olyat keresek.
Olyam értelmes, sexy szeretőt találni ( hölgy személyében ) akivel barátság is kialakulhatna.....
Találni egy olyan lányt/hölgyet, akit izgat az, hogy az orgazmusomat kontrollálja, irányítja a szexuális életemet, beleértve a maszturbációt is. Ha létezik ilyen lány, írjon nekem privátban