Én csatlakoznék hozzátok!
(Ez egy válasz jópicsa üzenetére (2014. 02. 02. vasárnap 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Nincs itt ég olyan lány akivel kiprobálhatnám a láberotikát?
Igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 10. hétfő 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 10. hétfő 21:00

Törölt felhasználó (905256)

Vágyam a párom úgy fel ízgatni hogy bármit tehessek vele .tabuk nélkül .Szeretném egyszerre kefélni minden testnyílását míg ő a szájával a farkammal játszik én pópsíját újaznám és a punciját öklözném vagy egy nagyon vastag mű farokkal kényeztetném amíg csak bírja.Nagyon perv vagyok,?
A vágyam, hogy egy lányt több pasival dugjak egyszerre, felváltva és a végén az arcára,szájába, puncijába spriccelnénk! Gangbang orgia forever!!
nem
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 10. hétfő 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 10. hétfő 21:00

Törölt felhasználó (905256)

Vágyam a párom úgy fel ízgatni hogy bármit tehessek vele .tabuk nélkül .Szeretném egyszerre kefélni minden testnyílását míg ő a szájával a farkammal játszik én pópsíját újaznám és a punciját öklözném vagy egy nagyon vastag mű farokkal kényeztetném amíg csak bírja.Nagyon perv vagyok,?
Sajnos lakhelyedhez egy klub sincs közel. De némi keleti vagy nyugati irányú utazás után teljesülhet a vágyad! Kívánom, hogy sikerüljön! Vörös haj, husi alkat... imádni fognak a férfiak!
(Ez egy válasz ibolya0840 üzenetére (2014. 02. 04. kedd 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 04. kedd 11:01

Soha nem voltam több pasival és a vágyam ,hogy egy gangbang partiban részt vehessek.....

Javaslok egy pénteki klublátogatást! Teljesülni fog vágyad!
(Ez egy válasz ibolya0840 üzenetére (2014. 02. 04. kedd 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 04. kedd 11:01

Soha nem voltam több pasival és a vágyam ,hogy egy gangbang partiban részt vehessek.....

nekem az a ágyam hogy a szerelmemet két pasi szét bassza előttem
Párom egy másik csajjal kényeztesse a farkamat!
itt csak a vágyainkat kel baker !!
nem itt kell faszt keresni baker !!!
(Ez egy válasz jópicsa üzenetére (2014. 02. 02. vasárnap 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Esetleg én?
Kipróbálnám ahogy ket csaj egyszerre kényeztet közben mindketten hátulról kapnak egy egy nagy farkat aztán én is csatlakoznék hátulra és így egész este....
Férfit keresünk harmadiknak .
Egy szép nagy faszt addig szopni, amíg bele nem élvez a számba, miközben egy másik vastag farok a seggemet spricceli tele. (most azt se bánnám, ha csak egy farok lenne, csak lenne itt. Első alkalom lenne és már nagyon vágyom rá!)
Igen csak zsibbadás várna a nyelvedre! Biztos vagyok benne, hogy nem tudnád végig csinálni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 02. vasárnap 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 02. vasárnap 07:28
Törölt felhasználó (887122)

Nagyon szeretném kipróbálni,hogy egymás után 10 idegen puncit kenyeztetessek a nyelvemmel!
Nagyon szeretném kipróbálni,hogy egymás után 10 idegen puncit kenyeztetessek a nyelvemmel!
**********ezt a társkeresőbe írd************( Bi vagyok szeretném kipróbálni milyen amikor egy pár engem kényeztet orálisan )
(moderálva)
(moderálva)