Vágyak? Hmm...
Talán leírni sem tudnám. Minden olyan dolog, amit nem próbáltam még ki. Pedig elég sok mindent kipróbáltunk már. Nem is értem, hogy vannak olyan párok, akik egész életükben a hagyományos szexen kívül, (azt is csak egyszerű pózokban) semmi mást nem visznek be az életükbe. Olykor nagyon hosszú ideig együtt vannak. Érdekes ez a dolog, mert egy kapcsolatot tönkre tehet ez a semmit tevés, de a túlzott igény is, mert van amikor már nem elég az ami van.
Leginkább a különleges helyszínek, szituációk amiket nagyon szeretek, és még lenne jó pár, amit kipróbálnék. Illetve a többes dolog, bármilyen felállásban. Ez utóbbiban párom nem igazán partner. De elfogadom. Különleges helyszínek és szituációk voltak már, jó pár érdekes esetek. De még sokkal több van, ami csak ránk vár.
Talán leírni sem tudnám. Minden olyan dolog, amit nem próbáltam még ki. Pedig elég sok mindent kipróbáltunk már. Nem is értem, hogy vannak olyan párok, akik egész életükben a hagyományos szexen kívül, (azt is csak egyszerű pózokban) semmi mást nem visznek be az életükbe. Olykor nagyon hosszú ideig együtt vannak. Érdekes ez a dolog, mert egy kapcsolatot tönkre tehet ez a semmit tevés, de a túlzott igény is, mert van amikor már nem elég az ami van.
Leginkább a különleges helyszínek, szituációk amiket nagyon szeretek, és még lenne jó pár, amit kipróbálnék. Illetve a többes dolog, bármilyen felállásban. Ez utóbbiban párom nem igazán partner. De elfogadom. Különleges helyszínek és szituációk voltak már, jó pár érdekes esetek. De még sokkal több van, ami csak ránk vár.
Szép fekete leányzó finom rózsaszín punciját kényeztetni...
Még szerencse
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 11. péntek 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 11. péntek 13:49

Törölt felhasználó (908783)

Vágyaink egyformák,csak a célszemély más!
....és ahogy olvasom az okdalt,a legjobb vágyról TE írtál.......gratula !
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 07. hétfő 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 07. hétfő 18:14
Törölt felhasználó (804950)

Párhoz csatlakozva,kefélésük közben a puncit nyalni..a teletöltött pinát kinyalni...
Vágyaink egyformák,csak a célszemély más!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 08. kedd 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 08. kedd 08:56
Törölt felhasználó (876621)
VIP

Ez aranyos.-)
ON: Most a vágyam az, hogy örületeset szeretkezzek (szeretkezés, nem baszás) a kedvesemmel. Órákig... amibe minden, minden malacság belefér.
ON: Most a vágyam az, hogy örületeset szeretkezzek (szeretkezés, nem baszás) a kedvesemmel. Órákig... amibe minden, minden malacság belefér.

Ha egy csaj leszopna egyszerre egy másik pasival, majd ketten egy lyukban gumi nélkül és egyszerre hárman elélvezni.
Ez aranyos.-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 08. kedd 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 08. kedd 07:22

Törölt felhasználó (886790)

Vágyak? Hmm, lássuk; Egy hölgyet megszoptatni úgy, hogy én irányítok nincs nyafogás stb, nincs kézzel befejezés hanem végig szájjal, nem undorodik a spermától. A másik, az anál szex, persze nem úgy, hogy Én kapom hanem Én adom. Harmadik a két pasi egy nő felállás. Nem nagy vágyak de feldobnák a mindennapjaimat!

Vágyak? Hmm, lássuk; Egy hölgyet megszoptatni úgy, hogy én irányítok nincs nyafogás stb, nincs kézzel befejezés hanem végig szájjal, nem undorodik a spermától. A másik, az anál szex, persze nem úgy, hogy Én kapom hanem Én adom. Harmadik a két pasi egy nő felállás. Nem nagy vágyak de feldobnák a mindennapjaimat!

Először is leszögezném,hogy nem vagyok meleg,de egyszer kipróbálnám,hogy milyen lehet valakit jól leszopni. Vagy kipróbálni egy biszex hármast csak az élvezetért.férfival csókolózni például sosem tudnék.MELEGEKKÍMÉLJETEK MEG AZ AJÁNLATAITOKKAL!
Látni szeretném végre amit párom egy másik farok alatt élvez mielőtt szendvicsbe raknánk

Párhoz csatlakozva,kefélésük közben a puncit nyalni..a teletöltött pinát kinyalni...
DP
Van egy kolléganőm, őt próbálom megkörnyékezni. Nem szeretnék tőle semmi komolyabbat, mert jóval idősebb, mint én, de iszonyatos kisugárzása van, legalábbis nekem nagyon bejön. Szóval már elképzeltem, hogy igent mond egy kalandra és elmegyünk egy belvárosi búvóhelyre pár órára, iszogatunk egy kis bort és megpróbálunk a tettek mezejére lépni. Elég pajkos, huncut nő, csalódás biztos nem fog érni. Ha jól érezzük magunkat, akkor meg ismétlődhetnek a randik. Hát én jelenleg erre vágyom.....
örömmel szopatnám, magam is az asszonyod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 04. kedd 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 04. kedd 20:00
Törölt felhasználó (806850)

Szeretném látni a párom amint egy másik pasi jól megszopatja aztán megbassza. Négyesben többször voltunk már de a hármas még sajnos nem jött össze.
Ha ez a vágyad jól megszopatom meg megdugom akár popon is csak egy szavadba kerül
))
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 04. kedd 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 04. kedd 20:00

Törölt felhasználó (806850)

Szeretném látni a párom amint egy másik pasi jól megszopatja aztán megbassza. Négyesben többször voltunk már de a hármas még sajnos nem jött össze.
Írd le hogyan sikerült!
(Ez egy válasz Valamint üzenetére (2014. 02. 28. péntek 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 28. péntek 19:40

Azt hiszem hamarosan teljesülnek a vágyaim! Találtam egy csodás párt és hamarosan találkozunk!

Hosszasan kinyalni egy feleséget, a férje jelenlétében

Izgatna ha látnám a párom egy nagyfarku sráccal. Elöször kinyalná, aztán ő lecumizná! Utána be szálnék én is, és ketten szétkefélnénk a csini punciját! Folyna a g!
Nekem az lenne a vágyam hogy leszopna egy nő utána meg jól popsin dugnám !!!!