szeretném ha 1szer 3an 4en kényeztetnénk 1 nőt, és jól megfürdetnénk a gecibe a végén..
Vaze!
ZOO
orangutánok!
Tökre fel fognak világosítani!
Csak KUKKOLD ŐKET!
intelligensek ám a maguk módján!
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 04. 16. szerda 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 16. szerda 14:47
ZOO
orangutánok!
Tökre fel fognak világosítani!
Csak KUKKOLD ŐKET!
intelligensek ám a maguk módján!

Nem kifejezetten a rassz vonz, a színes bőr, hanem az, hogy nincsenek megfertőzve a nyugati kultúrával (vagy inkább szemlélettel...) ilyen értelemben ártatlanok, tiszták. Kíváncsi lennék, hogy abban a környezetben szocializálódva mennyivel erősebben irányítanak az ösztönök, illetve mennyivel szenvedélyesebben, tabuktól, dogmáktól mentesen élik meg a testiséget.
Azt tudom, hogyan hogyan kefél egy emancipált, céltudatos, szabadelvű és határozott igényekkel, elképzelésekkel rendelkező nő. Aki már sokat látott és sokat próbált, önként vagy akarva, de számtalan mintával befolyásoltan.
Nem mintha bajom lenne a végletekig is elmenni szándékozókkal, de érdekelne a másik, az ősi, az originális.
Azt tudom, hogyan hogyan kefél egy emancipált, céltudatos, szabadelvű és határozott igényekkel, elképzelésekkel rendelkező nő. Aki már sokat látott és sokat próbált, önként vagy akarva, de számtalan mintával befolyásoltan.
Nem mintha bajom lenne a végletekig is elmenni szándékozókkal, de érdekelne a másik, az ősi, az originális.
Nem kifejezetten a rassz vonz, a színes bőr, hanem az, hogy nincsenek megfertőzve a nyugati kultúrával (vagy inkább szemlélettel...) ilyen értelemben ártatlanok, tiszták. Kíváncsi lennék, hogy abban a környezetben szocializálódva mennyivel erősebben irányítanak az ösztönök, illetve mennyivel szenvedélyesebben, tabuktól, dogmáktól mentesen élik meg a testiséget.
Ez most hülyéskedés mi? Sem kínai, sem néger nők nem vonzanak, még csak videókon sem szeretem nézni őket. Mondjuk egy Jennifer Lopez féle félvér már bejön. De az ilyen nagyon fekete dolgokat nem szeretem, nem is vágyom rá. Egyébként semmi bajom az etnikai dolgokkal, csupán nem tetszik, mint emberekkel sincs problémám.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 04. 16. szerda 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 16. szerda 13:27

Végy pár méter kötelet, egy korbácsot vagy lovaglópálcát
de egy egyszerűen bekötött szem is új világba repíthet. (Persze ha fogékony vagy ilyesmire)
Én vagy egy nagyon kövér (de még önjáró
) nővel szexelnék, vagy egy igazi délamerikai bennszülött nővel...

Végy pár méter kötelet, egy korbácsot vagy lovaglópálcát
de egy egyszerűen bekötött szem is új világba repíthet. (Persze ha fogékony vagy ilyesmire)
) nővel szexelnék, vagy egy igazi délamerikai bennszülött nővel...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 13. vasárnap 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 13. vasárnap 07:54

Törölt felhasználó (69371)

Vágyak? Hmm...
Talán leírni sem tudnám. Minden olyan dolog, amit nem próbáltam még ki. Pedig elég sok mindent kipróbáltunk már. Nem is értem, hogy vannak olyan párok, akik egész életükben a hagyományos szexen kívül, (azt is csak egyszerű pózokban) semmi mást nem visznek be az életükbe. Olykor nagyon hosszú ideig együtt vannak. Érdekes ez a dolog, mert egy kapcsolatot tönkre tehet ez a semmit tevés, de a túlzott igény is, mert van amikor már nem elég az ami van.
Leginkább a különleges helyszínek, szituációk amiket nagyon szeretek, és még lenne jó pár, amit kipróbálnék. Illetve a többes dolog, bármilyen felállásban. Ez utóbbiban párom nem igazán partner. De elfogadom. Különleges helyszínek és szituációk voltak már, jó pár érdekes esetek. De még sokkal több van, ami csak ránk vár.
Talán leírni sem tudnám. Minden olyan dolog, amit nem próbáltam még ki. Pedig elég sok mindent kipróbáltunk már. Nem is értem, hogy vannak olyan párok, akik egész életükben a hagyományos szexen kívül, (azt is csak egyszerű pózokban) semmi mást nem visznek be az életükbe. Olykor nagyon hosszú ideig együtt vannak. Érdekes ez a dolog, mert egy kapcsolatot tönkre tehet ez a semmit tevés, de a túlzott igény is, mert van amikor már nem elég az ami van.
Leginkább a különleges helyszínek, szituációk amiket nagyon szeretek, és még lenne jó pár, amit kipróbálnék. Illetve a többes dolog, bármilyen felállásban. Ez utóbbiban párom nem igazán partner. De elfogadom. Különleges helyszínek és szituációk voltak már, jó pár érdekes esetek. De még sokkal több van, ami csak ránk vár.
Egyszer szívesen kipróbálnám milyen érzés lehet egy szép péniszt szopni... : )
Egyszer egy párhoz csatlakozni a hölgy kényeztetésére,aztán a hölggyel ketten kényeztetni a párját.
Vágyak? Hmm...
Szép fekete leányzó finom rózsaszín punciját kényeztetni...
Még szerencse
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 11. péntek 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 11. péntek 13:49

Törölt felhasználó (908783)

Vágyaink egyformák,csak a célszemély más!
....és ahogy olvasom az okdalt,a legjobb vágyról TE írtál.......gratula !
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 07. hétfő 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 07. hétfő 18:14
Törölt felhasználó (804950)

Párhoz csatlakozva,kefélésük közben a puncit nyalni..a teletöltött pinát kinyalni...
Vágyaink egyformák,csak a célszemély más!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 08. kedd 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 08. kedd 08:56
Törölt felhasználó (876621)
VIP

Ez aranyos.-)
ON: Most a vágyam az, hogy örületeset szeretkezzek (szeretkezés, nem baszás) a kedvesemmel. Órákig... amibe minden, minden malacság belefér.
ON: Most a vágyam az, hogy örületeset szeretkezzek (szeretkezés, nem baszás) a kedvesemmel. Órákig... amibe minden, minden malacság belefér.

Ha egy csaj leszopna egyszerre egy másik pasival, majd ketten egy lyukban gumi nélkül és egyszerre hárman elélvezni.
Ez aranyos.-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 08. kedd 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 08. kedd 07:22

Törölt felhasználó (886790)

Vágyak? Hmm, lássuk; Egy hölgyet megszoptatni úgy, hogy én irányítok nincs nyafogás stb, nincs kézzel befejezés hanem végig szájjal, nem undorodik a spermától. A másik, az anál szex, persze nem úgy, hogy Én kapom hanem Én adom. Harmadik a két pasi egy nő felállás. Nem nagy vágyak de feldobnák a mindennapjaimat!

Vágyak? Hmm, lássuk; Egy hölgyet megszoptatni úgy, hogy én irányítok nincs nyafogás stb, nincs kézzel befejezés hanem végig szájjal, nem undorodik a spermától. A másik, az anál szex, persze nem úgy, hogy Én kapom hanem Én adom. Harmadik a két pasi egy nő felállás. Nem nagy vágyak de feldobnák a mindennapjaimat!

Először is leszögezném,hogy nem vagyok meleg,de egyszer kipróbálnám,hogy milyen lehet valakit jól leszopni. Vagy kipróbálni egy biszex hármast csak az élvezetért.férfival csókolózni például sosem tudnék.MELEGEKKÍMÉLJETEK MEG AZ AJÁNLATAITOKKAL!
Látni szeretném végre amit párom egy másik farok alatt élvez mielőtt szendvicsbe raknánk

Párhoz csatlakozva,kefélésük közben a puncit nyalni..a teletöltött pinát kinyalni...
DP
Van egy kolléganőm, őt próbálom megkörnyékezni. Nem szeretnék tőle semmi komolyabbat, mert jóval idősebb, mint én, de iszonyatos kisugárzása van, legalábbis nekem nagyon bejön. Szóval már elképzeltem, hogy igent mond egy kalandra és elmegyünk egy belvárosi búvóhelyre pár órára, iszogatunk egy kis bort és megpróbálunk a tettek mezejére lépni. Elég pajkos, huncut nő, csalódás biztos nem fog érni. Ha jól érezzük magunkat, akkor meg ismétlődhetnek a randik. Hát én jelenleg erre vágyom.....