Igen...igen......au jóóó is...hmmmmm
(Ez egy válasz kamionosfeleség üzenetére (2014. 07. 17. csütörtök 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 17. csütörtök 08:01
(Ez egy válasz kamionosfeleség üzenetére (2014. 07. 17. csütörtök 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Most egy hatalmasat szexelnék a szabadban!!!! Hmmmmmm.........
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 17. csütörtök 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (908634)
Ha két pasi egyszerre kényeztetne
Ha két pasi egyszerre kényeztetne
Most egy hatalmasat szexelnék a szabadban!!!! Hmmmmmm.........
Talalni egy igazi sportos budapesti masszort. Akivel kozosen kenyeztettnenk a parom. Volt mar ilyen. De nem volt az igazi a partner.
Egy 20 év körüli sráccal közös maszti, szopás : ) csak ennyi...
ísedhz
vágyak...
Két napig teljesen egyedül lenni és aludni. Senkire nem vagyok kíváncsi, teljesen ki vagyok...
Egy régi elérhetetlen vágyam kialakulóban van..
hogy a feleségem a régi bnőmet öklözze meg készítse ki,majd amikor ő élvez spricceljen az arcára
hogy a feleségem a régi bnőmet öklözze meg készítse ki,majd amikor ő élvez spricceljen az arcára
Egy szimpatikus parral egy kellemes par ora, ahol a bi-re nyitott a pasi...
Unatkozom. ötletek?? mit tennétek velem?? Privát üzeneteket várok!!!!
Megteszem neked bármikor és bárhol!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 10. hétfő 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 10. hétfő 20:14
Törölt felhasználó (805295)
VIP
ez most nagyon tetszene
Én határozottan megdugnálak, ha ilyen szitu lenne és ilyen szép a feneked! Írj, ha gondolod, összehozzuk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 29. szerda 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Dóri!
Ha érdekel, velem valóra válthatod az álmaid! Írj! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 20. kedd 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 20. kedd 18:36
Ha érdekel, velem valóra válthatod az álmaid! Írj! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 20. kedd 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (866441)
Sziasztok!
Én komoly és intelligens,jó méretű házibarátra vágyom,akivel havi pár alkalommal,jól érezhetném magam,
gátlások,tabuk nélkül szeretkezne velem és nem zavarná a párom jelenléte sem.
Én komoly és intelligens,jó méretű házibarátra vágyom,akivel havi pár alkalommal,jól érezhetném magam,
gátlások,tabuk nélkül szeretkezne velem és nem zavarná a párom jelenléte sem.
Egy leányzót kivinni a szabadba.. Beülnék az autóba, ő pedig szájàval kényeztetne, miközben a fenekét markolásznám.. Hhhmmm...
most szexelnék szivesen :P
Akkor folytatnám
,hiszen sokszor ti pasik azt az egy nőt se tudjátok megérteni akit kaptok,vegyétek a fáradtságot és tanuljatok ki minket.Ez nem fika,megéri ránk egy kis időt szánni.
,hiszen sokszor ti pasik azt az egy nőt se tudjátok megérteni akit kaptok,vegyétek a fáradtságot és tanuljatok ki minket.Ez nem fika,megéri ránk egy kis időt szánni.
Most per-pill?
Egy határozott egyéniségre vágynék,kimenni egy elhagyott mezőre,szántóra és amit most hallgatok arra egy-két szám erejéig táncolnék,nyitott kocsiajtó és csak a zene szólna,közben vetkőznék,megfogná a hajam és ...........
Egy határozott egyéniségre vágynék,kimenni egy elhagyott mezőre,szántóra és amit most hallgatok arra egy-két szám erejéig táncolnék,nyitott kocsiajtó és csak a zene szólna,közben vetkőznék,megfogná a hajam és ...........
A duplapuncit kipróbálni egy párral gumi nélkül és egyszerre beleélvezni.

vazelinator

Monique