Ha minden jól megy, akkor már nem csak vágy lesz hanem be is teljesül... Találtam egy párt akivel kipróbálhatom a szendvicset. Már nagyon várom. Remélem dupla punci és dupla szopás is lesz.
Holnap délután vagy este szívesen végig nézném egy pár szeretkezését székesfehérváron!
A vágyam egy pár (lány-lány vagy fiú-lány), egyik szop a másik a fenekem nyalja...
Én egy párra vagy egy férjes hölgyre vágyom
Titkos szerető lennék

Most egy kölcsönös kényeztetésre vágyom!! O

Tüzes, érett ötvenes hölgyet finoman kényeztetni... Hhhmmm...
megszopatni megdugni(seggbe is)lepisilni(szájba is)egy nöt ugy,hogy a párja csak nézi
Nekem vágyam egy roma nővel szeretkezni!
Mi jelenleg arra vágyunk,hogy ma este keressen fel egy biszex fiú,és mindketten kényeztethessük

Most arra vágyom, hogy kinyaljak egy finom puncit. Lehet fiatal vagy idős, csupasz vagy szőrös. Jó nyálasan, hogy tocsogjon, aztán jó alaposan megdugnám.
Én párhoz csatlakoznék

Igen,tudom,mert,régen,szeretném,de,sajna,nem,jon,osze!!
Tapasztalatból írom, ennek a kivitelezése nem egyszerű!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 10. vasárnap 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 10. vasárnap 09:16
Törölt felhasználó (909476)

3-4-Fiuval-egyszere
Egy 20 év körüli lányt megdugni és nem csak egyszer......
Alive pontosan megírta: Találni végre egy olyan lányt/hölgyet, akivel minden szexuális vágyainkat megélhetjük. Úgy látom, ez sokáig csak vágy marad...
3-4-Fiuval-egyszere
Már régóta van egy olyan vágyam, hogy egy szinte idegen, szexi nő lakására felmenni, ahol végignézné ahogy kiverem, majd eljönni. Lehet, hogy nem állna meg a dolog ennyinél, de ez valahogy mindig is izgatott és most nagyon jól esne

feleségem vágya 1-2 fiatal pasi,de én is támogatnám........
Arcra spricc utána csókolózni!!!!!!!!!