Egy lány, akinek szintén vannak piercingjei ott is, de legalább a nyelvében, és ő is kattan erre

Egy 60-as nőt megdugni a barátnőm elött.Ő is nagyon élvezné,nézné és közben masztizna.
Ezt szeretné látni!!!! Lehetőleg bozontos puncis,nagy mellűt...
Ezt szeretné látni!!!! Lehetőleg bozontos puncis,nagy mellűt...
Egy gyönyörű shemale !!!
Annak is örülnék , hogy akinek-akiknek levelet írtam , válaszolna!!!
Az én vágyam egy maszti parti ahol lányok és fiúk is egymás előtt masztiznak.Egy ilyen partiban részt vennék.
Én vadul szopnék egy faszt jó mélyen bekapnám és szopnam még tele nem lőné a szám!!
szivesen adnám hozzá a szopnivalót
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 16. csütörtök 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 16. csütörtök 17:29

Törölt felhasználó (930754)

Én vadul szopnék egy faszt jó mélyen bekapnám és szopnam még tele nem lőné a szám!!
Szerintem majd a pasid telerakja!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 16. csütörtök 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyszer kiprobàlni milyen lehet ha egyszerre 5-8 fasz kènyeztet popsiba punciba s milyen ha egymás utáni orgazmus a sok nyalàstól dugástól s a végén mind a számba landolna a termék

milyen lehet ha egyszerre 5-8 fasz kènyeztet popsiba punciba
Ha egyszer összejönne, akkor mindenképpen dokumentáld. Ez igazi kuriózum lenne. (Ez egy válasz mano31 üzenetére (2014. 10. 17. péntek 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 17. péntek 09:25

Ha egyszer összejönne, akkor mindenképpen dokumentáld. Ez igazi kuriózum lenne. (Ez egy válasz mano31 üzenetére (2014. 10. 17. péntek 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyszer kiprobàlni milyen lehet ha egyszerre 5-8 fasz kènyeztet popsiba punciba s milyen ha egymás utáni orgazmus a sok nyalàstól dugástól s a végén mind a számba landolna a termék

Olyan párral szexelni hármasba, akiknél nem gond, ha egyszerre ketten vagyunk gumi nélkül punciba, vagy akár a szendvics szex is izgalomba hozza öket! Diszkréten egyszerre punciba és popsiba is szeretné a hölgy!
Ott a pont !
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 17. péntek 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 17. péntek 12:47
Törölt felhasználó (125544)

Olyan párral szexelni hármasba, akiknél nem gond, ha egyszerre ketten vagyunk gumi nélkül punciba, vagy akár a szendvics szex is izgalomba hozza öket! Diszkréten egyszerre punciba és popsiba is szeretné a hölgy!
Csak öszintén! Szerintem ez az volt!
(Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2014. 10. 17. péntek 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen adnám hozzá az alapanyagot

Egy olyan párral vagy hölgyel megismerkedni akivel az orális sexet élveznénk nagyon jo lenne valakivel összehozni ezt a vágyamat.
2 pasi
hm hm
)))

szep nagy makku bi fiut talalni 3asra !
de 2 megjobb lenne ?!
Nagy vágyam, hogy kipróbáljam a biszexet egy ápolt párral!
ha a nejemet elcsábítanák