Egy 3-ra egy tabu nèlkuli parral.. Jami jami...

inside73 bogarat tettél a fülembe!
Egyre izgatóbbnak találom, hogy a feleségem más farkát kiverje! Az izgatna nagyon, ha úgy intézné, hogy a spriccből jusson a ruhájára is. Otthon lehetne benne gyönyörködni, és tuti felizgatna mindkettőnket a "trófea"! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 24. péntek 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 24. péntek 22:15
Egyre izgatóbbnak találom, hogy a feleségem más farkát kiverje! Az izgatna nagyon, ha úgy intézné, hogy a spriccből jusson a ruhájára is. Otthon lehetne benne gyönyörködni, és tuti felizgatna mindkettőnket a "trófea"! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 24. péntek 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (338801)

Az én vágyam az, hogy lássam, ahogy a feleségem kiver elöttem egy másik farkat. De sajnos ezt csak úgy tudnánk kivitelezni, ha teljesen spontánnak tűnne a dolog (pl:uszoda, buli stb...).
Szívesen lennék az egyik!!!
(Ez egy válasz mano31 üzenetére (2014. 10. 17. péntek 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 17. péntek 09:25

Egyszer kiprobàlni milyen lehet ha egyszerre 5-8 fasz kènyeztet popsiba punciba s milyen ha egymás utáni orgazmus a sok nyalàstól dugástól s a végén mind a számba landolna a termék

Szertnék bi párral hancurozni.

Ha a páromat élvezésig dugná előttem egy sportos pasi, beleélvezne a drágám puncijába.
Ezután én dugnám misszionárius pózban a forró lucskos lukacskáját.
Tele élvezném
Ezután én dugnám misszionárius pózban a forró lucskos lukacskáját.
Tele élvezném

Az én vágyam az, hogy lássam, ahogy a feleségem kiver elöttem egy másik farkat. De sajnos ezt csak úgy tudnánk kivitelezni, ha teljesen spontánnak tűnne a dolog (pl:uszoda, buli stb...).
Egy 40-55 éves molett elhanyagolt anyukát,háziasszonyt ,szopatni dugni.
Találni egy belevaló csajt harmadiknak!!!!! Végre!!!!!!!
Egy terhes nőt akinek már látszik a pocakján hogy az, orálisan kielégíteni. Addig nyalni a punciját és a popsiját amíg el nem élvez.
Egy 50- es fiatalos nő buja vágyait megélni!

Aludni végre,és nem csak az álmatlanságtól szenvedni,elfelejteni valakit,hogy soha ne kelljen emlékezni...
ha a nejemet elcsábítanák
Nagy vágyam, hogy kipróbáljam a biszexet egy ápolt párral!
de 2 megjobb lenne ?!
szep nagy makku bi fiut talalni 3asra !
2 pasi
hm hm
)))

Egy olyan párral vagy hölgyel megismerkedni akivel az orális sexet élveznénk nagyon jo lenne valakivel összehozni ezt a vágyamat.
Szívesen adnám hozzá az alapanyagot
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 16. csütörtök 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 16. csütörtök 17:29

Törölt felhasználó (930754)

Én vadul szopnék egy faszt jó mélyen bekapnám és szopnam még tele nem lőné a szám!!
Csak öszintén! Szerintem ez az volt!
(Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2014. 10. 17. péntek 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Ott a pont !
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 17. péntek 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 17. péntek 12:47
Törölt felhasználó (125544)

Olyan párral szexelni hármasba, akiknél nem gond, ha egyszerre ketten vagyunk gumi nélkül punciba, vagy akár a szendvics szex is izgalomba hozza öket! Diszkréten egyszerre punciba és popsiba is szeretné a hölgy!