szives örömest beleveszünk a buliba, de előbb ki kell takarítanod a kérot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 29. szerda 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 29. szerda 07:16
Törölt felhasználó (125544)

Az én vágyam meg az, hogy egy kellemes párral, hármasban, nagyon,nagy élvezetekbe vegyek részt!
Az én vágyam meg az, hogy egy kellemes párral, hármasban, nagyon,nagy élvezetekbe vegyek részt!
Úgy látom lennénk elegen, 5-8 fő simán megvan. Mond az időpontot és a helyszínt, a többit szerintem mi összehozzuk.
(Ez egy válasz mano31 üzenetére (2014. 10. 17. péntek 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 17. péntek 09:25

Egyszer kiprobàlni milyen lehet ha egyszerre 5-8 fasz kènyeztet popsiba punciba s milyen ha egymás utáni orgazmus a sok nyalàstól dugástól s a végén mind a számba landolna a termék

Szia. Lehetek az egyik?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 19. vasárnap 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 19. vasárnap 08:58
Törölt felhasználó (853958)

2 pasi
hm hm
)))

Egy párt találni akivel az orgazmusokat az egekig lehetne fokozni...

Találni egy igazán nagy mellell és popsival rendelkező kövér nőt akivel össze lehetne jönni és jól érezhetnénk magunkat. Akár hosszabb távon is.
Egy kezdő bi párt találni,hatalmas,önfeledt szeretkezéshez

Törölt felhasználó (931000)

Ez az én vágyam is!!!!!
Ez az én vágyam is!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 26. vasárnap 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 26. vasárnap 16:55
Törölt felhasználó (912878)

Sziasztok.Az én vágyam hogy egy másik hölggyel ketten kényeztessük a párom,és ő is minket.
Örülök, hogy nem csak engem izgat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 26. vasárnap 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 26. vasárnap 13:41

Törölt felhasználó (778755)

inside73 bogarat tettél a fülembe!
Egyre izgatóbbnak találom, hogy a feleségem más farkát kiverje! Az izgatna nagyon, ha úgy intézné, hogy a spriccből jusson a ruhájára is. Otthon lehetne benne gyönyörködni, és tuti felizgatna mindkettőnket a "trófea"!
Egyre izgatóbbnak találom, hogy a feleségem más farkát kiverje! Az izgatna nagyon, ha úgy intézné, hogy a spriccből jusson a ruhájára is. Otthon lehetne benne gyönyörködni, és tuti felizgatna mindkettőnket a "trófea"!
szeretnénk egy bi srácot szombaton vendégül látni,és a szánkban érezni
Sziasztok.Az én vágyam hogy egy másik hölggyel ketten kényeztessük a párom,és ő is minket.
Szívesen kipróbálnám idősebb hölggyel,olyan 50 év körülivel.
Egy 3-ra egy tabu nèlkuli parral.. Jami jami...

inside73 bogarat tettél a fülembe!
Egyre izgatóbbnak találom, hogy a feleségem más farkát kiverje! Az izgatna nagyon, ha úgy intézné, hogy a spriccből jusson a ruhájára is. Otthon lehetne benne gyönyörködni, és tuti felizgatna mindkettőnket a "trófea"! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 24. péntek 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 24. péntek 22:15
Egyre izgatóbbnak találom, hogy a feleségem más farkát kiverje! Az izgatna nagyon, ha úgy intézné, hogy a spriccből jusson a ruhájára is. Otthon lehetne benne gyönyörködni, és tuti felizgatna mindkettőnket a "trófea"! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 24. péntek 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (338801)

Az én vágyam az, hogy lássam, ahogy a feleségem kiver elöttem egy másik farkat. De sajnos ezt csak úgy tudnánk kivitelezni, ha teljesen spontánnak tűnne a dolog (pl:uszoda, buli stb...).
Szívesen lennék az egyik!!!
(Ez egy válasz mano31 üzenetére (2014. 10. 17. péntek 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 17. péntek 09:25

Egyszer kiprobàlni milyen lehet ha egyszerre 5-8 fasz kènyeztet popsiba punciba s milyen ha egymás utáni orgazmus a sok nyalàstól dugástól s a végén mind a számba landolna a termék

Szertnék bi párral hancurozni.

Ha a páromat élvezésig dugná előttem egy sportos pasi, beleélvezne a drágám puncijába.
Ezután én dugnám misszionárius pózban a forró lucskos lukacskáját.
Tele élvezném
Ezután én dugnám misszionárius pózban a forró lucskos lukacskáját.
Tele élvezném

Az én vágyam az, hogy lássam, ahogy a feleségem kiver elöttem egy másik farkat. De sajnos ezt csak úgy tudnánk kivitelezni, ha teljesen spontánnak tűnne a dolog (pl:uszoda, buli stb...).
Egy 40-55 éves molett elhanyagolt anyukát,háziasszonyt ,szopatni dugni.