Találni olyanokat akikkel össze lehet hozni a swinger versenyre valót...
Találni olyanokat akikkel össze lehet hozni a swinger versenyre valót...
Egy belevaló csajnak élvezésig nyalni a nedves punciját, utána vibrátorral jól megdugni............
Skypon masztizzak egy nôvel vagy parral..

2 növel egyszerre

Most arra vágyom hogy egy másik párral egymás előtt szexelni,mondjuk egy nagy ágyon.
az en vagyam hogy harom pasi dugjon egyszerre
Egy olyan párt találni,akik azt tennék velem mint a Vadocpár 101,102,103. képein látható!
Az én vágyam,egy kedves érett párt kukkolni,majd megizlelni a kielégitett punci,popsi ízét,zamatát úgy hogy a hölgy a számra ülne

Én egy 60 as nőt dugnék szívesen vagy egy perverz nőt akivel lehugyoznánk egymást kinyalná a seggem a gecis szájával csókolna és mocskosul beszélnénk
A punci-popsi szendvics már meg volt (szuper). Sajnos a csaj nem engedte a dupla puncit. Na most ez a vágyam !
Az nem lenne gond!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 29. szerda 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 29. szerda 18:10
Törölt felhasználó (908510)

szives örömest beleveszünk a buliba, de előbb ki kell takarítanod a kérot!
szives örömest beleveszünk a buliba, de előbb ki kell takarítanod a kérot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 29. szerda 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 29. szerda 07:16
Törölt felhasználó (125544)

Az én vágyam meg az, hogy egy kellemes párral, hármasban, nagyon,nagy élvezetekbe vegyek részt!
Az én vágyam meg az, hogy egy kellemes párral, hármasban, nagyon,nagy élvezetekbe vegyek részt!
Úgy látom lennénk elegen, 5-8 fő simán megvan. Mond az időpontot és a helyszínt, a többit szerintem mi összehozzuk.
(Ez egy válasz mano31 üzenetére (2014. 10. 17. péntek 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 17. péntek 09:25

Egyszer kiprobàlni milyen lehet ha egyszerre 5-8 fasz kènyeztet popsiba punciba s milyen ha egymás utáni orgazmus a sok nyalàstól dugástól s a végén mind a számba landolna a termék

Szia. Lehetek az egyik?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 19. vasárnap 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 19. vasárnap 08:58
Törölt felhasználó (853958)

2 pasi
hm hm
)))

Egy párt találni akivel az orgazmusokat az egekig lehetne fokozni...

Találni egy igazán nagy mellell és popsival rendelkező kövér nőt akivel össze lehetne jönni és jól érezhetnénk magunkat. Akár hosszabb távon is.
Egy kezdő bi párt találni,hatalmas,önfeledt szeretkezéshez

Törölt felhasználó (931000)

Ez az én vágyam is!!!!!