Rávenni a feleségem egy többesre! 2ff és Ő.
Szívesen végig nézném egy pár szeretkezését passzív résztvevőként.
most jól kinyalnák egy puncit

Én most jól seggbe dugnám a feleségem és megfistingelném a punciját.
Mi az akadálya???
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 15. szombat 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 15. szombat 14:47

Törölt felhasználó (930754)

Úgy bekapnék most egy nagyon nedves faszt

Találni egy házaspárt ahová beszálhatnék diszkréten,egy tabumentes sex csatába,és jól kinyalni a teleélvezett feleség punciját és jól megdugni,lesni minden kivánságát

Ok,megyek a Marsra
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2014. 11. 20. csütörtök 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)

2 nőt szeretnék, az egyik lovagolna rajtam, a másik közben nyalná a fenekem, farkam meg aki lovagol punciját, fenekét is
Par hölgytagját elveztetni, "fenyesre" nyalni a puncijat es utanna parjaval "jol lerendezni"....
Az egyik nagy vágyam hogy kinyalhassam egy terhes nő punciját és popsiját!
Benne vagyok nánu-nánu
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 16. vasárnap 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 16. vasárnap 07:55

Törölt felhasználó (786409)

Egy Marslakóval szexelni!!
Mikor hol?
(Ez egy válasz almodozo12 üzenetére (2014. 11. 13. csütörtök 01:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 13. csütörtök 01:53

Autózunk a párommal mikor egy normális pasi beszállna és előttem nyalná a nejem punciját bemelegítésnek. Ezután kikötné kezeit az első ülések fejtámláihoz élvezkedik a melleivel és hátulról jól megdugja,. De nagyon. Közben vezetnék és hallgatnám őket. Mikor megállok egy félre eső helyen nagy melleit megdugná és ráélvezne. A fenekét is megdolgozhatja akár végig és így küldene haza minket.
Hogy ne töröljék a hozzászolásom
ezt a vágyad szívesen teljesíteném
(Ez egy válasz almodozo12 üzenetére (2014. 11. 13. csütörtök 01:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Autózunk a párommal mikor egy normális pasi beszállna és előttem nyalná a nejem punciját bemelegítésnek. Ezután kikötné kezeit az első ülések fejtámláihoz élvezkedik a melleivel és hátulról jól megdugja,. De nagyon. Közben vezetnék és hallgatnám őket. Mikor megállok egy félre eső helyen nagy melleit megdugná és ráélvezne. A fenekét is megdolgozhatja akár végig és így küldene haza minket.
Mikor és hol stoppoljak?

Biszex párral szivesen megismerkednék, eljatszadoznék Velük.
Egy Marslakóval szexelni!!
Benne vagyok; szóljatok mikor és hol....
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2014. 11. 12. szerda 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Kötöttségek nélküli, vad és forró szex!
Bár itt az oldalról nehéz...
Bár itt az oldalról nehéz...

Ma is seggbe dughatnának egy felcsatival.