Huha, ide nagyon sok mindent tudnék írni

Teljesíteném a vágyad
(Ez egy válasz indi11 üzenetére (2015. 03. 03. kedd 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Konkrétan ujra átélni hogy párom jelenlétében egy vastag farok hatojon belém. De amióta németbe vagyunk ez elég korlátozott. Illetve fiús bi dolgokat végignézni. De ez is csak vágy marad mert párom full hetero

Egy hatalmas orgia rendörökkel

pinababa megyek fuvarosnak...mikor hol?pusza
(Ez egy válasz pinababa üzenetére (2014. 01. 04. szombat 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 04. szombat 14:28

Este egy nem túl forgalmas úton,kocsiban szeretkezni a párommal,miközben egy srác fuvaroz minket a városban!Páromnak is tetszik,remélem.......egyszer talán........
Egy férfit szopni miközben a párja rajtam lovagol
Egy érett párt nézni szeretkezésük közben,esetleg a hölgyet utána nyelvvel kényeztetni

Péntek este fogadni egy bi srácot,akit mindketten kényeztethetünk
Egy kellemes, szép, finom puncira vágyom, amit alaposan kinyalnék most...
Tényleg találni egy part aki nem csak álmodozik egy hazibarat rol ,.......
Kipróbálnám, hogy valaki feleségét dugom, haza jön a férj és folytassuk tovább hármasba.
Találni a környékemen párt ahol, a bi játékok is előtérbe kerülhetnének

Párral , ill két nővel kipróbálnám !
Konkrétan ujra átélni hogy párom jelenlétében egy vastag farok hatojon belém. De amióta németbe vagyunk ez elég korlátozott. Illetve fiús bi dolgokat végignézni. De ez is csak vágy marad mert párom full hetero

Sziasztok
Az egy mondatos oda szúrások ,meg a sex hirdetések helyet ,igazán ki lehetne fejteni a vágyakat.Hátha le olyan aki segítene meg valósítani . Tehát kicsit részletesebb le írást .Köszi
Az egy mondatos oda szúrások ,meg a sex hirdetések helyet ,igazán ki lehetne fejteni a vágyakat.Hátha le olyan aki segítene meg valósítani . Tehát kicsit részletesebb le írást .Köszi
de geci
vagy

Elmorzsoltam a szivem
elmondtam vegso imam
vartam, de nem ker mar
jojj hat el,megvalto halal
elmondtam vegso imam
vartam, de nem ker mar
jojj hat el,megvalto halal
Valaszokat kapni. Megnyugodni. Belehalni.
szivesen ismrkedem ismerkedunk veletek mi is Györ udv K&J
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 06. péntek 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 06. péntek 17:37
Törölt felhasználó (119038)

Sziasztok!
Szeretnénk megismerkedni Győri 40 feletti bi pasival aki hosszabb távon partnerünk lenne,hármasba.Kép és adatlap nélkül írsz nem érdekel a dolog
Szeretnénk megismerkedni Győri 40 feletti bi pasival aki hosszabb távon partnerünk lenne,hármasba.Kép és adatlap nélkül írsz nem érdekel a dolog