Sziasztok nekem az volt a vágyam hogy egy fiatal csajt találni aki mindenben benne van és sikerült is,és nagyon élvezem a helyzetet nem is egyszer .Igaz a mondás hogy a szex fiatalit.

A vágyam egy anál kedvelő nő, akivel kipróbálhatnám végre...
Könnyű úgy összehozni, ha a párod is szeretné. Sajnos az enyém még a hármasról sem akar hallani.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 03. péntek 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 03. péntek 14:30
Törölt felhasználó (732009)

Mi már voltunk párral és plusz férfival is hármasban.Viszont izgat a gondolata annak hogy plusz 2-3 férfivel kényeztessem a párom.Valószínű neki sem lenne ellenére.
Mi már voltunk párral és plusz férfival is hármasban.Viszont izgat a gondolata annak hogy plusz 2-3 férfivel kényeztessem a párom.Valószínű neki sem lenne ellenére.
Végre találni egy megbízható kedves pasit harmadiknak na és tartósat

Imádnám ha egy 40 feletti nővel egy vagy több farkat kényeztethetnék!
Ugyanezt szeretnénk mi is megvalósítani,és meg is fogjuk
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 30. hétfő 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 30. hétfő 18:39

Törölt felhasználó (977962)

Az én vágyam, hogy a férjem bekösse a szemem, kikötözze kezem-lábam, aztán beengedjen valakit a játékba, akit ő választott, én nem ismerem, legalábbis nem tudom ki az. Én ott vagyok kiszolgáltatva, kikötözve négykézláb, meztelenül és akkor megjelenik ez a harmadik. Egyikőjük valahogy a fejemhez térdelne és a szopatni kezdené magát, míg a másik hátulról meglepne. Én pedig nem tudom, ki az ismerős, és ki az idegen. Később cserélnek a fiúk, és aki épp hátul van, jó keményen megdugna. Hajat húzni is lehet, vagy a vállamnál fogva farokra ráhúzni, belenyomni.
A kötözés dolog kettesben is nagyon érdekel. Más pózokban is jó lehet.
Verésről, megalázásról fantáziálni szoktam, mert úgy izgat, de a valóságban nem szeretném kipróbálni- max a paskolást, finom korbácsolást, de a keményebb dolgokat nem.
Ezek csak vágyak, nem keresek senkit!
Verésről, megalázásról fantáziálni szoktam, mert úgy izgat, de a valóságban nem szeretném kipróbálni- max a paskolást, finom korbácsolást, de a keményebb dolgokat nem.
Szeretném ha bekötnék a szemem, kényeztetnének és közben gyertyából viaszt csepegtetnének rám, gyenge korbács vagy vessző amivel leverik a viaszt , ha esetleg még prosztata masszázs is lenne akkor az már maga lenne a csúcs.
Az én vágyam, hogy a férjem bekösse a szemem, kikötözze kezem-lábam, aztán beengedjen valakit a játékba, akit ő választott, én nem ismerem, legalábbis nem tudom ki az. Én ott vagyok kiszolgáltatva, kikötözve négykézláb, meztelenül és akkor megjelenik ez a harmadik. Egyikőjük valahogy a fejemhez térdelne és a szopatni kezdené magát, míg a másik hátulról meglepne. Én pedig nem tudom, ki az ismerős, és ki az idegen. Később cserélnek a fiúk, és aki épp hátul van, jó keményen megdugna. Hajat húzni is lehet, vagy a vállamnál fogva farokra ráhúzni, belenyomni.
Egy szexin telt hölgy punciját hosszasan nyalni orgazmusig, közben pisilne is, majd jól megdugni és teleélvezni.

Hm egy kis játék ébredés után (nem keresek partner) ez csak egy őszinte vágy -->a sok közül!!!!!

Kellemes 50 es hölgy vagy pár kedvében járni...
Húú.. de extrém..
(Ez egy válasz jamesbond80 üzenetére (2015. 03. 23. hétfő 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 23. hétfő 17:27

Egy szép puncit teleélvezni aztán orgazmusig nyalni az csodálatos lenne most
Ott a helyem!
(Ez egy válasz simit üzenetére (2015. 03. 26. csütörtök 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Most panaszkodsz vagy dicsekszel???
(Ez egy válasz goni13 üzenetére (2015. 03. 25. szerda 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 25. szerda 20:18

Ha egy hétig nem látnám a nimfomán titkárnőmet és a feleségemet se kellene napi kétszer, akkor végre kipihenném magamat egyszer.
Az anyóstól legalább olyan messze kell lakni, hogy ne tudjon papucsban átjönni!
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2015. 03. 26. csütörtök 05:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Én már 8 éve élek a párommal de szeretném ha elöttem megdugna egy másik nöt
remélem egyszer összejön

Juhéjjjj !!!!!!!!!!!!!! Megyeeeek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DP, stb...
(Ez egy válasz simit üzenetére (2015. 03. 26. csütörtök 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
A páromat kényeztetni plusz egy férfi bevonásával...