Jó lenne egy női popsit nyalni...
Sziasztok. Molett, hatalmas mellű és szőrös puncijú anyósommal szeretnék szexelni, akár rendszeresen is. Ő elvált és már közel 10 éve nem volt férfival! Nem tudom hogyan közelitsek felé...
Szia!
Találtál már igazi ÚRIEMBERT?
(Ez egy válasz orsi985 üzenetére (2015. 01. 29. csütörtök 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Találtál már igazi ÚRIEMBERT?

Egy csinos, igényes, borotvált néger csajt megdugni.
oh a neved alapján azt hittem nő vagy(sorry)
(Ez egy válasz ERA23 üzenetére (2015. 04. 17. péntek 02:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 17. péntek 02:12

megtalálni az egyensúlyt a szex, a szenvedély, a szerelem és egy kis perverzitás között, na meg az erre alkalmas hölgyet...
megtalálni az egyensúlyt a szex, a szenvedély, a szerelem és egy kis perverzitás között, na meg az erre alkalmas hölgyet...
az én vágyam egy fiatal terhes nő
vagy egy keleti mandulaszemű
de a legjobb lenne egyben
fiatal terhes vietnámi lány

1josex
Úgy szeretkezni egy nővel hogy szinte benne sincs a farkam

egy kellemes szexmasszázs(nem kell privi) vágyról írok!
Egy igazi taabu mentes hölgyet kényeztetni.
A miénk hétvégén megvalósult egyenlőre,pénteken nálunk járt egy isteni farkú biszex fiú,és hölgyünket is alaposan megdugta,és pasink is cumizhatott végre
Sok sikert mindenkinek

Egy gyönyörű lánynak a popsiját tövig kinyalni, miközben egy másik srácon lovagol. A srácnak néha véletlenül kicsúszna a farka a lány puncijából...
Barátnőmet hátulról jól magára húzza valaki, miközben engem szop. már alakul a dolog

Megismerkedhetünk..
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 07. kedd 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 07. kedd 11:12

Törölt felhasználó (941131)

Megismerkedni egy kellemes és izgalmas férfivel,aki havi 1-2 alkalommal boldoggá tenne.
Megismerkedni egy kellemes és izgalmas férfivel,aki havi 1-2 alkalommal boldoggá tenne.
Végignézni egy szimpatikus hölgy masztiját,és ha kérné segíteni neki.
Egy vékony, törékeny lány addig mozogjon a farkamon a puncijával, amíg el nem élvezek/zünk. (Nem rakom be neki, csak dörzsölődés történne.) Második körben persze már több is.
Kívánom sikerüljön, jó érzés.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 06. hétfő 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 06. hétfő 16:24
Törölt felhasználó (805295)
VIP

szeretettnek érezni magam....
szeretettnek érezni magam....