Nyalogatni a saját farkam!

Kipróbálni egy brutál partit. Többed magammal rommá kúrni egy csajt, kivétel nélkül minden felállásban, esetleg egy kis szadó is lehet.
NAGYON igaz
Izgalmas álom,főként, ha egyszerre, kár,hogy nem elképzelés
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 26. vasárnap 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 26. vasárnap 00:14

Törölt felhasználó (977962)

Én vágyam hogy pl.kikötözve egy ágyhoz és bekötött szemmel a párom és számomra ismeretlen de vastag farkú férfi nyalogatják a testemet egyszerre (mindenhol) és amikor már alig bírom belém hatolnak egyszer vagy egymás után és belém is élveznek mindenhova!
Persze ez csak egy álom!

Hát nekem is akadnak vágyaim bőven.
Először is az én legnagyobb vágyam, hogy egy olyan lányt találjak, aki ugyanolyan szexéhes, mint én. Az eddigi barátnőim vagy sokkot kaptak, mikor megtudták mennyire szexcentrikus vagyok, vagy szexcentrikusak voltak de sajnos az élet más területein életképtelenek. Na mindegy. Szóval ez a legnagyobb vágyam, de vannak ennél jóval izgalmasabbak is.
pl.
- hármasozni lányokkal, de úgy, hogy a lányok biszexek és egymással is játszanak. Még izgatóbb lenne, ha egy testvérpárt vagy egy anya-lánya párt próbálhatnék ki, de ez a verzió 100% hogy csak álom marad.
- szívesen kipróbálnám egy japán csajjal. ugyanígy egyszer talán egy roma csajjal.
- nagyobb orgia buli
de vannak nagyon perverz vágyaim is. nem vagyok biszex de van néhány biszexuális fantáziám.
- pl. a lány szájába élvezek és úgy smárolunk
- lány tárggyal kényezteti a fenekem
- szolóban sose lennék el férfival, mert nem izgat a férfi test VISZONT mostanában fantáziálok arról, hogy milyen lehet együtt szopni egy lánnyal. Érdekes élmény lehet
Ettől függetlenül továbbra se szeretném szóló pasik levelét kapni. Csak elkalandoztam.
Először is az én legnagyobb vágyam, hogy egy olyan lányt találjak, aki ugyanolyan szexéhes, mint én. Az eddigi barátnőim vagy sokkot kaptak, mikor megtudták mennyire szexcentrikus vagyok, vagy szexcentrikusak voltak de sajnos az élet más területein életképtelenek. Na mindegy. Szóval ez a legnagyobb vágyam, de vannak ennél jóval izgalmasabbak is.
pl.
- hármasozni lányokkal, de úgy, hogy a lányok biszexek és egymással is játszanak. Még izgatóbb lenne, ha egy testvérpárt vagy egy anya-lánya párt próbálhatnék ki, de ez a verzió 100% hogy csak álom marad.
- szívesen kipróbálnám egy japán csajjal. ugyanígy egyszer talán egy roma csajjal.
- nagyobb orgia buli
de vannak nagyon perverz vágyaim is. nem vagyok biszex de van néhány biszexuális fantáziám.
- pl. a lány szájába élvezek és úgy smárolunk
- lány tárggyal kényezteti a fenekem
- szolóban sose lennék el férfival, mert nem izgat a férfi test VISZONT mostanában fantáziálok arról, hogy milyen lehet együtt szopni egy lánnyal. Érdekes élmény lehet
Ettől függetlenül továbbra se szeretném szóló pasik levelét kapni. Csak elkalandoztam.

egy kellemes,baráti párt találni,akivel rendszeresen lehetne találkozni,kertelések,kifogások nélkül!!
De ez csak álom marad!!
De ez csak álom marad!!
Jó lenne, ha az estére kilátásba helyezett huncutságból tényleg igazi négyes szexparti alakulna ki.
Egy teltebb kicsit dominás hölgyet kénye kedve szerint kényeztetnék.
Én kipróbálnám férfival,*****Magyarországon törvény tiltja********!
(moderálva: D)
(moderálva: D)
Rám szàmithatsz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 30. csütörtök 05:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 30. csütörtök 05:47
Törölt felhasználó (981392)

Egyszere 2farok lenne a seggembe,meg 2 a számba,és mind a 4 gecijét lenyelni.
Ne gondold, hogy régebben más volt, vagy nem volt ennyire szabad szerelem! Teljesen más tapasztalataink vannak. Aki szerette a szexet korábban is talált partnert. Az tény, hogy nem volt ennyi lehetőség mint ma, de ennyi nyíltság sem. Akkoriban ha kiderült valakiről, hogy eltérően gondolkodik mint a többség annak jaj volt! Szerencsére ennek vége.
(Ez egy válasz fefe41 üzenetére (2015. 05. 01. péntek 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 01. péntek 11:09

Sajnos nem vagyok huszon éves, és abba az időbe nem volt ilyen szabad szerelem. Ezért most szeretném bepótolni amit akkor kénytelen volt kihagyni az ember. Szeretnék egy 20 év körüli csajszival szexelni csak szex és ha lehet nem csak egy alkalomra. Álom álom....
Sajnos nem vagyok huszon éves, és abba az időbe nem volt ilyen szabad szerelem. Ezért most szeretném bepótolni amit akkor kénytelen volt kihagyni az ember. Szeretnék egy 20 év körüli csajszival szexelni csak szex és ha lehet nem csak egy alkalomra. Álom álom....
Remélem egyszer megvalósul az álmod!Addig is jó fantáziálást!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 26. vasárnap 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 26. vasárnap 00:14
Törölt felhasználó (977962)

Én vágyam hogy pl.kikötözve egy ágyhoz és bekötött szemmel a párom és számomra ismeretlen de vastag farkú férfi nyalogatják a testemet egyszerre (mindenhol) és amikor már alig bírom belém hatolnak egyszer vagy egymás után és belém is élveznek mindenhova!
Persze ez csak egy álom!

Törölt felhasználó (981392)

Egy olyan társát találni akivel bárhol bármikor boldogá tudjuk teni egymást

Szívesen tele élveznék ma egy szép kerek popsit!
Ez szép volt !
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 29. szerda 01:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 29. szerda 01:30
Törölt felhasználó (805295)
VIP

Megtalálni a nagyon nagy őőőŐŐŐ-t és vele egy "szerelmes együttlét" !!!!
Pontosan erre gondoltam! De őszintén! Nem szexpartnert, hanem elsősorban társat találni, aki képes szeretni és elfogadni olyannak, amilyen vagyok! Nem akar saját ízlése szerint átformálni/kifordítani magamból, hanem azt elfogadni, amit nyújtok! A többi jön magától azt hiszem. Kb. ennyi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 29. szerda 01:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 29. szerda 01:30
Törölt felhasználó (805295)
VIP