megmasszírozni gyengéden egy csinos nőt,és kinyalni a nedves,vágytól forró punciját
jo lenne,,,
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 10. szerda 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 10. szerda 17:13
Törölt felhasználó (941131)

Sziasztok!
Megismerkedni egy értelmes,komoly "jó adottságú" nem gátlásos férfivel,akivel havi 1-2 alkalommal jól érezhetném magam a párom jelenlétében.
Megismerkedni egy értelmes,komoly "jó adottságú" nem gátlásos férfivel,akivel havi 1-2 alkalommal jól érezhetném magam a párom jelenlétében.
Dupla punci felállásban gumi nélkül egyszerre hárman elélvezni.
Sziasztok! Most, hogy ilyen tikkasztó az idő, több időt töltök fent a Normafánál, a réten, a kis kápolna környékén. Izgatna, ha találnék egy érdeklődő lányt, hölgyet, akivel lehet közösen napozni, beszélgetni, akár valami kreatívabb közös programot szervezni (egy kis petting a magas fűben) ; ) Mostanában erről ábrándozom...
Sziasztok!
Vágy: az ha találnék valakit aki nejemet elcsábítaná és aki tud titkot tartani
Találni végre,egy tiszta,őszinte,normális párt,ahol a kezdő bi,elfogadott!!!NEM KÖNNYŰ!!!!

Több napja semmi élvezet, olykor feszít, sajog az altájékom. Azt hiszem most nagyon nagyot élveznék mondjuk egy szorgos szájba.

,,,,,,
beszelgethetunk a dologrol
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 08. hétfő 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 08. hétfő 06:19

Törölt felhasználó (1057202)

hát több vágyam is van, egyiket leírom , Találni egy ff akivel barátkoznék akivel nejemet lerendeznénk,aki perverz picit.
Szia Katica! Összejött?
(Ez egy válasz kata44katica üzenetére (2015. 06. 06. szombat 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 06. szombat 20:34

Remélem este összejön a hármas a párommal és a barátjával!!!! Hmmm!!!
hát több vágyam is van, egyiket leírom , Találni egy ff akivel barátkoznék akivel nejemet lerendeznénk,aki perverz picit.
Remélem este összejön a hármas a párommal és a barátjával!!!! Hmmm!!!
csak nyalni órákon átt egy gyönyörű,teltt nőt.
Selyem kendővel bekötve szemem, kikötve kezem lábam, fekszem az ágyon.
Miközben két férfi ( egyik a párom) érintését, kényeztetését élvezem testem minden porcikáján.
Miközben két férfi ( egyik a párom) érintését, kényeztetését élvezem testem minden porcikáján.
60 feletti nőt nyalni !
Most három is van.
Szeretném elcsábítani azt a villamosmegállóban látott, fekete hajú, feketekeretes szemüvegű, igencsak csinos ismeretlen diáklányt. Sajnos csak alig 20 másodpercig láttam, de fantáziamegindítóan csinos volt…
Nagyon szeretnék a feleségemmel és az egyik magyartanárnő ismerősével egy buja éjszakát eltölteni.
Vágyom, hogy újra láthassam azt, hogy feleségemet egy idegen férfikéz simogatja, kényezteti, hogy idegen fallosz járja táncát csinos buja puncijában.
Szeretném elcsábítani azt a villamosmegállóban látott, fekete hajú, feketekeretes szemüvegű, igencsak csinos ismeretlen diáklányt. Sajnos csak alig 20 másodpercig láttam, de fantáziamegindítóan csinos volt…

Nagyon szeretnék a feleségemmel és az egyik magyartanárnő ismerősével egy buja éjszakát eltölteni.
Vágyom, hogy újra láthassam azt, hogy feleségemet egy idegen férfikéz simogatja, kényezteti, hogy idegen fallosz járja táncát csinos buja puncijában.

Szereteném ha megnézné egy nö a szeretkezésemet a páromal .
Én arra lennék kiváncsi hogy mekkora farokkal menne a mélytorok. 18assal gond nélkül megy.
Kiváncsi vagyok hogy mi a max. Valaki? Bp.
Kiváncsi vagyok hogy mi a max. Valaki? Bp.
Már voltak jó kalandjaim de azt szeretném ha masztiznának előttem élvezésig többször majd szopás hosszan és szex.Jah ezt másik párral.De szólóban is jó lenne

Szeretném egy nő popsiját nyalni.Még soha nem csináltam de vágyom rá!