Benne vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 29. hétfő 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 29. hétfő 23:44

Törölt felhasználó (202159)

Hétköznap. Esti órák. Naplemente. Távol a város zajától. Egy kilátó, vagy egy dombtető. Beszélgetés, a hétköznapokról vagy bármiről, az életről. Simogatás. Kis puszi. Csók. Átkarolom őt, majd ő engem. .....Hosszú lenne ide leírni minden, de a lényeg egy kiadós d@gás lenne, mindkettőnknek!

Imádnám ha jól leszopnának...
Van olyan vágy, ami jó, ha teljesül, vagy legalább a beteljesülésének a reménye megvan, s van, ami jobb, ha vágy marad. Így kerek a világ.
Nekem most egyszerűen teljesülő vágyam van, hiszen az idő előrefelé halad!
Vágyom, hogy július vége legyen, és feleségem végre hazaérkezzen Skóciából. Már várom és vágyom őt, nagyon!
A többi vágyról majd akkor tárgyaljunk, ha már itt van…
Nekem most egyszerűen teljesülő vágyam van, hiszen az idő előrefelé halad!
Vágyom, hogy július vége legyen, és feleségem végre hazaérkezzen Skóciából. Már várom és vágyom őt, nagyon!
A többi vágyról majd akkor tárgyaljunk, ha már itt van…

Nékünk is vannak. .....Reméljük nem csak vágyak maradnak

Köszi, próbálgatom, eddig sikertelen de gondolom rájövök
(Ez egy válasz Freeke7 üzenetére (2015. 07. 03. péntek 05:32), amit ide kattintva olvashatsz)
ment a privi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 03. péntek 05:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 03. péntek 05:26
Törölt felhasználó (926804)

Be szoktam kapcsolni egy chatroulettet mikozben dugunk vagy szopik a Timi. Imádom nézni ahogy sorra elélveznek az ismeretlen fiúk. Tud valaki olyat ahol egyszerre többen is nézhetnének. Androidot hogy a tablettel tudjam mutatni
Be szoktam kapcsolni egy chatroulettet mikozben dugunk vagy szopik a Timi. Imádom nézni ahogy sorra elélveznek az ismeretlen fiúk. Tud valaki olyat ahol egyszerre többen is nézhetnének. Androidot hogy a tablettel tudjam mutatni
Azt bármikor megnézem, ahogy más dugja a páromat! Izgat, ha más teszi magáévá, én pedig csak nézhetem. Utána persze beszállni is izgató.
Valamint imádom, ha valaki ismerős látja meztelenül vagy csak belefut a meztelen képeibe!
Más is szeret így büszkélkedni a párjával?
Valamint imádom, ha valaki ismerős látja meztelenül vagy csak belefut a meztelen képeibe!
Más is szeret így büszkélkedni a párjával?
Most legszivesebben mindent elárasztanék gecivel...
Szétdurranok...
Szétdurranok...
Jól hangzik, nekem tetszik az ötlet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 02. csütörtök 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 02. csütörtök 14:45

Törölt felhasználó (1075472)

Vágyam az van nem is kevés, az egyik ha a nejemet elcsábítanák, vagy találnák egy pervi srácot barátnak, és hasonló dolgok.
Vágyam az van nem is kevés, az egyik ha a nejemet elcsábítanák, vagy találnák egy pervi srácot barátnak, és hasonló dolgok.
Imádom a gyönyörű pinád ahogy nyeli a fasut, pláne ha ketten vagyunk benne....
Már nagyon hiányzik... (Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2015. 07. 01. szerda 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Már nagyon hiányzik... (Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2015. 07. 01. szerda 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem én az vagyok
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2015. 06. 29. hétfő 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 29. hétfő 10:39

Szeretnék megismerkedni egy igazi nimfo csajjal aki imádja a szexet, és akivel nincs tabu csak élvezet...
Izgatnak az olyan Hölgyek, akik ápoltak, dohányoznak, és a kellemes parfüm illata a cigarettával keveredik. Szívesen kényeztetnék egy ilyen Nőt!
Azt meghiszem! Volt már ilyen, s lesz is, remélhetőleg. De a vágy folyamatos
(Ez egy válasz Imádó üzenetére (2015. 06. 30. kedd 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó gondolat!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 30. kedd 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 30. kedd 17:32

Törölt felhasználó (1031442)

Egy ismerős vagy ismeretlen férfival közösen simogatni, puszilgatni, nyalogatni, izgatni, dugni a feleségemet.
Egy ismerős vagy ismeretlen férfival közösen simogatni, puszilgatni, nyalogatni, izgatni, dugni a feleségemet.
Hétköznap. Esti órák. Naplemente. Távol a város zajától. Egy kilátó, vagy egy dombtető. Beszélgetés, a hétköznapokról vagy bármiről, az életről. Simogatás. Kis puszi. Csók. Átkarolom őt, majd ő engem. .....Hosszú lenne ide leírni minden, de a lényeg egy kiadós d@gás lenne, mindkettőnknek!

Szeretnék megismerkedni egy igazi nimfo csajjal aki imádja a szexet, és akivel nincs tabu csak élvezet...
Reméljük kívánságod teljesül(t)
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 05. péntek 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 05. péntek 15:40
Törölt felhasználó (908086)
VIP

60 feletti nőt nyalni !