Règi vágyam,hogy a párommal vendégül látunk egy pasit,akinek olyan 17cm körül van a farka!Iszogatunk,majd elkezdem nyalni a páromat,közben az "idegen" pedig levetkőzik és elkezdi magának verni a farkát!
Néha hozzá érinti a párom hasához,lábához!Az már csak hab a tortán,hogy a kezébe is engedi venni az idegent!
Erről szoktam fantáziálni.....
Szóba is hoztam már,de elutasított,de úgy vettem észre,hogy egy kis durcázás után talán bele is menne!Ennyit az én vágyaimról
Néha hozzá érinti a párom hasához,lábához!Az már csak hab a tortán,hogy a kezébe is engedi venni az idegent!
Erről szoktam fantáziálni.....
Szóba is hoztam már,de elutasított,de úgy vettem észre,hogy egy kis durcázás után talán bele is menne!Ennyit az én vágyaimról

Imádom egy oldalúan viszonzás nélkül elkényeztetni a nőket, szóval igazából csak arra vágyók hogy kinyalhassak egy puncit, az csak extra lenne ha ídős milf, szemüveges vagy telt szép nagy keblekkel.
Szívesen találkoznék egy párral, vagy hölggyel! Ha a hölgy már a randira egy popsitágítóval magába jönne, az valami fantasztikus lenne! Utána popsiba lehetne élvezni! Vagy egy kellemes szendvics, ahol én popsi, a párja meg punciba élvezhetne!
A vágyam, hogy nyernek a lottó na meg egy ferrári.
Meg...kötözzön ki egy nő jó feszesen a kezeimnél, lábaimnál hanyatt. A golyóim is megkötözheti finoman.
Aztán álljon a farkam vagy 4 órán át ő meg lovagoljon rajtam és legyünk folyamatosan az élvezés határán ami tartson órákig. Közben akár pofozhat, csíphet, csúnyán beszélhet vele....pfff
Meg...kötözzön ki egy nő jó feszesen a kezeimnél, lábaimnál hanyatt. A golyóim is megkötözheti finoman.
Aztán álljon a farkam vagy 4 órán át ő meg lovagoljon rajtam és legyünk folyamatosan az élvezés határán ami tartson órákig. Közben akár pofozhat, csíphet, csúnyán beszélhet vele....pfff
Vágyam hogy találni egy srácot aki jó barát és aki nejem punciját is keményen ápolgassa.
Sziasztok! Egyik vágyam, hogy úgy beszélgessek egy hölggyel vágyakról, élményekről, hogy rajta csak egy lazán megkötött köntös, vagy áttetsző felső van; közben akár simogatnám, masszíroznám is őt.
Hàrmasban odaadò nyalòszolga lenni, vagy àtèlni egy nyalòszolga kènyeztetèsèt...
Megkòstolnàm más farkát is, még nem volt ilyenben rèszem
Megkòstolnàm más farkát is, még nem volt ilyenben rèszem
Újra átélni, hogy a párom kényeztetik... Végre látni egy lánnyal összefonódni... Ezek után kettesben szexelni!
Vágyom arra,hogy megismerkedjek egy kedves párral, és kényeztethessek női popsit,majd meg is dughassam.
Hol lenne lehetőség ahol minimum8-10 férfit szophatnék? Lenyelném az utólsó cseppig?
Megismerkednék egy dominánsabb (de nem durva, erőszakos értelemben, és nem fizetős) érett Nővel, aki megdugna egy nem túl nagy méretű felcsatolhatóssal.
Vagy izgatna az is, hogy egy párral hármasban legyek, és a hölgy tag masztizás közben nézné ahogy a párja leszopna.
Vagy izgatna az is, hogy egy párral hármasban legyek, és a hölgy tag masztizás közben nézné ahogy a párja leszopna.
Vágyain nekünk is vannak,Párommal egy lányt kényeztetni,és nem egy alkalommal
nincs olyan aki hagyná :(
(Ez egy válasz shámán üzenetére (2015. 07. 13. hétfő 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
és mi tart vissza?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 13. hétfő 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 13. hétfő 10:07
Törölt felhasználó (1052182)

Nagyon szeretnék arcra élvezni! Sok nő megalázónak tartja engem viszont nagyon izgat!
Nagyon szeretnék arcra élvezni! Sok nő megalázónak tartja engem viszont nagyon izgat!
Több bevállalós fiatalabb korosztályű lány vagy pár az oldalra... akik valóban ismerkedni akarnak..
Megismerkedni, egy értelmes és domináns férfivel,aki havi 1-2 alkalommal szeretkezne velem a férjem jelenlétében.
Szeretném végig nézni, ahogy egy igazán nagy farkú srác megdugja a nőmet.
kiprobalnam mijen az ha egy fiatal vekony fiu masztizna meztelenkedne elottem a termeszetben es utana bevenne a farkam kivancsi volnek ra hogy mijen erzes ha fiu szopogatja