Mert NEM???
)) Deeeeee!!!
))
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2015. 09. 02. szerda 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!Vágyak csak őszintén!Hát akkor elmondom nektek!Habár kettő vágyálmom is lenne
Az egyik hogy egy terhes hölgynek örömet okozzak orális és anális téren!A másik hogy egy érett(50-60 körüli)hölgynek nyújtsam ugyanezt!!!!!!!!
)

Hát az nem jó, mert reménykedem , reménykedtem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 01. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 01. kedd 20:53
Törölt felhasználó (866441)

Sziasztok!
Mi már régóta keresünk egy ilyen barátot,de eddig sajnos nem sok sikerrel jártunk.
Mi már régóta keresünk egy ilyen barátot,de eddig sajnos nem sok sikerrel jártunk.
a régi punci legjobb

Normál szex. Tudom maradi vagyok
Ugye hogy ugye?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 02. szerda 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 02. szerda 08:56

Törölt felhasználó (14563)

Kedves Dóri!
Rajtad én is szívesen segítenék, de az a fránya távolság!!!
Pedig .......!
Pedig .......!

Kedves Dóri!
Pedig .......!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 01. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 01. kedd 20:53
Pedig .......!

Törölt felhasználó (866441)

Sziasztok!
Sziasztok!
Mi már régóta keresünk egy ilyen barátot,de eddig sajnos nem sok sikerrel jártunk. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 01. kedd 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 01. kedd 14:11
Mi már régóta keresünk egy ilyen barátot,de eddig sajnos nem sok sikerrel jártunk. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 01. kedd 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1075472)

végre találni valakit aki normális, de perverz is, aki nejemet dugogatná, és barátom is lenne
sajnos ez van
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2015. 09. 01. kedd 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 01. kedd 15:47

Szervusz!Szívesen szexelnék csodálatos nejeddel,és a legjobb barátod is lennék,akinek hálás lennék mindezért,csak messze lakom tőletek,és 105 kiló vagyok.
Ez van!További szép napot kívánok!

Szervusz!Szívesen szexelnék csodálatos nejeddel,és a legjobb barátod is lennék,akinek hálás lennék mindezért,csak messze lakom tőletek,és 105 kiló vagyok.
Ez van!További szép napot kívánok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 01. kedd 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 01. kedd 14:11

Törölt felhasználó (1075472)

végre találni valakit aki normális, de perverz is, aki nejemet dugogatná, és barátom is lenne
Ketten egyszerre punciba egy párnál!
A felesegem popsija! Arra vagyom es mindig eszembe jut, vajon milyen is lehet egy finom kis szuz segglyuk belulrol...
En szivesen kielegitenek oralisan egy masik ferfit a baratnommel egyutt !!!
Egy párhoz beszállni 3.-nak egy jó kis szendvicsbe.
En se hagynam ki...
biztos jo lehet...kis perverz
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2015. 03. 15. vasárnap 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (893066)

Règi vágyam,hogy a párommal vendégül látunk egy pasit,akinek olyan 17cm körül van a farka!Iszogatunk,majd elkezdem nyalni a páromat,közben az "idegen" pedig levetkőzik és elkezdi magának verni a farkát!
Néha hozzá érinti a párom hasához,lábához!Az már csak hab a tortán,hogy a kezébe is engedi venni az idegent!
Erről szoktam fantáziálni.....
Szóba is hoztam már,de elutasított,de úgy vettem észre,hogy egy kis durcázás után talán bele is menne!Ennyit az én vágyaimról
Néha hozzá érinti a párom hasához,lábához!Az már csak hab a tortán,hogy a kezébe is engedi venni az idegent!
Erről szoktam fantáziálni.....
Szóba is hoztam már,de elutasított,de úgy vettem észre,hogy egy kis durcázás után talán bele is menne!Ennyit az én vágyaimról
En szivesen kielegitenek oralisan egy masik ferfit a baratnommel egyutt !!!
Sziasztok! Vágyam, az sok van, azon vagyok, hogy végre meg valosuljanak ha érdekel privátban megírom.

Egy egymás irányába tökéletesen megértő,intelligens,és egymás irányába felelősséget érző emberekből álló szexkommunában élni,rendszeres szeretkezni kettesben,csoportosan,hetero,vagy akár totál biszex alapon.