a nevedet változtasd át nyitopar-ról nyitóférj-re
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2015. 11. 28. szombat 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 28. szombat 14:00

Kezdeményezésemre, már vagy 2 éve beszédtéma a 2 Ffi 1 Nő felállás kipróbálása. Az elfogadó válasz sokáig váratott magára, mire megbeszéltük, hogy 40 évesek elmúltunk, nincs mire várnunk. Így hát ma nekifutunk az első találkozásnak. Hogy Kedvesemnek a reakciója mi lesz, azt nem tudom, azt sem, hogy mi és meddig fog történni. Azt, hogy , mit enged, mit tud élvezni nem tudhatjuk még. Talán semmi nem jön össze egy beszélgetésen kívül.
Talán lesz második, harmadik találkozás is, ki tudja.
Az biztos, meglepő lesz számomra is, ha első alkalommal megtörténik a dolog, és akkor ennek még vannak fokozatai.
Ha érdekel titeket, akkor megírom, hogy mi történt.
Az biztos, meglepő lesz számomra is, ha első alkalommal megtörténik a dolog, és akkor ennek még vannak fokozatai.
Hármas szex ffi.beszállóval.
Egy olyan nővel szexelni aki a végén az egészet lenyeli
Kezdeményezésemre, már vagy 2 éve beszédtéma a 2 Ffi 1 Nő felállás kipróbálása. Az elfogadó válasz sokáig váratott magára, mire megbeszéltük, hogy 40 évesek elmúltunk, nincs mire várnunk. Így hát ma nekifutunk az első találkozásnak. Hogy Kedvesemnek a reakciója mi lesz, azt nem tudom, azt sem, hogy mi és meddig fog történni. Azt, hogy , mit enged, mit tud élvezni nem tudhatjuk még. Talán semmi nem jön össze egy beszélgetésen kívül.
Nagyon felizgat a gangbang videók látványa,ahol több meztelen,állófarkú fiú áll sorban egy hanyattfekvő nő körül,majd mindegyik megkeféli egy gyors menetben,bele élvez a punciba,és már jön is a következő,sokat álmodoztam,fantáziáltam már erről,szívesen kipróbálnám magam egy ilyen helyzetben.
Nagyon szeretnék szexelni a főnökasszonyommal. Minden nap nagyon kívánom.
Találni egy kedves és őszinte budapesti párt, akinek rendszeres hosszútávú barátja lehetnék és minden alkalommal átélni, érezni a nő élvezetét.
Egy nő,aki válaszol a levelemre,aki szeret levelezve flörtölni, ismerkedni,pajzán èlmènyeket megosztani egymással..stb...
Normális pár házibarátja lenni!
A vágyakat meg kell valósítani, meg kell élni! Csak rajtatok múlik!
(Ez egy válasz epson90 üzenetére (2015. 11. 21. szombat 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 21. szombat 20:25

Feleségemet egy idegen férfivel közösen kényeztetni, ki elégíteni....
Sajnos ez csak vágy.
Sajnos ez csak vágy.
Feleségemet egy idegen férfivel közösen kényeztetni, ki elégíteni....
Sajnos ez csak vágy.
Sajnos ez csak vágy.
rendszeres házibarát lenni egy csini párnál

sziasztok.öszintén?sex punciba popoba szájba és a végén valami kajára élvezni és megetetni felnyalatni
Kar, h 38 vagyok... bar 30nal nem tunok idosebbnek
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 21. szombat 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 21. szombat 13:28

Törölt felhasználó (890770)

Helyes fiatal fiút kényeztetni
40es csaj

Felesegem, Szerelmem latni elvezni egy inteligens erosebb partnerel.Ajulasig kenyeztetve.
Helyes fiatal fiút kényeztetni
40es csaj

Egy szexőrült nő kifacsarna mint egy citromot.
a vágyam hogy egy nálam idősebb nő jól leszopjon ... vagy bele üljön a farkamba .. 28 vagyok
Nekem az anál szex hiányzik nagyon. Szeretnék popsit nyalni, ujjazni és dugni. Esetleg a térfélcserét is kipróbálnám...
imádom, ha kinyalnak...............