Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak vágyak leírása!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

Az eddigi hozzászólások

... 473 474 475 476 477 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1496   2015. 11. 30. hétfő 05:52
sony1963 sony1963
Találni egy párt akikhez csatlakoznék és házibarátjuk lennék!!!
#1495   2015. 11. 29. vasárnap 20:12
X Törölt felhasználó (1204662)
Udv. Nagyon jo. Gratula.Irigykedes van.Nalunk is tortenhetne hasonlo jo. vigyor2
#1494   2015. 11. 29. vasárnap 19:50
nyitopar nyitopar
Hosszú volt a délután, egyben megjeleníteni sem tudtam, ne haragudjatok érte.
#1493   2015. 11. 29. vasárnap 19:49
nyitopar nyitopar
Ez kb 1.5 - 2 órán keresztül így ment, több pozícióban és többször helyet cserélve. Nekem a látványtól többször alig sikerült visszatartanom az elélvezést.
Miután végeztünk, és barátunk haza ment, láttam kedvesem kislányos zavarát, még a lámpát sem kapcsolhattam fel..... Meg kellett nyugtatnom, hogy én semmi rosszat nem gondolok róla, SŐT, NAGYON IZGATÓ VOLT LÁTNI ÍGY!!!
Elmondása szerint különleges élményben volt része, nem is gondolta volna, hogy ennyire élvezni fogja, és ha engem ez tényleg nem zavar, és nem ítélkezem, sőt izgat a látvány, akkor alkalmanként megismételhetjük. Megjegyezte, hogy Ö is kitalált valamit nekem, ne aggódjak, legközelebb előáll vele!
"Próbálom megfogalmazni az érzést ami közben, és azóta is van bennem...... Nem biztos, hogy sikerül, mert valójában ez semmihez nem hasonlítható érzés."
Fiatalabb koromban többször voltam fogadott fél, több párhoz is jártam, de ez nem ugyan az az érzés. Ez, ebben az esetben nem csupán szex, ami önmagában is fantasztikus dolog. Ilyenkor olyan érzések kerülnek előtérbe, amit az ember nem is gondol, hogy létezik. Szeretni valakit annyira, hogy azért, hogy neki nagyon jó legyen, lenyomni magunkban a birtoklási vágyat, a féltékenységet, és hagyni, hogy mással is élvezze azt, amit addig csak saját intim területem volt. Látni ahogy megkefélik, ahogy élvezettel szopja más farkát......A legjobb azonban az, hogy hiába járt benne a "barátunk" farka, mégis tudta éreztetni velem, hogy a biztonság, az érzelem én vagyok. Nem éreztem azt, hogy elkefélhetik tőlem, sőt inkább azt jött át, hogy de jó, hogy mellettem ezt is megteheti.
Ha érdekel titeket, megírom a következő alkalmat, ami nem várat szerintem sokáig magára....Valamint kíváncsi vagyok mivel áll élő, ha már így belelendült smile
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2015. 11. 29. vasárnap 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 29. vasárnap 19:41
Aztán eltelt a ma délután is smile

A tegnapi ismerkedés után, ma már oldottabb légkörben fogadtuk új "barátunkat", és kicsit a bor is gyorsabban fogyott, és egy az eseményekhez illő film kis idő elteltével ismét elindításra került.

Láttam a kedvesem bizonytalanságát ami meglátásom szerint azért némi izgalommal vegyült.
Aztán eljött a cselekvés ideje, elkezdtem simogatni, izgatni finoman. Kérdezgettem a filmben történtekről, arról, hogy melyik rész ami bejön neki. A válasza többnyire halk nem tudom volt.

Barátunk kivárta az eredményt. smile

Amikor konkrétan intim területre irányába tévedtem, finoman hárított, vetkőztetni sem hagyta magát.
Az idő haladtával, a 2. üveg bor felbontása után, a filmben látottak hatására, mentő ötletként megkértem, hogy had kössem be a szemét, úgy könnyebben zárja ki a külvilágot és koncentrál a kellemes élményekre.

Belement. A filmben halk zene szólt, és a Női élvezésnek hangjai jól kivehetőek voltak. Szerintem ez is hatott rá.

Lassan lekerült a felső, aztán a nadrág is, de akkor még csak én közelítettem.

Kb 15-20 perc elteltével, láttam a közeli ellazulás jeleit, és ezt "barátunknak" is jeleztem.
Kicsit visszafogtam magam, hagytam, hogy barátunk is kezdeményezzen, aki a szájához közelített a farkával. Szemmel láthatóan bizonytalanul vette a szájába, utólag elmondta, hogy itt először nem volt biztos benne, hogy kinek a farka, és még megfordult a fejében, hogy én most mit gondolhatok róla. Miközben barátunk farkát lassan szopni kezdte, kis idő elteltével engedte levenni a bugyiját, és teljesen nedves puncival találtam szembe magamat. Finoman izgattam tovább, miközben ekkor már hevesen szopta "barátunk" farkát. Megkérdeztem, hogy helyet cserélhetünk-e "barátunkkal".

A válasz bizonytalan nem tudom volt smile

Helyet cseréltünk. Figyeltem a kedvesemet, nagyon izgató látvány volt. Barátunk simogatta, miközben most engem szopott. Látható volt némi ellenállásként az izmok megfeszülése, a combok finom zárása annak tudatában, hogy egy "idegen" van ott. Aztán néhány perc elteltével, miután "barátunk" megujjazta, a combok lassan teljesen kitárultak, és kéjes nyögések jelezték, hogy élvezi a történéseket......Utólagos elmondása szerint, itt már tudta, akarta, hogy ma jól meg legyen dugva. Mohon szopott közben, és teljesen az élvezetek hatása alá került.

A választ sejtve, megkérdeztem, hogy barátunk megdughatja-e!?

Miután nem válaszolt, ezt barátunk és én is igennek vettük. Mikor megérezte az ideken farkat a puncijánál, még kicsit hárítóan reagált, de szerintem ez csak a reflex miatt volt. Aztán szép lassan ismét széttárta a lábait, teljes mértékben elérhetővé téve a punciját. Néhány perce dughatta már "barátunk" kedvesem finom borotvált punciját, mikor a gátlásai teljesen szertefoszlottak, és lábait felhúzva jelezte, hogy keményen keféljük ma meg. Meglepődtem amikor saját maga jelezte, hogy igényli hátulról is....

Furcsa, de egyben fantasztikus volt Öt így látni. Az érzések kavarogtak.

Ez kb 1.5 - 2 órán keresztül í
#1492   2015. 11. 29. vasárnap 19:41
nyitopar nyitopar
Aztán eltelt a ma délután is smile

A tegnapi ismerkedés után, ma már oldottabb légkörben fogadtuk új "barátunkat", és kicsit a bor is gyorsabban fogyott, és egy az eseményekhez illő film kis idő elteltével ismét elindításra került.

Láttam a kedvesem bizonytalanságát ami meglátásom szerint azért némi izgalommal vegyült.
Aztán eljött a cselekvés ideje, elkezdtem simogatni, izgatni finoman. Kérdezgettem a filmben történtekről, arról, hogy melyik rész ami bejön neki. A válasza többnyire halk nem tudom volt.

Barátunk kivárta az eredményt. smile

Amikor konkrétan intim területre irányába tévedtem, finoman hárított, vetkőztetni sem hagyta magát.
Az idő haladtával, a 2. üveg bor felbontása után, a filmben látottak hatására, mentő ötletként megkértem, hogy had kössem be a szemét, úgy könnyebben zárja ki a külvilágot és koncentrál a kellemes élményekre.

Belement. A filmben halk zene szólt, és a Női élvezésnek hangjai jól kivehetőek voltak. Szerintem ez is hatott rá.

Lassan lekerült a felső, aztán a nadrág is, de akkor még csak én közelítettem.

Kb 15-20 perc elteltével, láttam a közeli ellazulás jeleit, és ezt "barátunknak" is jeleztem.
Kicsit visszafogtam magam, hagytam, hogy barátunk is kezdeményezzen, aki a szájához közelített a farkával. Szemmel láthatóan bizonytalanul vette a szájába, utólag elmondta, hogy itt először nem volt biztos benne, hogy kinek a farka, és még megfordult a fejében, hogy én most mit gondolhatok róla. Miközben barátunk farkát lassan szopni kezdte, kis idő elteltével engedte levenni a bugyiját, és teljesen nedves puncival találtam szembe magamat. Finoman izgattam tovább, miközben ekkor már hevesen szopta "barátunk" farkát. Megkérdeztem, hogy helyet cserélhetünk-e "barátunkkal".

A válasz bizonytalan nem tudom volt smile

Helyet cseréltünk. Figyeltem a kedvesemet, nagyon izgató látvány volt. Barátunk simogatta, miközben most engem szopott. Látható volt némi ellenállásként az izmok megfeszülése, a combok finom zárása annak tudatában, hogy egy "idegen" van ott. Aztán néhány perc elteltével, miután "barátunk" megujjazta, a combok lassan teljesen kitárultak, és kéjes nyögések jelezték, hogy élvezi a történéseket......Utólagos elmondása szerint, itt már tudta, akarta, hogy ma jól meg legyen dugva. Mohon szopott közben, és teljesen az élvezetek hatása alá került.

A választ sejtve, megkérdeztem, hogy barátunk megdughatja-e!?

Miután nem válaszolt, ezt barátunk és én is igennek vettük. Mikor megérezte az ideken farkat a puncijánál, még kicsit hárítóan reagált, de szerintem ez csak a reflex miatt volt. Aztán szép lassan ismét széttárta a lábait, teljes mértékben elérhetővé téve a punciját. Néhány perce dughatta már "barátunk" kedvesem finom borotvált punciját, mikor a gátlásai teljesen szertefoszlottak, és lábait felhúzva jelezte, hogy keményen keféljük ma meg. Meglepődtem amikor saját maga jelezte, hogy igényli hátulról is....

Furcsa, de egyben fantasztikus volt Öt így látni. Az érzések kavarogtak.

Ez kb 1.5 - 2 órán keresztül í
#1491   2015. 11. 29. vasárnap 19:18
X Törölt felhasználó (1143362)
Sziasztok, párhoz csatlakoznék!!Csak a hölgy örömére!!
#1490   2015. 11. 29. vasárnap 18:45
IceWolf IceWolf
Én olvasnám szívesen.
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2015. 11. 29. vasárnap 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 29. vasárnap 06:11
Alakulnak a dolgok...

Tegnap este megtörtént az első ismerkedős találkozás.
1-2 üveg bor a feszültség oldásának céljából, aztán beszélgetés, ismerkedés. A szexre lassan terelődőt a szó, mint írtam is már, kedvesem elég visszafogott természetű ilyen téren. Azért csak sikerült rátérni néhány szóban, valamint egy filmet is elindítani. Láttam a párom zavarát, így nem erőltettük a dolgot. Ma délutánra beszéltük meg a következő találkozást, gondolom ha van kérdése felém, azt megtudjuk addig beszélni. Megfordult a fejemben, hogy soha többé nem akar hallani a dologról. Annyi azonban kiderült, hogy szimpatikus neki a srác. smile

Ha érdekel titeket a folytatás, akkor megírom.
#1489   2015. 11. 29. vasárnap 12:45
Családfő Családfő
Kedves Mikulás! Én egy háremet szeretnék nagyon, nagyon jó fiú voltam, igazán megérdemelném.
#1488   2015. 11. 29. vasárnap 09:41
vakany111 vakany111
Mostmár még nagyobb izgalommal várjuk a részletes beszámolót...már bocsi de remélem jól ellátja a srác a feleséged
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2015. 11. 29. vasárnap 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 29. vasárnap 06:11
Alakulnak a dolgok...

1-2 üveg bor a feszültség oldásának céljából, aztán beszélgetés, ismerkedés. A szexre lassan terelődőt a szó, mint írtam is már, kedvesem elég visszafogott természetű ilyen téren. Azért csak sikerült rátérni néhány szóban, valamint egy filmet is elindítani. Láttam a párom zavarát, így nem erőltettük a dolgot. Ma délutánra beszéltük meg a következő találkozást, gondolom ha van kérdése felém, azt megtudjuk addig beszélni. Megfordult a fejemben, hogy soha többé nem akar hallani a dologról. Annyi azonban kiderült, hogy szimpatikus neki a srác. smile

#1487   2015. 11. 29. vasárnap 06:11
nyitopar nyitopar
Alakulnak a dolgok...

(Ez egy válasz vakany111 üzenetére (2015. 11. 28. szombat 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 28. szombat 16:55
nagyon is érdekel a beszámolód...várjuk szeretettel
#1486   2015. 11. 28. szombat 16:55
vakany111 vakany111
nagyon is érdekel a beszámolód...várjuk szeretettel
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2015. 11. 28. szombat 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 28. szombat 14:00
Kezdeményezésemre, már vagy 2 éve beszédtéma a 2 Ffi 1 Nő felállás kipróbálása. Az elfogadó válasz sokáig váratott magára, mire megbeszéltük, hogy 40 évesek elmúltunk, nincs mire várnunk. Így hát ma nekifutunk az első találkozásnak. Hogy Kedvesemnek a reakciója mi lesz, azt nem tudom, azt sem, hogy mi és meddig fog történni. Azt, hogy , mit enged, mit tud élvezni nem tudhatjuk még. Talán semmi nem jön össze egy beszélgetésen kívül.
Talán lesz második, harmadik találkozás is, ki tudja.
Az biztos, meglepő lesz számomra is, ha első alkalommal megtörténik a dolog, és akkor ennek még vannak fokozatai.

Ha érdekel titeket, akkor megírom, hogy mi történt.
#1485   2015. 11. 28. szombat 16:40
duplabehatolas87 duplabehatolas87
a nevedet változtasd át nyitopar-ról nyitóférj-re
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2015. 11. 28. szombat 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 28. szombat 14:00
Kezdeményezésemre, már vagy 2 éve beszédtéma a 2 Ffi 1 Nő felállás kipróbálása. Az elfogadó válasz sokáig váratott magára, mire megbeszéltük, hogy 40 évesek elmúltunk, nincs mire várnunk. Így hát ma nekifutunk az első találkozásnak. Hogy Kedvesemnek a reakciója mi lesz, azt nem tudom, azt sem, hogy mi és meddig fog történni. Azt, hogy , mit enged, mit tud élvezni nem tudhatjuk még. Talán semmi nem jön össze egy beszélgetésen kívül.
Az biztos, meglepő lesz számomra is, ha első alkalommal megtörténik a dolog, és akkor ennek még vannak fokozatai.

#1484   2015. 11. 28. szombat 16:16
X Törölt felhasználó (901347)
Hármas szex ffi.beszállóval.
#1483   2015. 11. 28. szombat 15:43
Márton3 Márton3
Egy olyan nővel szexelni aki a végén az egészet lenyeli
#1482   2015. 11. 28. szombat 14:00
nyitopar nyitopar

#1481   2015. 11. 28. szombat 08:32
X Törölt felhasználó (1130862)
Nagyon felizgat a gangbang videók látványa,ahol több meztelen,állófarkú fiú áll sorban egy hanyattfekvő nő körül,majd mindegyik megkeféli egy gyors menetben,bele élvez a punciba,és már jön is a következő,sokat álmodoztam,fantáziáltam már erről,szívesen kipróbálnám magam egy ilyen helyzetben.
#1480   2015. 11. 27. péntek 21:57
IceWolf IceWolf
Nagyon szeretnék szexelni a főnökasszonyommal. Minden nap nagyon kívánom.
#1479   2015. 11. 27. péntek 19:23
duplabehatolas87 duplabehatolas87
Találni egy kedves és őszinte budapesti párt, akinek rendszeres hosszútávú barátja lehetnék és minden alkalommal átélni, érezni a nő élvezetét.
#1478   2015. 11. 23. hétfő 16:15
deep79 deep79
Egy nő,aki válaszol a levelemre,aki szeret levelezve flörtölni, ismerkedni,pajzán èlmènyeket megosztani egymással..stb...
#1477   2015. 11. 22. vasárnap 10:39
X Törölt felhasználó (987502)
Normális pár házibarátja lenni!

... 473 474 475 476 477 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2012. 12. 31. hétfő
Üzenetek: 10976db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 21. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!