2 farok egyszerre a punciban, sokat sokszor sokáig
(28 F BP)
(28 F BP)
Idegen lányokkal szeretnék csókolózni, érzékien, egymásba feledkezve, majd egyre hevesebben...
Éget a vágy, egyre jobban! Ha kipróbálnád, írj!

ezt nem lehet megnézni valamiért?not fud
(Ez egy válasz almodozo12 üzenetére (2016. 01. 10. vasárnap 04:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 10. vasárnap 04:03

Egy kedves, tiszta ápolt férfi irányítása mellett, végig nézni a feleségem cumiztatását...
Kép feltöltést IDE és ne a fórumba
(moderálva.D)
(moderálva.D)
A hölgy vagy a férfi írja? Ha a hölgy és a pasi-párja is benne van,max 1 óra és már meg is oldható ha komoly a szándék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 10. vasárnap 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 10. vasárnap 11:04
Törölt felhasználó (909206)

Bekötött szemmel ülni egy szobában,ahova a kedvesem egy teljesen idegen és inkognitóban is maradó férfival bejön és közösen kényeztetnek

Bekötött szemmel ülni egy szobában,ahova a kedvesem egy teljesen idegen és inkognitóban is maradó férfival bejön és közösen kényeztetnek

Egy kedves, tiszta ápolt férfi irányítása mellett, végig nézni a feleségem cumiztatását...
(moderálva.D)
(moderálva.D)
Lányokat keresek családi szex fantáziákról való beszélgetésre, esetlgeg többre. Privátban ha érdekel!
Köszönöm!

Köszönöm!
Egy odaadó lánnyal, hölggyel izzadni és érezni egymás lüktetését

Egy helyes, szimpatikus pár szeretkezését végignézni.

Ülni egy fotelban,előttem térdel egy nő,nyalja és ujjazza a puncim,közben szopom a mellettem álló párom farkát,az engem kinyaló nőt közben hátulról dugják.
Szopni,nyalni egy nő mellbimbóit,amíg annyira felizgul hogy könyörögni kezd azért hogy valaki megbassza végre
Szopni,nyalni egy nő mellbimbóit,amíg annyira felizgul hogy könyörögni kezd azért hogy valaki megbassza végre
Egy igazi hármas élmény,egy komoly házaspárral hasonló korosztályból mint én.

Törölt felhasználó (938808)

szerintem hokkants egyet aztan mar nemis akarod hogy a (vagyad) teljesüljön

Mi nem csak írogatunk,ábrándozunk,ha lesznek komoly jelentkezők,ápoltak és értelmesek,rajtunk nem fog múlni!
(Ez egy válasz MrDrobova üzenetére (2016. 01. 01. péntek 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 01. péntek 13:11

Nem te vagy az első, aki erre vágyik. Mégsem találkoztam még olyan nővel, aki meg is merné tenni... Én nem vagyok már fiatal (40), de fiatalosan nézek ki és én benne lennék a férfi oldalról. Ha esetleg összejön és tényleg érdekel, akkor szólj

szerintem hokkants egyet aztan mar nemis akarod hogy a (vagyad) teljesüljön
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 01. péntek 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 01. péntek 13:42

Törölt felhasználó (1239592)

hát izgatna ha a nejemet végre kefélnék és még sok minden más is
hát izgatna ha a nejemet végre kefélnék és még sok minden más is
Nem te vagy az első, aki erre vágyik. Mégsem találkoztam még olyan nővel, aki meg is merné tenni... Én nem vagyok már fiatal (40), de fiatalosan nézek ki és én benne lennék a férfi oldalról. Ha esetleg összejön és tényleg érdekel, akkor szólj
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 01. péntek 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 01. péntek 13:00

Törölt felhasználó (1130862)

Egy gyors kefélésre,több fiatal fiúval,úgy hogy mindegyik belém élvezzen!
Egy gyors kefélésre,több fiatal fiúval,úgy hogy mindegyik belém élvezzen!
Dogging Budapesten.
Még nem találtam fórumot róla, ha van, valaki ossza meg velem / velünk, hátha mást is érdekel.
Még nem találtam fórumot róla, ha van, valaki ossza meg velem / velünk, hátha mást is érdekel.
Voltam már régebben párral hármasban többször, de egyik alkalommal enyhe bi játszadozásra is sor került. Nagyon szívesen átélném újra ezt egy bp-i, kedves, ápolt, igényes, szimpatikus párral, akik hétköznap napközben, délután ráérnének. Természetesen minden az ő szabályaik, vágyaik szerint történne, minden tiszteletben tartok. Imádnám, ha mindketten közösen szopiznának, majd fordítva én a hölggyel. Izgat a strapon is
Van itt ilyen srácot kereső pár egyáltalán?

Holnap indulunk, tehát még az esély is adott… sok mindenre, ha kedvünk és lehetőségünk úgy hozza.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 29. kedd 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 29. kedd 20:02
Törölt felhasználó (1138642)

A wellness engem is izgat