Mindegyikőtök csak lesné a másikat, mert egyiknek sincs senkije. doggersrac-nak sincs senki, ő is csak lesne másokat, bár utólag próbált volna javítani, csak hiába.
Szánalmasok vagytok, miattatok nem mer sok pár nudizni sem, mert mindenhol ott eszi a fene a fajtátokat, ti impotens recskahuszárok.
Amint valaki írja, hogy lehet őket lesni, tobzódnak a jelentkezők. Azt sem veszitek észre, hogy kamu az egész.
Szánalmasok vagytok, miattatok nem mer sok pár nudizni sem, mert mindenhol ott eszi a fene a fajtátokat, ti impotens recskahuszárok.

Amint valaki írja, hogy lehet őket lesni, tobzódnak a jelentkezők. Azt sem veszitek észre, hogy kamu az egész.
Én szívesen meglesnélek titeket a pároddal. Gondolom, a pároddal lesnénk.
(Ez egy válasz doggersrac üzenetére (2016. 03. 26. szombat 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Ugyan már! Csak annak, aki nem tesz érte, hogy beteljesüljön. (Amúgy szexi a képed az adatlapodon)
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 26. szombat 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 26. szombat 14:33

Törölt felhasználó (1320652)

Vágy??? Mindenkinek van..és soha be nem teljesülő...
Én meglesnélek titeket
(Ez egy válasz doggersrac üzenetére (2016. 03. 26. szombat 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Vagy ha minket lesne meg valaki a párommal!

Vágy??? Mindenkinek van..és soha be nem teljesülő...
Vagy ha minket lesne meg valaki a párommal!

Meglesni egy pár szeretkezését a természetben, parkolóban vagy valamilyen nyilvános helyen!

ha egy szexy nö most elém térdelne és élvezésig szopna hmmm
Szendvicsben megdugni egy dögös csajt, majd egyszerre elélvezni benne.
Végre találni egy minden értelemben megfelelö srácot találni akinek helye is lenne :-(
Ha lenne egy fiatal vékony szőrtelen srác akivel közösen masztizhatnék....
De ha valaki leszopna most az is megtenné....
De ha valaki leszopna most az is megtenné....
Vágyam? Hetvegi kikapcsolodásként (vagy akár hétköznap is, egye fene
.) kiruccani a szabadba - legyen az gyalogosan, vagy kerékpáron - és ha meg van a közös szimpátia akkor egymasnak esni egy kellemes, nyugodt helyen. Legyen az egy erdő, akár egy kilátó, akár akármi
Szóval túratársat keresek

Szóval túratársat keresek

Mostanában motoszkál egy kép a fejemben. Sétálok az utcán vagy ülök a buszon és találkozok egy jó karban lévő 40-es idegen hölggyel akin látszik, hogy bejövök neki. Elkezdünk beszélgetni tök átlag dolgokról, majd hirtelen megkérdezi nem ugranék e fel hozzá egyet szexelni. Igent mondok és kurva jót szexelünk többször is. Majd elköszönünk és nem találkozunk többet, nem cserélünk telszámot. (egyszeri, megismételhetetlen és titokzatos) :P
pesti ducik mára
(Ez egy válasz bisexparpm üzenetére (2016. 03. 19. szombat 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 19. szombat 16:38

nekünk még mindig egy bisex pár kikkel hetero kapcsolattunk nem lenne csak mindenki sajátt nemével párjuk elött
nekünk még mindig egy bisex pár kikkel hetero kapcsolattunk nem lenne csak mindenki sajátt nemével párjuk elött
nekem meg te tetszel de nagyon
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2016. 03. 13. vasárnap 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Április vègère .ffi akat .keresünk.Borsodba a felesèg folyamatos hasznalatára.minden korosztálybol.impotens ffi is.
Csatlakoznék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 18. péntek 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 18. péntek 13:44

Törölt felhasználó (14563)

Krisz mellé én is szívesen társulnék a Timike örömére! : )
Krisz mellé én is szívesen társulnék a Timike örömére! : )
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 13. vasárnap 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 13. vasárnap 14:42
Törölt felhasználó (892021)

Ez tetszik! Timivel el tudok képzelni hasonlót én is!