Most a páromra vágyok, akit nem látok a munkám miatt még pár napig :(
Őszintén? De szerintem ez csak állom marad! Egy jó fej párral megismerkedni, ahol a hölgy szereti az anál szexet, és a találkára úgy jönnének, hogy a hölgy popsijába egy méretes popsi tágító lenne! ha szimpatikusnak találna a mini szoknyát felhúzná, és rám parancsolna, hogy a szép kis punciját nyaljam ki rendesen! A férj addig meg verné a farkát, és közbe szopatná kedvesét! És ha lehet utána rendesen partiba dugnánk, úgy hogy a férj a punciba élvezne, én pedig a már kitágított popsijába a hölgynek!!!
Egy lucskos és illatos puncit kinyalni.
Párhoz csatlakozni,szóló paksiként.

Szeretnem ha talalnank egy olyan parost vagy pasit aki jol megbassza a paromat.....3ban szep az elet...irjatok es privatban meg neszeljuk....utazni tudunk fogadni nem....
Érett hölggyel (40-től) fotókat cserélnii és jókat sztorizni..

Sziasztok!
Egyik vágyam személyesen beszélgetni egy nagyon perverz, nyitott hölggyel, párral-fantáziákról, élményekről...
Egyik vágyam személyesen beszélgetni egy nagyon perverz, nyitott hölggyel, párral-fantáziákról, élményekről...
A szomszédasszonyom hatalmas mellei

duplapunci a jövő
Pedig (a srácok elmondása szerint) jó érzés, fasza buli. Még részed lehet benne.
Én meg jó buliként két fiatal csajhoz csatlakoznék, egy kis leszbi először, aztán meg ketten cumiznának.
Na, ebben viszont nekem biztos nem lesz részem.
Ha csak nem a fizetős verzióban nem. (Ez egy válasz Janitdi üzenetére (2016. 04. 18. hétfő 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Én meg jó buliként két fiatal csajhoz csatlakoznék, egy kis leszbi először, aztán meg ketten cumiznának.
Na, ebben viszont nekem biztos nem lesz részem.
Ha csak nem a fizetős verzióban nem. (Ez egy válasz Janitdi üzenetére (2016. 04. 18. hétfő 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy párral kipróbálni a duplapuncit!
tedd fel őket
(Ez egy válasz kezdobi2016 üzenetére (2016. 04. 19. kedd 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Nézni ahogy a nejem meztelen képeire ömlik a geci
facesitting minden mennyiségben
Dupla punci nekem is a kedvencem! Van olyan pár aki ehez keres pasit?
Párhoz csatlakozni sajna még nem éltem át
egy párral rendszeresen duplapuncizni a nő örömére
Egy tetovált és piercinges puncit kinyalni.
Dob utcai szexmoziban átdugom a farkam a lyukon,a férj felveszi ahogy a neje játszik a farkammal.Nincs ismerkedés,csak egyeztetés,és szex.Szeretném itt visszanézni

Én meg a másik :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 31. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 31. csütörtök 19:53

Törölt felhasználó (884806)

Megkotozve 2-3 fiu kenyeztetne...