Meglepni a baratnömet egy mikulassal,aki
Vékony nővel szeretkezni az se baj ha sovány nagyon, engem nagyon izgatnak a sovány nők tetszik a pici cici. Irjatok üzit!
Örömet és gyönyört adni és kapni !

Addig nyalni egy kedves hölgyet amíg legalább 2x el nem élvez, utána pedig egy hatalmasat dugni
19 évesen vágyom egy igazi érett szexi vad nőre, hosszútávú szexkapcsolathoz. Eddig egyszer volt alkalmam csak idősebb nőhöz... de azonnal függő lettem :P
Találni egy kedves párt akikkel kellemes erotikába lenne rèszünk
Na ez a vágyunk nálunk is várja a beteljesülését
(Ez egy válasz atihajni üzenetére (2016. 10. 19. szerda 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 19. szerda 19:01

Egy gyönyörű ázsiai nővel eltölteni néhány fülledt erotikával teli éjszakát
párt találni

egy szép testű hölgyet hölgyet nyalni a fülétől a talpáig.
Jó lenne ha most egy kellemes élmény összejönne! De sajnos ez úgy néz ki, hogy csak vágy marad!
Duci hölggyel,hölgyekkel,vagy ilyen hölgytagú párral rendszeresen csoport és/vagy cuckold szexelni szájba,punciba,fenébe,mellekre,arcra élvezésselmax 80 Km-es körzeten belül!
Miért csak Debrecen vagy Nyíregyháza!!!Kalocsa vagy környéke miért nem játszik?!.
Na ezt Mi is kipróbálnánk : )
(Ez egy válasz eleven üzenetére (2016. 11. 12. szombat 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 12. szombat 10:09

A nejem kis pináját nyalni 69ben alulról miközben egyméretes fasz ki be jár a kis lucskos puncijába a fejemnél.
Vágy? Egy házibarát........de itt sajna szinte lehetetlen találni.... :(
Egy tele élvezett puncit kinyalni.
Nagy vágy egy igazi bi pár hosszútávra.. nagyon szeretném. Vagy egy igazi szexhaver, akivel lehet sörözni, beszélgetni, no meg....
Finom lenne

Nem az Én vágyam, talán egy kicsit. Tegnap dugtunk a feleségemmel és szóba került a nagy méret. Azt mondta, hogy szeret, de szívesen kipróbálna egy vastag farkat. Egy igazi MILF, csak félénk.
Jó is az
(Ez egy válasz eleven üzenetére (2016. 11. 12. szombat 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 12. szombat 10:09

A nejem kis pináját nyalni 69ben alulról miközben egyméretes fasz ki be jár a kis lucskos puncijába a fejemnél.
Ez nekem megadatott
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 12. szombat 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 12. szombat 17:20

Törölt felhasználó (1265472)

Sziasztok!
Párt ahol az asszonyka a párjával felváltva szopik....
Sziasztok!