Nekem volt egy bnőm, aki ezt nagyon élvezte
Mondjuk én is ..
(Ez egy válasz Andrea74 üzenetére (2016. 11. 17. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondjuk én is ..
(Ez egy válasz Andrea74 üzenetére (2016. 11. 17. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy igazi gangbang parti, a végén mindenki feltöltené a hölgy popsiát.
Párokból,független hölgyekből,urakból álló szexbaráti társaság tagjává válni,ahol a hölgyek telt,duci alkatúak,biszexek,és nem ellenkeznek,ha némi plusz extrémítás is van a csoportszexben.De ez ugyanez áll a szóló telt,nagymellű hölgyekre,akik rendszeres szexpartnert keresnek pasi személyében.
Ha valaki elhozná hozzám a feleségét, barátnőjét, majd egész este dugnám, szopatnám és hajnalban érte jönne. Persze alaposan teleélvezett p.....val menne haza.
Egy szép, vékony, eredeti vörös lányt megmasszírozni, majd nyalni, ameddig lehet
Nézni nem lehetne?
(Ez egy válasz lancelott704 üzenetére (2016. 11. 20. vasárnap 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 20. vasárnap 17:40
Ha valaki elhozná hozzám a feleségét, barátnőjét, majd egész este dugnám, szopatnám és hajnalban érte jönne. Persze alaposan teleélvezett p.....val menne haza.
sex ma de.
Olyan part talàlni mint mi
Nagy popsis csajokat kényeztetni
Na ná!! Persze, hogy lehetne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 21. hétfő 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 21. hétfő 09:07
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 21. hétfő 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1261852)
Nézni nem lehetne?
Engem dugnak és közben nyalok egy puncit amit szintén dug valaki
Jo kövér nöt vagy ilyen hölgytagu parnal jol megdugni tele elvezni puncit popsit szedvicsbe rakva
Egy finom idős hölgy popsijába élvezni..
Verni a farkam , miközben egy csaj vegignezi skypon
Jól hangzik! Hezitálunk rajta.
(Ez egy válasz Su bi... üzenetére (2016. 11. 24. csütörtök 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 24. csütörtök 12:33
(Ez egy válasz Su bi... üzenetére (2016. 11. 24. csütörtök 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem dugnak és közben nyalok egy puncit amit szintén dug valaki
Valaki felugorjon hozzánk egy kitalált indokkal, miközben a mar előtte felizgatott barátnőm lassan táncolva levetkozzon előttünk.....
Feleségemmel és barátnőjével megyünk szegeden retrock koncertre jó lenne ha valaki rá hajtana a két csajra és valami kalandba keverednénk
Olyan párt találni,ahol mind a ketten szopják a farkam.
Ha találnék egy olyan párt, aki előttem szexelne, amit én videózhatnék. Persze a videó csak a párocska eszközével, és saját részükre készülne. Egy igazi nyalós, szopós, seggből szájba, meg stb-s baszást...
Végig nézni ahogy két idegen pasi megkeféli a feleségem. Hármas volt már többször is. Ha felhozom neki ezt a témát kicsit tiltakozik, de látom rajta, hogy azért tetszene neki a helyzet. Talán egyszer összejön a szitu.

vazelinator

Sophie es Marcel