Szeretnem ha egy pasi dugna a nejet es en kozbe nyalnam a nejet es neha szopnam a pasija farkat
innen talitzuk valakivel augusztusba nagyon jolenne megint talizni vele moninagyon oda volt tőllenevét nem akarom itt leirni
Sziasztok! Kezdő párként, L21/F36 harmadiknak szívesen csatlakozó lányt keresünk! Nagyon kíváncsiak vagyunk egy ilyen felállásban....jelentkezz....
Nyalni feleségem finom punciját, miközben egy másik farok keféli!!!!
Nő vagyok és nővel kipróbálni titokban a szeretkezést a férjem tudta nélkül
Egy igazi dög rocker csajt jól megdugni

A párommal elmenni egy swinger klubba.
Hogy a párom megkíván és mindenféle pózban jól megdug!
találni egy biszex párt, ahol az aszzonykát izgatja, ha két pasit szopni lát.....
vagy ha ha két pasi egymás fenekét is megdugja.....
vagy ha ha két pasi egymás fenekét is megdugja.....
Nyalni a nejem punciját miközben egy idegen fasz ki be jár a kis pinájában.Majd használat után ráélveznénk a hasára vagy bárhová.
Végig nézni ahogy két idegen pasi megkeféli a feleségem. Hármas volt már többször is. Ha felhozom neki ezt a témát kicsit tiltakozik, de látom rajta, hogy azért tetszene neki a helyzet. Talán egyszer összejön a szitu.
Ha találnék egy olyan párt, aki előttem szexelne, amit én videózhatnék. Persze a videó csak a párocska eszközével, és saját részükre készülne. Egy igazi nyalós, szopós, seggből szájba, meg stb-s baszást...
Olyan párt találni,ahol mind a ketten szopják a farkam.
Feleségemmel és barátnőjével megyünk szegeden retrock koncertre jó lenne ha valaki rá hajtana a két csajra és valami kalandba keverednénk
Valaki felugorjon hozzánk egy kitalált indokkal, miközben a mar előtte felizgatott barátnőm lassan táncolva levetkozzon előttünk.....
Jól hangzik! Hezitálunk rajta.
(Ez egy válasz Su bi... üzenetére (2016. 11. 24. csütörtök 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 24. csütörtök 12:33

Engem dugnak és közben nyalok egy puncit amit szintén dug valaki
Verni a farkam , miközben egy csaj vegignezi skypon

Egy finom idős hölgy popsijába élvezni..

Jo kövér nöt vagy ilyen hölgytagu parnal jol megdugni tele elvezni puncit popsit szedvicsbe rakva
Engem dugnak és közben nyalok egy puncit amit szintén dug valaki