Kellemes 3as kulturált párral...
Szexmoziban átdugni a farkam egy párnak a mellettem lévő kabinban a lyukon.
!!!?!
(Ez egy válasz zizike73 üzenetére (2016. 11. 26. szombat 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
A kedvesem száját kívánom, napok óta alig találkoztunk a munkánk miatt és ilyenkor már szét vet a vágy, hogy leszopjon majd a puncikáját meggyötörjem. Ő ugyanígy van vele
De majd hétvégén mind a ketten megkapjuk, ami jár

De majd hétvégén mind a ketten megkapjuk, ami jár
Őszintén, most leginkább egy nálam sokkal idősebb párhoz, vagy hölgyhöz csatlakoznék egy hatalmas szexcsatában

Nem rossz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 03. szombat 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 03. szombat 09:11
Törölt felhasználó (1400342)

Nyalni feleségem finom punciját, miközben egy másik farok keféli!!!!
Nekem is ez!Biztos jo lehet
(Ez egy válasz .Papamaci. üzenetére (2016. 11. 26. szombat 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 26. szombat 11:39

Végig nézni ahogy két idegen pasi megkeféli a feleségem. Hármas volt már többször is. Ha felhozom neki ezt a témát kicsit tiltakozik, de látom rajta, hogy azért tetszene neki a helyzet. Talán egyszer összejön a szitu.

Törölt felhasználó (1409522)

Szeretnem ha egy pasi dugna a nejet es en kozbe nyalnam a nejet es neha szopnam a pasija farkat
Kecskeméten szexpartit megnéznék
Párhoz csatlakozni tele élvezett puncit nyalni utánna jól megdúgni

Szeretnem ha egy pasi dugna a nejet es en kozbe nyalnam a nejet es neha szopnam a pasija farkat
innen talitzuk valakivel augusztusba nagyon jolenne megint talizni vele moninagyon oda volt tőllenevét nem akarom itt leirni
Sziasztok! Kezdő párként, L21/F36 harmadiknak szívesen csatlakozó lányt keresünk! Nagyon kíváncsiak vagyunk egy ilyen felállásban....jelentkezz....
Nyalni feleségem finom punciját, miközben egy másik farok keféli!!!!
Nő vagyok és nővel kipróbálni titokban a szeretkezést a férjem tudta nélkül
Egy igazi dög rocker csajt jól megdugni

A párommal elmenni egy swinger klubba.
Hogy a párom megkíván és mindenféle pózban jól megdug!
találni egy biszex párt, ahol az aszzonykát izgatja, ha két pasit szopni lát.....
vagy ha ha két pasi egymás fenekét is megdugja.....
vagy ha ha két pasi egymás fenekét is megdugja.....
Nyalni a nejem punciját miközben egy idegen fasz ki be jár a kis pinájában.Majd használat után ráélveznénk a hasára vagy bárhová.