Idősebb bi párral szeretnénk gabalyodni

Az őszinte szerelem megnyilvánulását olvastuk?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 02. vasárnap 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 02. vasárnap 19:11
Törölt felhasználó (1537912)

hogy az asszony titokban tudtom nélkül megismerkedik valakivel majd megkérdi ill tudtomra adja h szeretne kefélni vele ugy h én is ott vagyok....
Ezt ráhatás nélkül nehéz lesz, de majdnem romantikus.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 02. vasárnap 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 02. vasárnap 19:11
Törölt felhasználó (1537912)

hogy az asszony titokban tudtom nélkül megismerkedik valakivel majd megkérdi ill tudtomra adja h szeretne kefélni vele ugy h én is ott vagyok....
Szia! Szivesen segitek valóraváltani vágyad.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 31. péntek 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 31. péntek 18:26
Törölt felhasználó (1687462)

Régi vágyam , hogy egy nős pasinak a farkát leszopjam . A kor nem szempont , higiénia és intelligencia igen . A vicc az , hogy a férfiak egyáltalán nem vonzanak , de egy szőrtelenített faszt nagyon szeretnék kicumizni .A kölcsönös játék is szimpatikus lenne , de inkább csinálni szeretném . Szerintem vannak potenciális partnerek ebben a kategóriában , csak úgy mint én visszahúzódók .
Ne add fel ! Én is nehezen szántam rá magam,de a férjem meggyőzött (2 évet kerestük)egy olyan élmény volt,hogy még most is benedvesedek ha rágondolok.... és ami még fontos,hogy itt találtuk a 3 pasit...itt is lehet találni belevaló srácot csak ki kell kaparni a sok szemét közül
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 29. szerda 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 29. szerda 06:29

Törölt felhasználó (915084)

Sziasztok! Már évek óta próbálom a páromat rávezetni a többes együttlétekre, de nagyon konzervatív. Van ötletetek mivel tudnám meggyőzni?
Nézném ahogyan a férjembe élvez egy sportos jóképű pasi
Persze nem tétlenkednék.én sem.
Persze nem tétlenkednék.én sem.
Könnyű más helyett dönteni , de ha érdekel én is arra szavazok - próbáld meg !
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 29. szerda 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 29. szerda 08:11
Törölt felhasználó (901479)

Minden reggel munkába menet ugyanott látok a kocsiból egy nagyon csini lányt sétálni a villamoshoz. Ő is mindig néz, nyilván már ismerős vagyok látásból. Kb. 2 éve fantáziálgatok róla, hogy de jó lenne megállni, leszólítani, kalandozni vele
Csak nem vagyok ehhez elég bátor, sosem szólítottam le utcán senkit. Lehet, hogy csak vágyálom marad.

Helló!
Szólítsd meg! Kérdezd meg, hogy elviheted-e. Legfeljebb te elkésel. Egyszer belefér....mert hátha!... Különben csak szídni fogod magad amiért nem tetted meg.!.
Hajrá! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 29. szerda 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Szólítsd meg! Kérdezd meg, hogy elviheted-e. Legfeljebb te elkésel. Egyszer belefér....mert hátha!... Különben csak szídni fogod magad amiért nem tetted meg.!.
Hajrá! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 29. szerda 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Minden reggel munkába menet ugyanott látok a kocsiból egy nagyon csini lányt sétálni a villamoshoz. Ő is mindig néz, nyilván már ismerős vagyok látásból. Kb. 2 éve fantáziálgatok róla, hogy de jó lenne megállni, leszólítani, kalandozni vele
Csak nem vagyok ehhez elég bátor, sosem szólítottam le utcán senkit. Lehet, hogy csak vágyálom marad.

Régi vágyam , hogy egy nős pasinak a farkát leszopjam . A kor nem szempont , higiénia és intelligencia igen . A vicc az , hogy a férfiak egyáltalán nem vonzanak , de egy szőrtelenített faszt nagyon szeretnék kicumizni .A kölcsönös játék is szimpatikus lenne , de inkább csinálni szeretném . Szerintem vannak potenciális partnerek ebben a kategóriában , csak úgy mint én visszahúzódók .
Kényeztetnék teleélvezett puncit és popsit nyelvel.... hmmm vagy szívesen élveznék el benne én is

Ne légy szégyenlős! Szólítsd le! Mi történhet? Legfeljebb változtatnod kell a megszokott úton
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 29. szerda 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy olyan párt találni aki van olyan bevállalós hogy néha domina is lenne vagy csinálná mással elöttem
Szeretném megfogni egy lány kezét.

Sziasztok! Már évek óta próbálom a páromat rávezetni a többes együttlétekre, de nagyon konzervatív. Van ötletetek mivel tudnám meggyőzni?
Jól esne most egy csajt szendvicsben megdugni...
Pillanatnyilag az, hogy legalább egy órán át tartó kapcsolatot alakítsak ki egy párral.

Egy hosszan tartó kapcsolatot kialakitani egy pàral!
Igen sok-sok a kamus,de ezt nem lehetséges kivédeni és a másik véglet,hogy a pillanatnyi beteljesedés és a vágyat nem lehetséges összehozni .