Nekem elég lenen egy pár i akikkel megvalósíthatnám a vágyam, de ritka az olyan pár ahol a férfi bi és nej is elfogaja sőt.
Kivételek azért mindig vannak.

én csak egy kis infót szeretnék h a leszbikus/biszex lányok miket szeretnek mert ma átjön egy barátnőm és mondta h kényeztessem de ugy mint ha én is csaj lennék
érdekes de kíváncsi vagyok h miket szerettek /szeretnek :d ha tudsz valamit mesélni vagy mondani a témáról akkor írj privátba
előre is köszönöm

Látom azzal nem vagyok egyedül, amikor arra vágyok, hogy dugom az asszonyt, és közben engem is megkefél egy srác...
De nagyon szeretném két nővel is, amikor az egyiket kefélem, a másik öntöz bennünket az aranyesővel....
De mint oly sok minden, ez is álom marad...
De nagyon szeretném két nővel is, amikor az egyiket kefélem, a másik öntöz bennünket az aranyesővel....
De mint oly sok minden, ez is álom marad...
Vágy? Egy biszex párt találni a korosztályunkból akik tabumentesen áélvezik a szexet. ha létezik ilyen.

Egy bukakke bulit összehozni legalább négy srác közremüködésével

Egy idősebb párral egymást kènyeztetni
Az èn vágyam hogy találjak egy hölgyet vagy párt akivel átèlhetnèm a szex gyönyöreit
Ezt mi 3 pasival fokoztuk.
Az se volt gyenge.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2017. 03. 17. péntek 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 17. péntek 18:34

Sziasztok! Örülök, hogy tetszett nektek. No akkor még egyet, ami rajta van a bakancslistámon, és bizton tudom, hogy meg fog valósulni.
A szembekötősdi nekünk bejön, így természetesen párom szemén szemtakaró, hason fekszik... Olajos masszázs... megérkezik az, akivel megbeszéltem, hogy jön. Átveszi a kényeztetést, masszírozást, én fotózok... aztán óvszert húz és megdugja a feleségemet, aztán én is... majd levezető négykezes masszázs, és távozik. Asszonykám, bár tudja, volt ott más is, de sohasem tudja meg, ki kényeztette, ki dugta meg.
A szembekötősdi nekünk bejön, így természetesen párom szemén szemtakaró, hason fekszik... Olajos masszázs... megérkezik az, akivel megbeszéltem, hogy jön. Átveszi a kényeztetést, masszírozást, én fotózok... aztán óvszert húz és megdugja a feleségemet, aztán én is... majd levezető négykezes masszázs, és távozik. Asszonykám, bár tudja, volt ott más is, de sohasem tudja meg, ki kényeztette, ki dugta meg.

_Veszélyes vagy.
(Ez egy válasz legyott üzenetére (2017. 03. 19. vasárnap 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 19. vasárnap 20:09

Nekunk a legfontosabb almunk hogy inteligens part talaljunk.Viszont annak az elso feltetele az ha irunk levelet arra kapjunk is valaszt.
Sajna itt csak mondjak magukrol nagyon sokan hogy inteligensek de valojaban vagy kamu keresok vagy valami baj van a felfogasukkal.
Sajna itt csak mondjak magukrol nagyon sokan hogy inteligensek de valojaban vagy kamu keresok vagy valami baj van a felfogasukkal.

Inteligens párt találsz hamar, van bőven. Intelligens párt találni nehezebb, de nem lehetetlen...

Dugnék egy nőt közben engem meg egy pasi dugna. De az is jó lenne ha szopna vagy nő vagy pasi és közben dugnak.
Szeretném ha egy laza Bi pár női tagja a számba adná a pasija faszát és jól megszoptatnának közösen ☺
Szivesen segítek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 31. péntek 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 31. péntek 18:26
Törölt felhasználó (1687462)

Régi vágyam , hogy egy nős pasinak a farkát leszopjam . A kor nem szempont , higiénia és intelligencia igen . A vicc az , hogy a férfiak egyáltalán nem vonzanak , de egy szőrtelenített faszt nagyon szeretnék kicumizni .A kölcsönös játék is szimpatikus lenne , de inkább csinálni szeretném . Szerintem vannak potenciális partnerek ebben a kategóriában , csak úgy mint én visszahúzódók .
Sziasztok!
Arra vágyom,hogy egy kedves pár házibarátja lennék és együtt nyaralnánk,nudiznánk stb....
Arra vágyom,hogy egy kedves pár házibarátja lennék és együtt nyaralnánk,nudiznánk stb....
itt a jóidő remélem megint jó hármast sikerül összehozni
szeretnem idosebb bi part talalni kozos 3-4es gabalyra ! vagy egy nagymakku faszt szopnni !!
Párosunk férfi tagjaként egy párhoz csatlakozni a hölgy örömére

Egy pasi farkával játszani a párom jelenlétében...
Egy nagyon diszkrét úr csupasz farkát és formás makkját a számba venni egy nyaralóban présházban vagy eldugott helyen.