Perverz nővel, párral megismerkedni és egymás örömére lenni.pisiszexben résztvenni.
A felesègemet làtni ahogy egy masik pasi kurja...
Egy pár aki kihasznál - felhasznál vágyai kiélésére és én is ezt tehetem velük
Gyere?!!
(Ez egy válasz kis.elek üzenetére (2017. 04. 11. kedd 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 11. kedd 19:52

bi pasi csaj meg én, szopni a csajjal a faszt . nagyon izgat mostanában
Egy párt élőben vendégségül látnék, és nézném ahogy dugnak az ágyamon. Én pedig húzogatnám a bőrt a farkamon, szorosan fogva, lassan a makkomtól a tövéig. E-közben a pár engem nézne, és izgatná őket a látványom, és az erős vágyakozás az eres kemény farkam után. Titokban a férj is keményebb már a látványomtól. Majd mikor négykézláb kezdené dugni a ffi a nőt, lefeküdnék alá 69-es pózban. Nyalni kezdeném mindenki örömére a finom, forró és nedves puncit, amiben ki be jár a pasi farka. A nő nagy örömére végre hosszú évek után, más faszt is a szájába vehet. Én pedig nyalva várnám ahogy a pasi utolsó cseppig is kiürüljön a punciba. Titokban remélném, hogy a számhoz is érne a spermás, nedves farka, és ez őt arra késztetné, hogy 10-20masodpercig a számba is tartsa titokban, a nő észre vétele nélkül. Majd mikor előre menne hogy a nő két faszt is szophasson végre, én neki állnék a forró spermától csorgadozó puncija kendeztetésének, majd dugásának élvezésig.
röviden tömören most erre vágynék.

sziasztok!párhoz beszálni lábszexre mig a férj dugja a feleségét én addig élvezkednék a hölgy lábain!

Mondjuk most skype maszti csajjal vagy párral
Valaki?
Valaki?
bi pasi csaj meg én, szopni a csajjal a faszt . nagyon izgat mostanában
Sziasztok, én is csatlakoznék!
(Ez egy válasz csinosszőke üzenetére (2017. 04. 10. hétfő 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 10. hétfő 22:57

Fokozzuk. Ugyanez 2 nővel. 2 megbízható pasink van. A többi a Ti dolgotok.

Lehet csatlakozni??
(Ez egy válasz csinosszőke üzenetére (2017. 04. 10. hétfő 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 10. hétfő 22:57

Az egyik vágyam tegnap délelőtt teljesült. A páromat masszirozta egy srác én meg nyaltam a punciját.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 06. csütörtök 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 06. csütörtök 12:39

Törölt felhasználó (1357202)

Egy bukakke bulit összehozni legalább négy srác közremüködésével

A vágyam egy vastagfaszu váltótárssal felváltva kefélni a nejemet és jól teleélvezni a pináját.
Egy sráccal partiba vágni egy csajt gumi nélkül dupla-punciban, majd egyszerre elmenni benne.
Megkukkolnák két ( biszex ) pasit akik épen 69 - ez nek, cumizzák egymás farkát ,cuppognak egymáson, közben verném magamnak és lehet beszállnék hozzájuk
, hozzáteszem kezdő vagyok a bi- dolgokban.De viszont nagyon kíváncsi . Remélem megtalál két ilyen pasi itt az oldalon és elhívnak egy ilyen talira!

Remélem.. már régen várom ideje, hogy jöjön. )
Nekem elég lenen egy pár i akikkel megvalósíthatnám a vágyam, de ritka az olyan pár ahol a férfi bi és nej is elfogaja sőt.
Kivételek azért mindig vannak.

én csak egy kis infót szeretnék h a leszbikus/biszex lányok miket szeretnek mert ma átjön egy barátnőm és mondta h kényeztessem de ugy mint ha én is csaj lennék
érdekes de kíváncsi vagyok h miket szerettek /szeretnek :d ha tudsz valamit mesélni vagy mondani a témáról akkor írj privátba
előre is köszönöm

Látom azzal nem vagyok egyedül, amikor arra vágyok, hogy dugom az asszonyt, és közben engem is megkefél egy srác...
De nagyon szeretném két nővel is, amikor az egyiket kefélem, a másik öntöz bennünket az aranyesővel....
De mint oly sok minden, ez is álom marad...
De nagyon szeretném két nővel is, amikor az egyiket kefélem, a másik öntöz bennünket az aranyesővel....
De mint oly sok minden, ez is álom marad...