Találni egy olyan 30-45 év közti magas , sportos pasit aki a páromat is meg dugja és ezt nem kell kérni hanem Ő akarja.

Egy olyan nővel szeretkezni, aki szeret beszélni közben és ki is mond mindent, amit gondol!
Perverz nővel, párral megismerkedni és egymás örömére lenni.pisiszexben résztvenni.
A felesègemet làtni ahogy egy masik pasi kurja...
Egy pár aki kihasznál - felhasznál vágyai kiélésére és én is ezt tehetem velük
Gyere?!!
(Ez egy válasz kis.elek üzenetére (2017. 04. 11. kedd 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 11. kedd 19:52

bi pasi csaj meg én, szopni a csajjal a faszt . nagyon izgat mostanában
Egy párt élőben vendégségül látnék, és nézném ahogy dugnak az ágyamon. Én pedig húzogatnám a bőrt a farkamon, szorosan fogva, lassan a makkomtól a tövéig. E-közben a pár engem nézne, és izgatná őket a látványom, és az erős vágyakozás az eres kemény farkam után. Titokban a férj is keményebb már a látványomtól. Majd mikor négykézláb kezdené dugni a ffi a nőt, lefeküdnék alá 69-es pózban. Nyalni kezdeném mindenki örömére a finom, forró és nedves puncit, amiben ki be jár a pasi farka. A nő nagy örömére végre hosszú évek után, más faszt is a szájába vehet. Én pedig nyalva várnám ahogy a pasi utolsó cseppig is kiürüljön a punciba. Titokban remélném, hogy a számhoz is érne a spermás, nedves farka, és ez őt arra késztetné, hogy 10-20masodpercig a számba is tartsa titokban, a nő észre vétele nélkül. Majd mikor előre menne hogy a nő két faszt is szophasson végre, én neki állnék a forró spermától csorgadozó puncija kendeztetésének, majd dugásának élvezésig.
röviden tömören most erre vágynék.

sziasztok!párhoz beszálni lábszexre mig a férj dugja a feleségét én addig élvezkednék a hölgy lábain!

Mondjuk most skype maszti csajjal vagy párral
Valaki?
Valaki?
bi pasi csaj meg én, szopni a csajjal a faszt . nagyon izgat mostanában
Sziasztok, én is csatlakoznék!
(Ez egy válasz csinosszőke üzenetére (2017. 04. 10. hétfő 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 10. hétfő 22:57

Fokozzuk. Ugyanez 2 nővel. 2 megbízható pasink van. A többi a Ti dolgotok.

Lehet csatlakozni??
(Ez egy válasz csinosszőke üzenetére (2017. 04. 10. hétfő 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 10. hétfő 22:57

Az egyik vágyam tegnap délelőtt teljesült. A páromat masszirozta egy srác én meg nyaltam a punciját.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 06. csütörtök 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 06. csütörtök 12:39

Törölt felhasználó (1357202)

Egy bukakke bulit összehozni legalább négy srác közremüködésével

A vágyam egy vastagfaszu váltótárssal felváltva kefélni a nejemet és jól teleélvezni a pináját.
Egy sráccal partiba vágni egy csajt gumi nélkül dupla-punciban, majd egyszerre elmenni benne.
Megkukkolnák két ( biszex ) pasit akik épen 69 - ez nek, cumizzák egymás farkát ,cuppognak egymáson, közben verném magamnak és lehet beszállnék hozzájuk
, hozzáteszem kezdő vagyok a bi- dolgokban.De viszont nagyon kíváncsi . Remélem megtalál két ilyen pasi itt az oldalon és elhívnak egy ilyen talira!

Remélem.. már régen várom ideje, hogy jöjön. )
Nekem elég lenen egy pár i akikkel megvalósíthatnám a vágyam, de ritka az olyan pár ahol a férfi bi és nej is elfogaja sőt.
Kivételek azért mindig vannak.