Skypon vègignèzni egy pár szeretkezèsèt!
egy baromi nagy farku pasit kiprobálni 1x ahogy barátnőm szük puncijába belecsúszna :P
Egy jó haverommal akivek szoktunk ketten csajozni, elmenni egy teljesen idegen nőhöz, becsengetni és már szedni is le a ruhát róla aztán jó alaposan megdöngetni. Ha netán a párja is ott lenne akkor hárman elintézni úgy férfiember módjára. Remélem egy kávét kapnánk ha jól dolgoztunk

Valóban nem erről szól, ezzel teljes mértékben egyetértek. Azt gondolom, ezt a szabályt nem én hágtam át és legfőképp nehogy nekem kelljen bocsánatot kérnem más bunkósága miatt. Vagy netán nehogy én érezzem kellemetlenül magam, mert egy unkultúrált iq negatív, nem tudja kontrolálni a viselkedését. Egyébként meg nem fogok a továbbiakban semminemü vitát folytatni értelmi fogyatékos emberrel. Sőt, egy topic se lesz tele, mert vannak szemfüles és értelmes modik, akik eltüntetik a sok offot. Köszönet érte.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 21. péntek 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 21. péntek 18:02
Törölt felhasználó (1515782)

Csak csendben megjegyezném, hogy ez a topic sem erről szól. Vagy most minden topic a ti személyes hülyeségeitekkel lesz tele? Privátban nem tudnátok folytatni?

Mint a nicknevedből is kiderük a kisjankódddal ami 5 percet bír
aztán még egy komolyabbat se tud köpni mert állandóan hokizol,na ne nevettesd ki magad!!! Még egy kurvának se kellenél ez a te bajod. Nincs sikerélményed a nőknél, nem tudod kielégíteni őket ezért vered itt magad ezért akarod, hogy a te posztjaid legyenek mindig az utolsók. Szánalmas balek vagy nem férfi!!

Csak csendben megjegyezném, hogy ez a topic sem erről szól. Vagy most minden topic a ti személyes hülyeségeitekkel lesz tele? Privátban nem tudnátok folytatni?
Mint a nicknevedből is kiderük a kisjankódddal ami 5 percet bír
aztán még egy komolyabbat se tud köpni mert állandóan hokizol,na ne nevettesd ki magad!!! Még egy kurvának se kellenél ez a te bajod. Nincs sikerélményed a nőknél, nem tudod kielégíteni őket ezért vered itt magad ezért akarod, hogy a te posztjaid legyenek mindig az utolsók. Szánalmas balek vagy nem férfi!!
(Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2017. 04. 21. péntek 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Kisjanko mindenki magából indul ki
(Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2017. 04. 21. péntek 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 21. péntek 15:15

Koviboy életében először fogjon is már meg egy igazi élő pinát és ne csak a farkát verje, miközben szerencsétlen testvéreit kukkolja! Nem vagyok benne biztos, hogy csak a lánytestvéreit nézegeti.
Szexpartiban résztvenni
Mindenhol. Inkább megdugom a csajom. Az jobb. Tudod nekem van.
(Ez egy válasz koviboy üzenetére (2017. 04. 21. péntek 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Már itt is istt vagy
menj inkább hokizni....
(Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2017. 04. 21. péntek 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 21. péntek 15:15

Koviboy életében először fogjon is már meg egy igazi élő pinát és ne csak a farkát verje, miközben szerencsétlen testvéreit kukkolja! Nem vagyok benne biztos, hogy csak a lánytestvéreit nézegeti.
(Ez egy válasz koviboy üzenetére (2017. 04. 21. péntek 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 21. péntek 14:41

Kisjanko felhasználó tűnjön el végre a "kukkolom a húgom, nővérem" topicból
!

Kisjanko felhasználó tűnjön el végre a "kukkolom a húgom, nővérem" topicból
!

Egy igazi biszex párral tölteni a hétvégét, tabumentes szexxel! Pár a párral!
Részt venni egy nagy éjszakai házi szexorgián,mikor mindenki mindenkivel kifulladásig
szedvics dugás stb..

Huuu ez nagyon jó kivánság ezt én is kérném
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 04. 17. hétfő 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 17. hétfő 20:06

Hogy kizárólag valós szándékú személyek legyenek minden erotikus társkeresőn,hogy kulturáltan fogalmazzanak,és a levéllel megkeresettek ha csupán nemlegesen is,de válaszoljanak!Álmodozni jó!

Három négy pasi aki használ és belém élvez majd ismét durván meg basznak.
Persze a szimpátia nagyon fontos.
Persze a szimpátia nagyon fontos.
Hogy kizárólag valós szándékú személyek legyenek minden erotikus társkeresőn,hogy kulturáltan fogalmazzanak,és a levéllel megkeresettek ha csupán nemlegesen is,de válaszoljanak!Álmodozni jó!

A feleségemmel nudizunk a Balatonban, természetesen szokás szerint szeretkezünk is. Két 25 év körüli srác ezt kiszúrja, s egyre inkább közelebb jönnek, közelebb kíváncsiskodnak. Kezük mozgásából sejthető, hogy a víz alatt verik a farkukat. Mivel izgatja a feleségemet a helyzet, és régóta vágyik fiatalabb srácra, ezért közelebb invitálom mindkettőt. Ők közelebb is jönnek. két oldalról megtartják, simogatják, csókolgatják a feleségemet, s miután teleélveztem a punciját, cserélünk. Fantasztikusan izgató érzés hallani a párom élvezetének és orgazmusainak hangjait, látni, ahogyan élvezi a két srác a náluk tizenpárévvel idősebb NŐ kényeztetését. Olyannyira, hogy újra feláll a farkam, és újfent megszeretgetem, miközben a srácok kényeztetik őt. Aztán a négyes buli éjjel a mi hálószobánkban folytatódik...

A feleségemmel nudizunk a Balatonban, természetesen szokás szerint szeretkezünk is. Két 25 év körüli srác ezt kiszúrja, s egyre inkább közelebb jönnek, közelebb kíváncsiskodnak. Kezük mozgásából sejthető, hogy a víz alatt verik a farkukat. Mivel izgatja a feleségemet a helyzet, és régóta vágyik fiatalabb srácra, ezért közelebb invitálom mindkettőt. Ők közelebb is jönnek. két oldalról megtartják, simogatják, csókolgatják a feleségemet, s miután teleélveztem a punciját, cserélünk. Fantasztikusan izgató érzés hallani a párom élvezetének és orgazmusainak hangjait, látni, ahogyan élvezi a két srác a náluk tizenpárévvel idősebb NŐ kényeztetését. Olyannyira, hogy újra feláll a farkam, és újfent megszeretgetem, miközben a srácok kényeztetik őt. Aztán a négyes buli éjjel a mi hálószobánkban folytatódik...